İstenmeyen gebelik yaşıyorum

Hiç bir şekilde yok diyor ş*erefsiz çıktı ve şuan ulaşamıyorum ona ortadan kayboldu
Kürtaj yaptırmak için adama ulaşmaya neye ihtiyacın var zaten bekarmışsın?
Hiç inanmadım konuna. Konunun gerçeği ne sen de evlisin adam da evli kendi kocanı başkasından yaptığın çocuğu aldırmaya götüremiyorsun bu mu mevzu?
Özel kliniğe git orada yaptırırsın kocan olmadan

Karşılıklı olarak bir ilişki yaşamamışlar mı? Tecavüz mü etmiş adam?
Ama kadın bebeği aldırmak istiyor imza vermiyor baba olmak istiyor diye anladım ama adam ortadan kaybolmuş ortada bırakmış yani kızı, imsasızda oluyormus o yüzden unutun şikayet kısmını adamı korkutsun diye öneriydi adamın umrunda değilmiş zaten

Hah işte mevzu tam olarak bu bence
İkiside evliler ve birbirlerini aileleri vs tanıyor yüksek ihtimal

Adamın ne olduğu az çok belli bu durumda yalnız bırakıyorsa tehdit gibi durumlarda da geri adım atacağını sanmıyorum zor bir durum maalesef...

Ay bunu sen biliyorsan eşin de biliyordur üzücü…

Adamın ne olduğu az çok belli bu durumda yalnız bırakıyorsa tehdit gibi durumlarda da geri adım atacağını sanmıyorum zor bir durum maalesef...
Zaten ben sorunun ne olduğunu anlamadım kadın istemiyor çocugu adam da yok, özel klinikler de imzasız yapıyormuş ee ortada bir sorun yok kadın alık galiba biraz iki kelimeyi de zor kuruyor

Ay bunu sen biliyorsan eşin de biliyordur üzücü…
biliyor ama takılmıyor kaynanamın 3 tane erkek çocuğu vardı o zamanlar ve esime hamile kalmadan önce 3 kez kürtaj olmus. sonra esime hamile kalmış. esime hamile kaldığında en kücük cocugu daha 2.5 yasindaydi. söylemeye cekinmiş artık tekrar kürtaj olmak istediğini ve ilaçlar almış. sonra kp farketmis ve günah ya sakat doğarsa falan demiş. gayet sağlıklı doğdu esim sükür ki. ama su an annesini anlıyor o da. o zamanlarda 4 erkek cocuk, hepsinin yaşları yakın. tarlalarda falan çalışıyorlarmış zormus yani. kaynanam hala daha üzülür bu konuya.

Özel hastaneler kürtaj için baba onayı gerekiyor diyor ama evli değiliz ve kürtaj olmaz diyor Diyarbakır’da bildiğiniz klinik var mı peki o şekilde sorayım
siz herhangi biriyle evli misiniz? eğer medeni haliniz bekarsa babaniın onayını istemezler alır bi adam sokaktan götürürsün babası diye. nasıl kanıtlayabilirler ki bebeğin babasını?

Ne saçmalıyorsunuz şuan bn Allah için yardım istedim sadece ama bilip bilmeden birinin günahını almak bu şekilde hoş değil

Bekârken başka birinden onay gerekmiyor kürtaj için, canınızdan olacağınıza doğru dürüst kürtaj olun

Zaten ben sorunun ne olduğunu anlamadım kadın istemiyor çocugu adam da yok, özel klinikler de imzasız yapıyormuş ee ortada bir sorun yok kadın alık galiba biraz iki kelimeyi de zor kuruyor
belki hiçbir maddi geliri olmayan ve para bulma ihtimali de çok olmayan biridir. belki öğrencidir ne bileyim belki çok fakir bir ailenin gariban çocuğudur. yoksa ger türlü para bulur halleder. ay ne bileyim ya her türlü üzücü bir durum. düşünsenize lise yeni bitmiş o çocuk nerden bulsun 15 bin tl parayı? belki de fake bilemiyorum. keşke öyle olsa

Ne saçmalıyorsunuz şuan bn Allah için yardım istedim sadece ama bilip bilmeden birinin günahını almak bu şekilde hoş değil
Esas sen açtığın konunun saçmalığına bak. O zaman geriye tek bir seçenek kalıyor sen reşit değilsin adamda sana tecavüz etti o yüzden hastaneye gidip aldırmıyorsun böyle saçma sapan şeyler arıyorsun internette

Lise yeni bitmiş mi daha yeni 18 yani hamileliğin nikahsız ilişkinin o yaşlara indiğini düşünmek korkutuyor beni Bilinçli bir nesil yok galiba önümüzde

Allah günah almak falan mfmfmrkf aşkım zina yapmışsın sen nikahsız ne günahı ne Allahı töbe töbe günaha giricem burda şimdi böyleleri de Allah ı hiç dilinden düşürmez niyeyse, bi ton öneri verdik hala napcam diyorsun para yoksa da dostunda mı yok borc harc alacağın

25 yaşında bekarım ve bir kızım da var boşandım yani bekar biriyle ilişki yaşadım ama istemeden hamile kaldım ve ortadan kayboldu ikimizde çocuğu istemiyoruz ama ne maddi ne manevi elimden bir şey gelmiyor keşke bu anlattıklarım yalan olsaydı

M mevzudrrin bakın sorununuzu açıkça yazın ki bizde ona göre yorum yapabilelim?
Madem iki tarafta bekar neden kliniğe gidemiyorsunuz ?
Maddi bir geliriniz vs mi yok
Evli misiniz yada karşıda ki kişi mi evli ?

25 yaşında çocuk sahibi bir insan olduğunu iddia ediyorsun. Çocuğun nasıl yapıldığını biliyorsun biliyorsun yaparken önlem almak aklınızda yok muydu? Ayrıca kürtaj yaptırmak için bekarlar da herhangi bir erkek şartı yok. Koca yok çünkü ortada. Koskoca kadınsın gidip bunun çözümüne bakamıyorsan doğur bari ne yapalım? Bu gidişle engelli Doğuracaksın ona da hazır ol

Neden kendiniz gibi boşanmış çocuklu biri dururken bekar biri ile olmayı tercih ettiniz? sonuçlarının bu olacağını kestiremediniz mi ?
Adam sizinle birşeyler yaşayıp sorumluluk almayı istememiş bütün mesele bu
Bide lütfen hayatınıza aldığınız adamları iki kere süzgeçten geçirin devir o kadar kötü ki bide evladınız var sapık olabilir şiddet e meyilli olabilir sizin üzerinden maddi kazanç sağlamak isteyebilir?
Dediğim gibi gidip klinikten yardım alıp yolunuza bakın çalışın borca girin birinden borç alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…