Bebeğin kalp atışı

Çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama bazı doktorları anlayamıyorum. Yolk sac varsa boş gebelik olmuyor diye biliyorum. Yine de emin olmak için başka bir doktora görünün. Belki geç döllenme olduğu için bebeğiniz haftasına göre geriden geliyor olabilir. Hayırlısıyla inşallah diyelim
Ya bende pek bilmediğim için ne soracağımı bile bilemedim ve özellikle özel hastaneye gittim belki ilgilenirler diye çünkü 4 yıldır hiç bir tedaviye cevap vermedi ve ben tedaviyi bırakınca da bu mucizeyi yaşadım ama hayallerim kırılır diye çok korkuyorum

8. Haftadan önce kürtaj olayına girme kardeşim. Ben boş gebelik yaşadım. Dr 6-7. Haftalar yaptığı muayenelerde boş gebelik muhtemelen ama bekleyeceğiz dedi. Bana bi tarih verdi. 8+0 a geliyor. Bu zamana kadar düşük yaşanmazsa kürtaj yapacağız dedi. Hakikaten dediği günden bir iki gün önce düşük oldu.

Bu forumda kaç tane hikaye okudum. Kürtaja diye gidip kalp atışı duyan bile okudum. Boş gebelik de olsa süreyi sonuna kadar kullan.

Not: düşükten sonraki 3. Ay hamile Kaldım ve evladımı doğurdum. Nasipte olan sana gelecek 💙
Umarim ya hani bu bile bana o kadar ümit oldu ki ama doktoru kesinlikle degistiricem

Kalp atışı duymamak ile boş gebelik aynı şey mi bilmiyorum
Kesenin içinde bebek yoksa boş, diğerinde bebek olsa bile kalp atışı olmuyor değil mi ?
Her neyse ben ilk gittiğimde de doktor kese var ama bebek yok demisti , ama sanki bebeği oluşturacak isiltilar görüyorum demisti
Haftaya bir daha gel ,sağlıkli mi değil mi bakalım demisti ve ertesi hafta bebek oluşmuştu
İnşallah bebek oluşmuş olur bir sonraki gidisinizde
Ya işte açıklama bile yapmadı ki evet boş gebelik deyip haftaya kadar zaten gel yine olmaz kürtaj olursun falan dedi zaten temeli sağlam olmayan bi gebelik beklenende değişmez bunu da anlamadım doğrusu temel nasıl sağlam olur

Ya bende pek bilmediğim için ne soracağımı bile bilemedim ve özellikle özel hastaneye gittim belki ilgilenirler diye çünkü 4 yıldır hiç bir tedaviye cevap vermedi ve ben tedaviyi bırakınca da bu mucizeyi yaşadım ama hayallerim kırılır diye çok korkuyorum
inşallah her şey yolundadır ❤️ Güzel haberlerini bekliyoruz

Hıc öyke dusunup üzülmeyin lütfen benım arkadaşım 8 haftalıkken bebegının kalp atısını duyabıldı doktorunuzu degıstırın ilk işiniz yarın iyi bir doktora muayene olun burdan mutlaka yorum yzın cok merak ederım sizi🌸
Arkadaşlar bu gün doktora gittim ve kalbini dinledim o kadar mutluyum ki çok teşekkür ederim başka bir doktora göründüm ve direk kalbini dinledim herhangi bir sorun olmadığını söyledi gerçekten bu cuma kürtaj düşünürken birde böyle kalbini dinlemek Allahım sen herkese nasip et 🥹🥹🤲🤲

Arkadaşlar bu gün doktora gittim ve kalbini dinledim o kadar mutluyum ki çok teşekkür ederim başka bir doktora göründüm ve direk kalbini dinledim herhangi bir sorun olmadığını söyledi gerçekten bu cuma kürtaj düşünürken birde böyle kalbini dinlemek Allahım sen herkese nasip et 🥹🥹🤲🤲
Yaa baştan beri okudum çok sevindim bende 6+4 de gittim normalde 7+3 olması gerekiyor dedi kalp atışını görmedim dedi pazartesi gel yüzde 20 duyarız duymazsak temizlerim dedi bir pislik sanki hemen kürtaj yapmaya kalkıyorlar bende cuma başka doktora gideceğim umarım duyarım kaç haftalık duyfun

Çok sevindim, hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 😍

Yaa cok mutlu oldum gözün aydın ☺️🧿 ama ben sana demiştim

X