İstenilmeyen gelin,dolandırılma hissi,aramızda avukat var mı yardım edin

Her ayrılanın başında baba yok ki... Unutmayın ki siz bir bireysiniz ve kendiniz için tek başınıza kuracağınız hayat şu an bu şark kurnazıyla yaşadığınız hayattan daha güzel olacaktır.
Keske daha önce bi konu açsaydım burda çok kötü hissediyorum ailemi düşünüyorum hep

Basımda bi baba yok 2. Evliliğim bana hep mümkün olsa dönersin biliyorum diyo mümkün olsa saniye durmam inanın
Hala kendine bahane buluyorsun malesef
Evlenmeden önce nerdeysen oraya döneceksin oysa ki
Ama gayret etmiyorsun teslim etmişsin kendini resmen

nerede okursa okusun e devlette çıkması lazım her şey..

Aynen dediğiniz gibi aslında ben öyle düşündüm herseyi alma gözümüzün önünde ol hep yedin sen bunu idare edemezsin dedi annesi evlendikten sonra gittik.sen kontrolsüz bi geçsin dedi babası da bunu da ortada koyma falan dedi oda ne yaptım ki aramızı bozmak için söylemeyin yapmayın dedi inanın bilmiyorum aslında para falan değil derdim ailesiyle de iyi olsun istiyorum iyi olunsun

Her ayrılanın başında baba yok ki... Unutmayın ki siz bir bireysiniz ve kendiniz için tek başınıza kuracağınız hayat şu an bu şark kurnazıyla yaşadığınız hayattan daha güzel olacaktır.
Öyle elbette tek düşündüğüm ailem zaten kendimi çok kötü hissediyorum bazen Allah alsa su canımı diyorum niye böyle oldu istediğim sadece mutluluktu

Panik ve korkudan anlatacak kimse de yoktu bide bana gelip anlatan kişi biraz daha dewam edersen adın çıkar taşınmak zorunda bile kalırsın dedi
Taşınacağıma sürüneyim dedin öyle mi? Pes!
Olan olmuş, dönüşü yok, araştır iyi bir boşanma avukatı bul ve git bire bir konuş, detayları öğren sonra boşanır mısın, evliliğe devam mı edersin karar verirsin.

Siz çalışıp edindiğiniz malları koruma altına alın .sizin düşündüğünüz gibi bir durum varsa emekleriniz ziyan olmasın.

Evlenmeden önce edinilmiş mülk olduğundan boşanırsanız hiçbir hak iddia/talep edemez.

Bende öyle düşündüm sonra evlilik sözleşmesi geldi aklıma olur mu sizce
evlenmeden önce yapılıyo diye biliyorum ben ama avukat olan arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verirler size bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…