İstenilmeyen gelin,dolandırılma hissi,aramızda avukat var mı yardım edin

Yeni işe girdi burda 2. Senesi başta Hersey çok güzeldi ailesi de istedi ama evlenip ayrıldığımı duyunca istemediler.sordum konuştum ama aynı cevaplar eski esini biliyorum aklımdan geçen ona yazmak İnstagram üzerinden ama belamı olur iyice basıma bilemiyorum

Sizi evlenmeye ikna etmek için yaşadığınız birlikteliği ileri sürerek tehdit eden birinin iyi çıkmasını beklemek aşırı iyimserlik olmuş.

Üzerinizdeki tapular evlenmeden önceye aitse bir hak iddia edemiyor diye biliyorum ama türlu katakurilerle de istedigi buysa elde etmeye calisacaktir. Size şuna imza at buna imza at gibi yollarla gelirse güvenip imzalamayın hele boş kağıda fln kesinlikle imza atmayın.

Karşılıklı güven olmadan bir ilişkinin yürümesi zor. Eğer siz de bu şekilde düşünüyorsanız boşanma avukatına gideceksinizdir zaten. Burdan yarım yumalak bilgi almak yerine kafanızdaki tüm soruları işinin ehli birisine sorun daha çok faydası dokunur.

Kendimi iyi hissetmiyorum anlatacak kimse de yok o yüzden yazmak istedim

Yaşadıklarınızı anlatınca inkar edemediniz mi,yalan söylüyor ,iftiracı diyemediniz mi?
Yaşadığınız yerin küçüklüğü degil mesele siz umdugunuzu bulamadınız ev var mı yok mu,para var mı bok mu?umdugunuz yok onlarda bari kendi arsanıxı evinizi kaptırmayın bir avukatla görüşün

Bence hiç karıştırmayın,en azından şu anlık.
Size karşı davranışları nasıl? Eğer aranız iyiyse eskiyi öğrenmenin bur manası yok bence. Sonra canınız sıkılır falan,zaten bi dünya şeyi dert edinmişsiniz.

Birincisi eşiniz bir zamanlar mühendislik fakültesinde öğretim görevlisi ise internette buna dair bir bilgi kesinlikle vardır. Eşinizin şehir değiştirme zorunluluğu olmadıysa ya da çok daha iyi kazanacağı bir iş bulmadıysa mesleğini niye bırakır ki? Öğretim görevliliği akademik yayın zorunluluğu olmayan daha stressiz bir akademik kadrodur. Buna dair birşeyler bulur musunuz önce ona bakın.
İkincisi, küçük bir yerde iseniz eşiniz başka kuruma geçti ise zaten çalıştığı yeri bilmeme şansınız yoktur ki. Belli saatlerde çıkar gelir. Çalıştığı yer uzaksa Servise biniyorsa dolmuşa biniyorsa bilirsiniz. Şu an neyle geçiniyorsunuz?
Üçüncüsü, hiç arkadaşınız yok mu? Bütün akrabalar size arkasını mı döndü? Aileyle yüzyüze gelme fırsatınız olmadı mı? Bazen aileler çocuklarını tanıdığı huylarını bildiği için evliliğine karşı çıkabiliyor. Bunu yaparken çocuklarını kötülemektense karşı tarafı evlilikten vazgeçirmeye çalışıyor.
Evinizin tamamına ortak olmaz evlilik içinde ödenen taksidin yarısı kadar ortak olur. Çok takılmayın buna bence. Zaten huzursuz olup boşanacaksanız çok taksit olmaz ve çeşitli nedenlerle pay almayabilir. Boşverin. Siz anlamaya çalışın.
Protokolü üzerine alır mı belki evet ama yine huzursuzluk olur. Aile karışır vs.

Dedim ama malesef anlatmadan önce mesela haftasonu ne yaptığımı sorduğunda kork olarak verdiğim cevabı oda vardı biliyorum bunlar bunlar olmuş burdaymışsın diye anlatınca çok kötü oldum umduğum ev para değil onları zaten ailesine verip gelmesini istedim vermedin çalışsak yeter dedim vazgeçtiğim an da olaylar büyüdü içinde olunca inanın çok kötü

Bana şuan
iyi sürekli iyi olmak istediğini eskiyi kapatmak istediğini evliliğe zarar gelmesin benim gidecek yerim yok ailem zaten kötü ben gitsem de artık huzurum olmayacak diyo.alacağa benim kafa karışıklığımdan doğan şeylerden çıkıyo

Hayır evlenesim olsa başka biri de olurdu lütfen çok üzgünüm böyle şeyler demeyin ben haklıyım demiyorum derdim var ne yapmalıyım en azından yazayım diyorum

Adamın böyle bir şeye yanaşacağını düşünmüyorum. Şark kurnazı tam...
Aslında ailesi de yap dedi kendisi için bende bunu öne sürerek dedim hatta gittik ama kiMelik değişimi olmadığımdan yapılmadı bu haftasonu nöbetçi notere gidicez öyle dedi dediğiniz gibi vazgeçmezse

E devlet şifresini isteyin, bulun bir şekilde.
Ordan öğrenim geçmişini sorgulayın..
Çalışma hayatını ise sigorta dökümünden vs de sorgularsınız.
Hatta bence nüfus kaydına, sabıka kaydına kadar her şeye bakın derim allah korusun.
Bir bahaneyle e devlet sifresine ulaşın kesinlikle.

Her ayrılanın başında baba yok ki... Unutmayın ki siz bir bireysiniz ve kendiniz için tek başınıza kuracağınız hayat şu an bu şark kurnazıyla yaşadığınız hayattan daha güzel olacaktır.

Sanırım şu konu da size ait:

Sabıka kaydına baktırdım bişey çıkmadı öğrenim geçmişini göremedim Bosna’da okudum dediği için bunu öğrenmenin bi yolu var mıdır ballıca annesine seni dolaşa ben okuttum ben doğurdum falan demişti çalışma hayatı son 2 sene sigorta yok annesinden önce başkasıyla evliymiş babası isim karışıklığı yüzünden dedi ama bi şirket varmış o doğru ordan yatan sigorta vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…