İstenmeyen gebelik yaşıyorum

Hiç birşey. Doktora kontrolünde napıyorsanız yapın sağlığınızdan olmayın.

burada kimse düşürme önerisi vermez veremez de lütfen siz de saçma yollara başvurmayın. bdvye yazmama yeminimi bozdurdunuz yani bu ciddi bir durum. bulundugunuz sehırden baska bır sehıre gıdıp bır kadın dogumcu ıle görusebılırsınız.

Çok basit bir işlem ya girdin çıktın 1 saat sürmüyor, kalkıp hayatına devam ediyorsun riske atmaya değecek bir şey mi sence?

Yani bilmiyorum biz hamileyken koca karılar maydonoz suyu icmeyin düşük yaparsın, cok hoplama zıplama derlerdi kazık kadar kadınız niye hoplayacaksak,, tavsiye veriyorum diye algılama bunlar kulaktan dolma bilgiler, nasibi varsa naparsan yap gelir kürtaj dışında,,,,, hastane dışında da bir şey öneremeyiz, babası kimse onla hastaneye git

Gidip kürtaj olun madem nikahsız bir beraberlik yaşayıp korunmayi akıl edemediniz kürtajı akıl edebilirsiniz değilmi ?
Bebek kaç haftalık ?
Onunda bir canı yaşama hakkı olduğunu düşünerek hareket edin
Adam çocuğu evlenmeden de pek hâlâ üzerine alabilir
Adam evli mi ? Yada siz ?

Soğan suyu maydanoz suyu diş hapları hepsini kullanıyorum bi haftadır
Hadi çocuk düşmedi diyelim ve bunlar yüzünden engelli doğsa bunun vicdan yükü ile yaşayabilecek misiniz?
Madem bu kadar korkuyor idiniz neden iki dk ilk zevkinizi düşünürken korunmayı düşünmediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…