Başka şehirde kürtaj olun. Canınızı tehlikeye atacak şeyler yapmayın.Merhaba herkese kızlar. 35 yaşındayım, 1 evlilik yaşadım, 2 yıl önce boşandım. Geçen seneden beri tanıdığım birisi vardı, 2 aydır onunla yakınlaştık ve bu sabah test yaptım pozitif çıktı.
Asıl sormak istediğim kürtaj yaptıramam, geçici görevlendirme ile doğuda çok küçük bir ilçeye geldim. Hemen duyulurkürtaj dışında bir yöntem var mı, Allah aşkına yardım edin kimseye de anlatamıyorum ben kafayı yiycem
Keşke düzgünce korunsaymışsınız.
Kürtaj dışında başka bir yol yok, yakın şehirlerden doktor araştıracaksınız duyulur diyorsanız.
35 yaşındasınız, lütfen yetişkin gibi davranıp eylemlerinizin sonuçlarıyla akılcı bir şekilde yüzleşin. İyi bir doktor bulmakla işe başlayın.
Artık olan olmuş. Sakın ha Nuh Nebi'den kalma saçma sapan şeyleri evde denemeye falan kalkmayın. Cidden ölebilirsiniz.Korunduk. Evliyken o kadar çok yumurtalığın var ki yumurta çatlatma ilacı kullanmadan hamile kalman imkansız demişti doktor. Bu tanıya vec korunmaya rağmen nasıl oldu ben de bilmiyorum.
Niye yaptiramazsin ki doğuda kendi kliniği olan doktordan çok ne var ? Ayrıca sen oralarda hiç gizli saklı ilişki yaşayıp kürtaj olan zar diktiren olmadığını mı sanıyorsun ? Muayene olmuş gibi git gel. Teneke mi baglayacaksiniz arabaya ?Merhaba herkese kızlar. 35 yaşındayım, 1 evlilik yaşadım, 2 yıl önce boşandım. Geçen seneden beri tanıdığım birisi vardı, 2 aydır onunla yakınlaştık ve bu sabah test yaptım pozitif çıktı.
Asıl sormak istediğim kürtaj yaptıramam, geçici görevlendirme ile doğuda çok küçük bir ilçeye geldim. Hemen duyulurkürtaj dışında bir yöntem var mı, Allah aşkına yardım edin kimseye de anlatamıyorum ben kafayı yiycem
Ne kadar süredir hamilesin? Kürtaj dışında sağlıklı yöntem yok. Uzman birine gitmelisin. Sağlığını tehlikeye atma. Millet duyar diye korkmak yerine, bence karnın büyüdüğünde, kocaman olduğunda, tek başına bebeğe bakmak zorunda kaldığında endişe etmelisin. Zaten gören anlayacak bir şekilde hamile olduğunu. Mesleğin nedir ?Merhaba herkese kızlar. 35 yaşındayım, 1 evlilik yaşadım, 2 yıl önce boşandım. Geçen seneden beri tanıdığım birisi vardı, 2 aydır onunla yakınlaştık ve bu sabah test yaptım pozitif çıktı.
Evlilik deneyiminiz de varmış. Peki korundunuz mu o an?Merhaba herkese kızlar. 35 yaşındayım, 1 evlilik yaşadım, 2 yıl önce boşandım. Geçen seneden beri tanıdığım birisi vardı, 2 aydır onunla yakınlaştık ve bu sabah test yaptım pozitif çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?