- 6 Haziran 2024
- 17
- -7
- 27
-
- Konu Sahibi mevzudrrin
Tek çarem buraya yazmak oldusakin lokman hekim tavsiyeleri vs dinleme canim ki zaten kimse öyle bir tavsiye vermemis Allah korusun kanaman olur çok daha kötü sonuçlanabilir. mutlaka bir şekilde kürtaj olmalısın. sorun maddiyata dayanıyorsa halledilebilir belki korkma bu kadar
değil mi?Kürtaj ücretlimi ?
Özele gidip durumunu anlatıp bir şekilde kürtaj olabilir misin acaba ?Aynen öyle hiç bu durumu yaşamak istemedim ve gerçekten çok zor durumdayım bnde böyle olsun istemezdim hem maddi hem manevi olarak çöküşteyim
Hiç bir bilgim yok. Devlet hastaneleri yapmıyor mu?değil mi?
Adam da bekar sa sorun ne ? Tamam evlilik istemiyor diyelim bari çocuğun sorumluluğunu alsın ya aldırma için yardım etsin ya da çocuğunu üzerine alsın doğum sonrasıBekarım ya
Hiç bir şekilde yok diyor ş*erefsiz çıktı ve şuan ulaşamıyorum ona ortadan kaybolduAdam da bekar sa sorun ne ? Tamam evlilik istemiyor diyelim bari çocuğun sorumluluğunu alsın ya aldırma için yardım etsin ya da çocuğunu üzerine alsın doğum sonrası
Adam ortadan toz olmuşkaynanam gebeyken sürekli antibiyotik içti bebeği düşsün diye ve ne oldu biliyor musun gayet sağlıklı bir sekilde doğdu bebek. su an kendisi esim. bu yöntemlerle kendine de bebeğe de zarar verirsin. cocugun babası kürtaja onay vermiyorsa bakacak mı bebeğe? sahip çıkacak mı? sorumluluk alacak mı? tek basına verebileceği bir karar değil bu. başka yönetemler size de bebeğe de çözülemeyecek zararlar verir. sakat doğarsa ne yapacaksınız? daha zor değil mi? kürtaja ikna edin karşı tarafı. başka çareniz yok
Özel bir klinik e gidip kürtaj olacaksınız başka Bir çareniz yokHiç bir şekilde yok diyor ş*erefsiz çıktı ve şuan ulaşamıyorum ona ortadan kayboldu
yani devlet hastanesi atıyorum anne karnında ölen bebeğe vs müdahale ediyor ya da ne bileyim engelli olma ihtimali yüksek, atıyorum sırtı kapanmamış, beyni oluşmamış vs vs yabi gebeliğin mutlaka sonlanmasi gereken durumlarda kürtaj yapıyor. özel hastanelerde veya özel muayenehanelerde ise yasal olmasa da kürtaj yapılıyor diye biliyorum. hiç ihtiyacım ilmadu şimdiye kadar(yani evliyim evet ama istenmeyen gebelik durumu yasamadim şükür) o yüzden ücretlidir ve yaklaşık 15 bin civsridir diye okumuştum en son.Hiç bir bilgim yok. Devlet hastaneleri yapmıyor mu?
simdi araştırdım da evli kadınlarda eş rızası isteniyormus. yani nikah yoksa baba onayına gerek yok. zaten nasıl kanıtlayacaklar bebeğin babası olduğunu. bence tek basina kürtaj olabilirAdam ortadan toz olmuş
Konu sahibi net şekilde meseleyi anlatsa daha iyi olacak ama üstün körü anlatıyor
Bencedesimdi araştırdım da evli kadınlarda eş rızası isteniyormus. yani nikah yoksa baba onayına gerek yok. zaten nasıl kanıtlayacaklar bebeğin babası olduğunu. bence tek basina kürtaj olabilir
Özel hastaneler kürtaj için baba onayı gerekiyor diyor ama evli değiliz ve kürtaj olmaz diyor Diyarbakır’da bildiğiniz klinik var mı peki o şekilde sorayımsimdi araştırdım da evli kadınlarda eş rızası isteniyormus. yani nikah yoksa baba onayına gerek yok. zaten nasıl kanıtlayacaklar bebeğin babası olduğunu. bence tek basina kürtaj olabilir
Google haritalar da aratabilirsinizÖzel hastaneler kürtaj için baba onayı gerekiyor diyor ama evli değiliz ve kürtaj olmaz diyor Diyarbakır’da bildiğiniz klinik var mı peki o şekilde sorayım
+++sanırım kürtaj 6 ila 12 hafta içerisinde yapılıyor, şu an isteseniz de yapılmaz zaten.
sakin kafa ile oturun bi şekilde ücretini bulun, araştırın ama merdiven altı bi yere gitmeyin sakın.
gerekirse kadın doğum hastanesine gidip oraya sorun, biraz vaktiniz var, parayı denkleştirirsiniz.
o adamla da bir daha görüşmeyin, yaptığı şeyin arkasında bile durmayan adi birisiymiş.
Karşılıklı olarak bir ilişki yaşamamışlar mı? Tecavüz mü etmiş adam?Yorumlarda baba aldırmak istemiyor demişsin yanlıs anlamadıysam,, tabi ona göre hava hoş sakın boş yalanlarına kanıp ikna olma ya hemen evlenin ya da cok günah oldugunu biliyorum ama aldırmayı kabul etmezsen karakola gider tecavüz etti diye şikayet ederim seni diye tehdit et korkut, sen ve ailen rencide olacaksınız bak rezil demeye dilim varmadı, bekar kadının nikahsız dogum yapmanın bedelleri psikolojik olarak çok ağır gelir bebek te zaten sağlıklı bir anneyle büyüyemez