• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen düşünce yardım

Mavisuyum

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2020
64
15
3
34
Arkadaşlarım ben 4 buçuk yıllık evliyim esimle ile 1 yıl geçirdikten sonra tutuklandı eşimi severek evlendim ve ikizlerim var. Üç yıldır her ay görüşüne gidiyorum ve bu süreçte iffetime nikahima çok şükür dikkat ettim. Fakat takıntı rahatsızligim var hastalık hastalığı var bende. Sorum şu 3 veya 4 gündür aklıma böyle başka birileri geliyor inanın yazmaya utanıyorum ve eşimin akrabası oluyor bu gelen çok ağladım istemiyorum ama geliyor uyuyamıyorum utanç kaygı korku var yanlıs anlaşılma olmasın eşimi seviyorum bu düşünce beni rahatsız ediyor. Hiç başına gelen var mı varsa ne olur yazsin neden oluyor bu nedir bilmiyorum ne yapmalıyim

Merhaba, neden kendini bu kadar üzdün anlayamadım? Cinsel olarak mı düşünüyorsun bu kişileri? Eğer öyleyse kendini suçlayıp cinselliği suçluluk iplerine bağlama bu kadar kendini üzeceğin birşey yok cinayeti düşünmekle insan katil olmuyor mesela rahatla birazcık sen düşünmek istemedikçe bu konular daha çok aklına gelecektir

Merhaba, neden kendini bu kadar üzdün anlayamadım? Cinsel olarak mı düşünüyorsun bu kişileri? Eğer öyleyse kendini suçlayıp cinselliği suçluluk iplerine bağlama bu kadar kendini üzeceğin birşey yok cinayeti düşünmekle insan katil olmuyor mesela rahatla birazcık sen düşünmek istemedikçe bu konular daha çok aklına gelecektir
Ne güzel örnek vermişsiniz teşekkür ederim sadece benim gibi olan var mıdır diye merak ediyorum yani bu kişi akraba olinca insan utanır cinsel olarak gelmiyor şükür ama ne bileyim ben abartıyorum belkide herkes yaşıyor böyle şeyleri bunları duymaya ihtiyacım var

Ne güzel örnek vermişsiniz teşekkür ederim sadece benim gibi olan var mıdır diye merak ediyorum yani bu kişi akraba olinca insan utanır cinsel olarak gelmiyor şükür ama ne bileyim ben abartıyorum belkide herkes yaşıyor böyle şeyleri bunları duymaya ihtiyacım var
Ne olarak geliyor cinsel olarak gelmiyorsa :/ tam anlamadım mazur gorun

Ya mesela daha evine eşine bağlı gelebiliyor kimi erkekler yada fiziksel olarak güzel gelebiliyor böyle şeyler mi oluyor sende

Bu herkeste olan bir şeu kendinizi kötü hissetmeyin. Şu adam ne kadar iyi çekici yakışıklı hepimiz düşünebiliyoruz bazen. Ne eşimizi sevmediğimizden ne de aldattığımızdan bu. Düşüncelere engel olamazsınız. Allah sadce eylemleri cezalandırır mesela. Katili cezalandırır ama öldürmeyi düşüneni cezalandırmaz. Zina yapanı cezalandırır ama bunu düşüneni cezalandırmaz. Allahın cezalandırmadığo bir konuda kendinize eziyet etmeyin

Ne olarak geliyor cinsel olarak gelmiyorsa :/ tam anlamadım mazur gorun
Ya şöyle kafamdan geçiyor çekici falan diye geçmiyor. Bir isim düşünün sık sık aklınıza geliyor Allah muhafaza diyorum nefistir ya bir his olursa diye korkuyorum yoksa bu düşünce değil his mi diye kendimi yiyorum anlatabildim mi

Ya mesela daha evine eşine bağlı gelebiliyor kimi erkekler yada fiziksel olarak güzel gelebiliyor böyle şeyler mi oluyor sende
İnan ne fiziksel nede bırsey olarak değil aklıma geliyor korkuyorum yoksa ben onu mu düşünmeye başladım diyorum rahatsız oluyorum

Back