İstenmeyen gebelik yaşıyorum

Yorumlarda baba aldırmak istemiyor demişsin yanlıs anlamadıysam,, tabi ona göre hava hoş sakın boş yalanlarına kanıp ikna olma ya hemen evlenin ya da cok günah oldugunu biliyorum ama aldırmayı kabul etmezsen karakola gider tecavüz etti diye şikayet ederim seni diye tehdit et korkut, sen ve ailen rencide olacaksınız bak rezil demeye dilim varmadı, bekar kadının nikahsız dogum yapmanın bedelleri psikolojik olarak çok ağır gelir bebek te zaten sağlıklı bir anneyle büyüyemez

evli değilsiniz, babaya ulaşamıyorum falan deseniz imzasız yapılmıyor mu bu işlem?

başka şeylerle sağlığınızı tehlikeye atmayın, gerçekten 1 saatlik bişi, sonrasında hayatınıza devam edeceksiniz.

Kürtajda erkeğinde imzası gerekiyor. Erkek kürtajı istemiyorsa belki o yüzden başka yöntem istiyordur . Zor konu
Hayır kadın evliyse imza gerekiyor. Yoksa nerden bilecekler gelen kişi baba mı değil mi? Sokaktan geçen birine de imza attırabilir sonuçta kürtaj yaptırmak isteyen. Konu sahibi bekarmış sanırım öyle anladım

cok zor burdan laf etmeye gerek yok neden ettin neden yaptın bilmem ne diye. nikahsız şekilde aktif cinsellligi çok kişi yaşıyor srtik günümüzde ama muhtemelen korunuyorlardir yoksa nüfus sayımızda patlama yasanabilirdi. sizin adınıza çok üzüldüm. herkesin dediği gibi tek verebileceğim tavsiye kürtaj olmanız. para vs sorunsa bir şekilde halletmeniz gerekiyor. geçmiş olsun diyeyim

Kürtaj ücretlimi ?

Aynen öyle hiç bu durumu yaşamak istemedim ve gerçekten çok zor durumdayım bnde böyle olsun istemezdim hem maddi hem manevi olarak çöküşteyim

Ayyy adam ortadan kaybolmuş uff neden. Bir şey yaparken sonuçları öngöremezsiniz şu adamlara inanmayın yaa, valla özele gidip bir kadın dogumcuya yalvaracaksın artık imsasız olmuyorsa bu işler başka çare yok

Bakın o da çocuğu istemiyor ama yardım da etmiyor aksine ortadan kayboldu ve şuan tek başıma ne yapacağımı bilmiyorum
sakin lokman hekim tavsiyeleri vs dinleme canim ki zaten kimse öyle bir tavsiye vermemis Allah korusun kanaman olur çok daha kötü sonuçlanabilir. mutlaka bir şekilde kürtaj olmalısın. sorun maddiyata dayanıyorsa halledilebilir belki korkma bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…