- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.231
-
- Konu Sahibi mevzudrrin
Adamın haberi var mı bakalım ?Kürtajda erkeğinde imzası gerekiyor. Erkek kürtajı istemiyorsa belki o yüzden başka yöntem istiyordur . Zor konu
Yabancı haberi var aksine sırt çevirip ortadan kaybolduAdamın haberi var mı bakalım ?
Belki evli bile olabilir yakın çevre tanıdık vs ise adam duyulmasın diye imza atmaya gitmiyor olabilir
Kürtajda erkeğinde imzası gerekiyor. Erkek kürtajı istemiyorsa belki o yüzden başka yöntem istiyordur . Zor konu
Çocuğun doğmasını istiyor ama siz istemiyorsunuz doğru mu anladımEvet karşı tarafında onayı gerekiyor kürtaj için ama tamamen istemiyor
Hayır kadın evliyse imza gerekiyor. Yoksa nerden bilecekler gelen kişi baba mı değil mi? Sokaktan geçen birine de imza attırabilir sonuçta kürtaj yaptırmak isteyen. Konu sahibi bekarmış sanırım öyle anladımKürtajda erkeğinde imzası gerekiyor. Erkek kürtajı istemiyorsa belki o yüzden başka yöntem istiyordur . Zor konu
Bakın o da çocuğu istemiyor ama yardım da etmiyor aksine ortadan kayboldu ve şuan tek başıma ne yapacağımı bilmiyorumÇocuğun doğmasını istiyor ama siz istemiyorsunuz doğru mu anladım
Madem istemeyecektiniz neden sevistiniz yada korunmadinjz
AnladımBakın o da çocuğu istemiyor ama yardım da etmiyor aksine ortadan kayboldu ve şuan tek başıma ne yapacağımı bilmiyorum
Kürtaj ücretlimi ?cok zor burdan laf etmeye gerek yok neden ettin neden yaptın bilmem ne diye. nikahsız şekilde aktif cinsellligi çok kişi yaşıyor srtik günümüzde ama muhtemelen korunuyorlardir yoksa nüfus sayımızda patlama yasanabilirdi. sizin adınıza çok üzüldüm. herkesin dediği gibi tek verebileceğim tavsiye kürtaj olmanız. para vs sorunsa bir şekilde halletmeniz gerekiyor. geçmiş olsun diyeyim
Bakın o da çocuğu istemiyor ama yardım da etmiyor aksine ortadan kayboldu ve şuan tek başıma ne yapacağımı bilmiyorum
Siz evli misiniz bekar mı önce bunu bir söyleyin. Çok üstü kapalı konuşuyorsunuzBakın o da çocuğu istemiyor ama yardım da etmiyor aksine ortadan kayboldu ve şuan tek başıma ne yapacağımı bilmiyorum
Aynen öyle hiç bu durumu yaşamak istemedim ve gerçekten çok zor durumdayım bnde böyle olsun istemezdim hem maddi hem manevi olarak çöküşteyimcok zor burdan laf etmeye gerek yok neden ettin neden yaptın bilmem ne diye. nikahsız şekilde aktif cinsellligi çok kişi yaşıyor srtik günümüzde ama muhtemelen korunuyorlardir yoksa nüfus sayımızda patlama yasanabilirdi. sizin adınıza çok üzüldüm. herkesin dediği gibi tek verebileceğim tavsiye kürtaj olmanız. para vs sorunsa bir şekilde halletmeniz gerekiyor. geçmiş olsun diyeyim
Aldırmaktan başka çare yok ki. İmzasına, onayına da gerek yok adamın. Sağlığınızla oynamayın, olan olmuş daha fazla vakit kaybetmeyin.Bakın o da çocuğu istemiyor ama yardım da etmiyor aksine ortadan kayboldu ve şuan tek başıma ne yapacağımı bilmiyorum
sakin lokman hekim tavsiyeleri vs dinleme canim ki zaten kimse öyle bir tavsiye vermemis Allah korusun kanaman olur çok daha kötü sonuçlanabilir. mutlaka bir şekilde kürtaj olmalısın. sorun maddiyata dayanıyorsa halledilebilir belki korkma bu kadarBakın o da çocuğu istemiyor ama yardım da etmiyor aksine ortadan kayboldu ve şuan tek başıma ne yapacağımı bilmiyorum
El birligi ile cocugu dusurmenize mi fikir vericez?4 haftalık hamileyim kürtaj dışında ne önerebilirsiniz düşük yapmam için
Bekarım yaSiz evli misiniz bekar mı önce bunu bir söyleyin. Çok üstü kapalı konuşuyorsunuz