Yeni işe girdi burda 2. Senesi başta Hersey çok güzeldi ailesi de istedi ama evlenip ayrıldığımı duyunca istemediler.sordum konuştum ama aynı cevaplar eski esini biliyorum aklımdan geçen ona yazmak İnstagram üzerinden ama belamı olur iyice basıma bilemiyorumAdam hiç mi işe gidiyorum diye evden çıkmıyor? Bi market alışverişi falan yapıyordur herhalde dimi? Kendisini yakından tanıyan birilerini bulup sorup soruşturmanız lazım. Ayrıca şüphelerinizden haberi var mı? Gidip direkt sorsanız size zarar verme gibi bir durum olur mu?
Borçları bahane edip hep istemediğinin söylüyorumBir de hamile kalmamaya çalışın. Korunun. Size kancayı iyice takmak için çocuk da yapmaya çalışır.
Kendimi iyi hissetmiyorum anlatacak kimse de yok o yüzden yazmak istedimSizi evlenmeye ikna etmek için yaşadığınız birlikteliği ileri sürerek tehdit eden birinin iyi çıkmasını beklemek aşırı iyimserlik olmuş.
Üzerinizdeki tapular evlenmeden önceye aitse bir hak iddia edemiyor diye biliyorum ama türlu katakurilerle de istedigi buysa elde etmeye calisacaktir. Size şuna imza at buna imza at gibi yollarla gelirse güvenip imzalamayın hele boş kağıda fln kesinlikle imza atmayın.
Karşılıklı güven olmadan bir ilişkinin yürümesi zor. Eğer siz de bu şekilde düşünüyorsanız boşanma avukatına gideceksinizdir zaten. Burdan yarım yumalak bilgi almak yerine kafanızdaki tüm soruları işinin ehli birisine sorun daha çok faydası dokunur.
Yaşadıklarınızı anlatınca inkar edemediniz mi,yalan söylüyor ,iftiracı diyemediniz mi?Mutlu olabilirim sandım.kimseye güvenim kalmamıştı kötü şeyler yaşadım boşandıktan sonra da kötü şeyler yaşadım küçük bi yerde yaşıyorum öyle güven vermişti ki.biraz da korktum başkalarına bişeyler anlatıp yarılamazsın neler yaşadık demesinden korktum çok üzgünüm.yoluna girsin güveneyim başka bişey istemiyorum aslında.ne yapıcam bilmiyorum keske o dönem buraya yazdaydım o baskıyla sadece ağlamak geliyordu içinden kimseye anlatamadım
Bence hiç karıştırmayın,en azından şu anlık.Yeni işe girdi burda 2. Senesi başta Hersey çok güzeldi ailesi de istedi ama evlenip ayrıldığımı duyunca istemediler.sordum konuştum ama aynı cevaplar eski esini biliyorum aklımdan geçen ona yazmak İnstagram üzerinden ama belamı olur iyice basıma bilemiyorum
Gidip bu adamla evlendin bi de pessPanik ve korkudan anlatacak kimse de yoktu bide bana gelip anlatan kişi biraz daha dewam edersen adın çıkar taşınmak zorunda bile kalırsın dedi
Dedim ama malesef anlatmadan önce mesela haftasonu ne yaptığımı sorduğunda kork olarak verdiğim cevabı oda vardı biliyorum bunlar bunlar olmuş burdaymışsın diye anlatınca çok kötü oldum umduğum ev para değil onları zaten ailesine verip gelmesini istedim vermedin çalışsak yeter dedim vazgeçtiğim an da olaylar büyüdü içinde olunca inanın çok kötüYaşadıklarınızı anlatınca inkar edemediniz mi,yalan söylüyor ,iftiracı diyemediniz mi?
