Bilmiyorum ki. Reglim 10 gün gecikti, nasıl hesaplanıyor onu da bilmiyorum. Özel bir kurumda kısım müdürüyüm. İşimden olmaktan korktuğum için duyulmasını istemiyorum, yoksa herkesin canı cehennemeNe kadar süredir hamilesin? Kürtaj dışında sağlıklı yöntem yok. Uzman birine gitmelisin. Sağlığını tehlikeye atma. Millet duyar diye korkmak yerine, bence karnın büyüdüğünde, kocaman olduğunda, tek başına bebeğe bakmak zorunda kaldığında endişe etmelisin. Zaten gören anlayacak bir şekilde hamile olduğunu. Mesleğin nedir ?
Gebelik en son regl olduğun tarihle hesaplanır.Bilmiyorum ki. Reglim 10 gün gecikti, nasıl hesaplanıyor onu da bilmiyorum. Özel bir kurumda kısım müdürüyüm. İşimden olmaktan korktuğum için duyulmasını istemiyorum, yoksa herkesin canı cehenneme
evet, sabah test sonucunu söyledim ama neden bilmiyorum ona karşı nefret doldum testte çift çizgi gördüğüm anda. kafam da duygularım da çok karışık.Bebeğin babasının bu durumdan haberi var mı belki birlikte bir yol bulursunuz
Dediğim gibi kan verin önce iyice emin olun, sonra birlikte olduğunuz adama durumu anlatın. Onunla her gün konuşuyor musunuz ciddi bir ilişki mi yani bebeği kabul eder mi ?Bilmiyorum ki. Reglim 10 gün gecikti, nasıl hesaplanıyor onu da bilmiyorum. Özel bir kurumda kısım müdürüyüm. İşimden olmaktan korktuğum için duyulmasını istemiyorum, yoksa herkesin canı cehenneme
29 aralık son reglimin ilk günü. O zaman 6 haftalık falan mıGebelik en son regl olduğun tarihle hesaplanır.
Bazı testler net göstermiyor. Kullandığınız test neydi onu tam anlayamadım. Kan verdiniz mi hanımefendi? Bence 6 haftalık değildir ya. En net sonucu kan tahlilinde beta HCG gösterir29 aralık son reglimin ilk günü. O zaman 6 haftalık falan mı
Simdi baktim, bahsettigim ilac Turkiye'de yasaklanmis zaten.Ilaci vardi eskiden, hala var mi bilmiyorum ama receteli, doktor cok ozel durumlarda yazabiliyor. O durumda daha cok duyulur. Cevre sehirlerden ozel bir klinige gidin en iyisi.
Bebegin babasi biliyor mu belki evlenmek isteyecekMaddi sıkıntım yok ama o kadar küçük bir yer ki özel klinik falan da yok burada. Şehir merkezine gideceğim sanırım.
En acısı da 35 yıldır istediğim, hayal ettiğim bir şeye bu şekilde sahip olmam.
Kendimi hem rezil hem suçlu hem vicdansız kötü olan ne varsa öyle hissediyorum
Adam ne dedi duyunca?evet, sabah test sonucunu söyledim ama neden bilmiyorum ona karşı nefret doldum testte çift çizgi gördüğüm anda. kafam da duygularım da çok karışık.
Ay bu küçük ilçede yaşayanların da iki tribi var:Merhaba herkese kızlar. 35 yaşındayım, 1 evlilik yaşadım, 2 yıl önce boşandım. Geçen seneden beri tanıdığım birisi vardı, 2 aydır onunla yakınlaştık ve bu sabah test yaptım pozitif çıktı.
Asıl sormak istediğim kürtaj yaptıramam, geçici görevlendirme ile doğuda çok küçük bir ilçeye geldim. Hemen duyulurkürtaj dışında bir yöntem var mı, Allah aşkına yardım edin kimseye de anlatamıyorum ben kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?