İstenmeyen gebelik yaşıyorum

Aynen öyle hiç bu durumu yaşamak istemedim ve gerçekten çok zor durumdayım bnde böyle olsun istemezdim hem maddi hem manevi olarak çöküşteyim
Özele gidip durumunu anlatıp bir şekilde kürtaj olabilir misin acaba ?
Belki ödeme konusunda yardımcı olurlar
Erkeklerden bazıları malesef böyle çıkabiliyor
Üzülmeyin
Eski koca karı yöntemleri ile sağlığınızı tehlikeye atmayın
Adamda inşallah belasını bulsun ne diyeyim

kaynanam gebeyken sürekli antibiyotik içti bebeği düşsün diye ve ne oldu biliyor musun gayet sağlıklı bir sekilde doğdu bebek. su an kendisi esim. bu yöntemlerle kendine de bebeğe de zarar verirsin. cocugun babası kürtaja onay vermiyorsa bakacak mı bebeğe? sahip çıkacak mı? sorumluluk alacak mı? tek basına verebileceği bir karar değil bu. başka yönetemler size de bebeğe de çözülemeyecek zararlar verir. sakat doğarsa ne yapacaksınız? daha zor değil mi? kürtaja ikna edin karşı tarafı. başka çareniz yok

Hanımefendi eğer fake değilseniz, google mapsten açıp size yakın kadın doğum kliniklerinden yüksek puanlı olanları arayıp fiyat alın, bir şekilde kredi çekip halledin. 1 saat sürmüyor. Kimseye de hesap falan vermiyorsunuz. Özel hastanelerin çoğu belki tamami bilemiyorum, isteğe bağlı kürtaj yapmıyor, ben bulamadım en azından. Ama kliniklerin de çoğu yapıyor ve hemen de randevu veriyor. Zaten bekar olarak tek başınıza girip halledersiniz. Hiç böyle 100 sene öncesinde yaşıyor gibi dramlara gerek yok. Tutup da alnınıza yazmayacaklar sonuçta sizden başka bilen olmayacak.

kaynanam gebeyken sürekli antibiyotik içti bebeği düşsün diye ve ne oldu biliyor musun gayet sağlıklı bir sekilde doğdu bebek. su an kendisi esim. bu yöntemlerle kendine de bebeğe de zarar verirsin. cocugun babası kürtaja onay vermiyorsa bakacak mı bebeğe? sahip çıkacak mı? sorumluluk alacak mı? tek basına verebileceği bir karar değil bu. başka yönetemler size de bebeğe de çözülemeyecek zararlar verir. sakat doğarsa ne yapacaksınız? daha zor değil mi? kürtaja ikna edin karşı tarafı. başka çareniz yok
Adam ortadan toz olmuş
Konu sahibi net şekilde meseleyi anlatsa daha iyi olacak ama üstün körü anlatıyor

sanırım kürtaj 6 ila 12 hafta içerisinde yapılıyor, şu an isteseniz de yapılmaz zaten.

sakin kafa ile oturun bi şekilde ücretini bulun, araştırın ama merdiven altı bi yere gitmeyin sakın.

gerekirse kadın doğum hastanesine gidip oraya sorun, biraz vaktiniz var, parayı denkleştirirsiniz.

o adamla da bir daha görüşmeyin, yaptığı şeyin arkasında bile durmayan adi birisiymiş.

Hiç bir bilgim yok. Devlet hastaneleri yapmıyor mu?
yani devlet hastanesi atıyorum anne karnında ölen bebeğe vs müdahale ediyor ya da ne bileyim engelli olma ihtimali yüksek, atıyorum sırtı kapanmamış, beyni oluşmamış vs vs yabi gebeliğin mutlaka sonlanmasi gereken durumlarda kürtaj yapıyor. özel hastanelerde veya özel muayenehanelerde ise yasal olmasa da kürtaj yapılıyor diye biliyorum. hiç ihtiyacım ilmadu şimdiye kadar(yani evliyim evet ama istenmeyen gebelik durumu yasamadim şükür) o yüzden ücretlidir ve yaklaşık 15 bin civsridir diye okumuştum en son.

Adam ortadan toz olmuş
Konu sahibi net şekilde meseleyi anlatsa daha iyi olacak ama üstün körü anlatıyor
simdi araştırdım da evli kadınlarda eş rızası isteniyormus. yani nikah yoksa baba onayına gerek yok. zaten nasıl kanıtlayacaklar bebeğin babası olduğunu. bence tek basina kürtaj olabilir

simdi araştırdım da evli kadınlarda eş rızası isteniyormus. yani nikah yoksa baba onayına gerek yok. zaten nasıl kanıtlayacaklar bebeğin babası olduğunu. bence tek basina kürtaj olabilir
Bencede
İşte kafa karıştıran kısmı burası kadın da adamda bekarsa ve böyle birşey oldu ise ve madem istemiyorsa bunun maddi bir külfeti olacak gidip bir klinikte kürtaj olacak
Başka bir yolu yok

devlet hastanelerinde de ücreti karşılığı yapılıyor sanırım ama ücret özellerle yakın fiyatlarda oluyor sanki. yine de sormakta fayda var.

Özel hastaneler kürtaj için baba onayı gerekiyor diyor ama evli değiliz ve kürtaj olmaz diyor Diyarbakır’da bildiğiniz klinik var mı peki o şekilde sorayım

sanırım kürtaj 6 ila 12 hafta içerisinde yapılıyor, şu an isteseniz de yapılmaz zaten.

sakin kafa ile oturun bi şekilde ücretini bulun, araştırın ama merdiven altı bi yere gitmeyin sakın.

gerekirse kadın doğum hastanesine gidip oraya sorun, biraz vaktiniz var, parayı denkleştirirsiniz.

o adamla da bir daha görüşmeyin, yaptığı şeyin arkasında bile durmayan adi birisiymiş.
+++
bak ne güzel fikir verilmis , 2 hafta zamanin var bu arada parayi bulur , canini tehlikeye atmamis olursun . korunma yönteminden emin olamadigin durumlarda ertesi gün hapi var , eczaneden alabilirsin . iliskiden sonra 12 saat icinde ve 72 saat icinde kullanabilcekler olarak iki ayri hap. %100 güvenilir olmasa da adetlerin düzenli biriysen yumurtlama zamanlarinda da iliskiye girme .

Yorumlarda baba aldırmak istemiyor demişsin yanlıs anlamadıysam,, tabi ona göre hava hoş sakın boş yalanlarına kanıp ikna olma ya hemen evlenin ya da cok günah oldugunu biliyorum ama aldırmayı kabul etmezsen karakola gider tecavüz etti diye şikayet ederim seni diye tehdit et korkut, sen ve ailen rencide olacaksınız bak rezil demeye dilim varmadı, bekar kadının nikahsız dogum yapmanın bedelleri psikolojik olarak çok ağır gelir bebek te zaten sağlıklı bir anneyle büyüyemez
Karşılıklı olarak bir ilişki yaşamamışlar mı? Tecavüz mü etmiş adam?

X