İstenmeyen gebelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum ki. Reglim 10 gün gecikti, nasıl hesaplanıyor onu da bilmiyorum. Özel bir kurumda kısım müdürüyüm. İşimden olmaktan korktuğum için duyulmasını istemiyorum, yoksa herkesin canı cehenneme

Test yaptım yazmışsınız. Kan da verdiniz mi peki? Kan tahlili yaptırın önce bir emin olun

Bilmiyorum ki. Reglim 10 gün gecikti, nasıl hesaplanıyor onu da bilmiyorum. Özel bir kurumda kısım müdürüyüm. İşimden olmaktan korktuğum için duyulmasını istemiyorum, yoksa herkesin canı cehenneme
Gebelik en son regl olduğun tarihle hesaplanır.

Dediğim gibi kan verin önce iyice emin olun, sonra birlikte olduğunuz adama durumu anlatın. Onunla her gün konuşuyor musunuz ciddi bir ilişki mi yani bebeği kabul eder mi ?

29 aralık son reglimin ilk günü. O zaman 6 haftalık falan mı
Bazı testler net göstermiyor. Kullandığınız test neydi onu tam anlayamadım. Kan verdiniz mi hanımefendi? Bence 6 haftalık değildir ya. En net sonucu kan tahlilinde beta HCG gösterir

Ilaci vardi eskiden, hala var mi bilmiyorum ama receteli, doktor cok ozel durumlarda yazabiliyor. O durumda daha cok duyulur. Cevre sehirlerden ozel bir klinige gidin en iyisi.

Kürtaj olmayacaksınız bu bebeği doğuracaksınız. Neyi soruyorsunuz anlamadım. Ayrıca insan 2 ayda yakınlaştığı kişiyle birlikte olur mu, hadi oldu 35 yaşında biri korunma yollarını nasıl bilmez. Çok büyük sorumsuzluk olmuş. Arkadaşların dediği gibi başka bir ilde kürtaj olabilirsiniz

Son düzenleme:
gecici gorevlendirmeype geldiysen ne guzel isin gücün var demektir. haftasonu git yan sehre - iki yan sehre operasyonunu ol. aksamina geri dönersin. en kötü bir gun karnim cok agriyor diye rapor alirsin. boylece kimse bilmez.
yapilacak baska bir sey yok. yapilmasi gereken fuckbuddynle sevişmeden önce kondom kullanmakti. ya da duzenli iliskin baslamadan bir ay önceden hap kullanmak, aniden gelisirse ertesi gün hapi kullanmak, en ilkeli yumurta takibi yapip risksiz gunlerde sevismek o gunlerde de disari bosalmasi falan. Tonla onlem varken hicbirini yapmamissiniz bu saatten sonra baska sehre gidip aldirmaktan baska seçeceğiniz yok. ya da 35 yasindasiniz ve hamile kalmasi zor bir insanmissiniz. apar topar evlenmek de bir secenek

Bence de gidin komşu ilde vs yaptırın. Merdiven altı veya ne olduğu belirsiz klinik görünümlü yerlerde başınıza bir şey gelirse asıl o zaman duyulur. Online randevu alın.

Bebegin babasi biliyor mu belki evlenmek isteyecek

Ay bu küçük ilçede yaşayanların da iki tribi var:

1. Herkes bizi tanır.
2. Hemen duyulur

Kim bilir kaç bin nüfuslu bir ilçedir. Neresi duyulacak Allah aşkına? KVKK gereği kan alırsınız zaten.

Ya siz yazdıklarımı okumuyorsunuz ya da ezbere konuşmak herzamanki gibi kolay geliyor. Korunduk diyorum, adamı 2 aydır tanımadım 1 yıldır tanıyorum 2 aydır birlikteliğimiz var diyorum. Ben zaten kötü hissettiğim için bir çıkar yol bulmaya çalıştığım için buraya yazıyorum, yargılayın ya da yazdığımı okumadan eleştirin diye değil. Nasıl kapanıyor bu başlık ya lanet olsun açmasaydım keşke

Olan olmuş istemiyorsanız kürtaj işlemini iyi bi yerde yaptırmanız lazım sonrasında başınıza iş almamak için sağlık anlamında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…