Yaşadığınız yerin küçüklüğü degil mesele siz umdugunuzu bulamadınız ev var mı yok mu,para var mı bok mu?umdugunuz yok onlarda bari kendi arsanıxı evinizi kaptırmayın bir avukatla görüşün
Evet içinde bulunduğum durumdan çıkamadım mantıklı düşünemedim ve bırakmadıGidip bu adamla evlendin bi de pess
iyi sürekli iyi olmak istediğini eskiyi kapatmak istediğini evliliğe zarar gelmesin benim gidecek yerim yok ailem zaten kötü ben gitsem de artık huzurum olmayacak diyo.alacağa benim kafa karışıklığımdan doğan şeylerden çıkıyoBence hiç karıştırmayın,en azından şu anlık.
Size karşı davranışları nasıl? Eğer aranız iyiyse eskiyi öğrenmenin bur manası yok bence. Sonra canınız sıkılır falan,zaten bi dünya şeyi dert edinmişsiniz.
Hayır evlenesim olsa başka biri de olurdu lütfen çok üzgünüm böyle şeyler demeyin ben haklıyım demiyorum derdim var ne yapmalıyım en azından yazayım diyorumAdını nasıl çıkartacak?
Sende ayrıldım diye iftira atıyor der geçerdin
Taşınmaksa da taşınırdın yani ne oldu şimdi boşanınca da taşınmayacak mısın?
Afedersin ama seninde evlenesin varmış yoksa zaten önceden evlilik yapmış bi kadının hayatındaki kişiyle birlikte olması bomba etkisi yaratmaz. Sen kendine bahane etmişsin. Korktuğun kişiyle evlenmişsin resmen
Böyle korkunç birinden ayrılmayı düşünmüyor musun diye sorayım öyleyseHayır evlenesim olsa başka biri de olurdu lütfen çok üzgünüm böyle şeyler demeyin ben haklıyım demiyorum derdim var ne yapmalıyım en azından yazayım diyorum
Aslında ailesi de yap dedi kendisi için bende bunu öne sürerek dedim hatta gittik ama kiMelik değişimi olmadığımdan yapılmadı bu haftasonu nöbetçi notere gidicez öyle dedi dediğiniz gibi vazgeçmezseAdamın böyle bir şeye yanaşacağını düşünmüyorum. Şark kurnazı tam...
Basımda bi baba yok 2. Evliliğim bana hep mümkün olsa dönersin biliyorum diyo mümkün olsa saniye durmam inanınBöyle korkunç birinden ayrılmayı düşünmüyor musun diye sorayım öyleyse
Merhaba.nerden başlasam bilmiyorum.öncelikle soruları sorayım evlendim eşimin üzerimden bulunan ev arsa vs.gayrimenkullerde hakkı var mı? Borç vs.çıksa bana etki eder mi?arsa tapusu kişinin üzerinde olan yere müteahhit bina yapanında yapılan protokol değişir mi ? Nasıl bi işleyişi var bu konun bilen var mı ? dolandırılıyor muyum bilmiyorum.güzel bi ilişkim vardı çalıştığım yerde tanıştık aile önce beni istedi sonra 1 evlilik yaptığım için istemdiler oğulları da daha önce evlenmesine karşılık.babasının arkasının sağlam olduğunu öğrendim eli kolu uzun derler ya öyle bana öyle dedi mühendis olduğunu ama öğretim görevlisi olarak geldiğini söylemişti daha sonra başka kuruma geçti güya.o arada beni istemediklerini söylediler evde tartışma vs.eşim evi terketti.dediklerine göre mal varlıkları dışarı çıksın istemiyolarmış önceki de yemiş vs.siyasi ayakla kuruma girdiğini işinden edeceklerini söylediler ettiler.zamanında eşimin aldığı arsayı babası üzerine alıyor villa arsası 10 parsel bir yer bi müteahhit yüksek kat çıkmak için hepsini alıyor ve binalara başlanıyor protokol yapılıyor evden ayrılmadan hiç bişeyini vermeyeceğim söyleyen aile yüzünden eşimde babasının Genel vekaletinin olduğunu söyledi ve gitti kendi üzerine aldı protokolü bu mümkün mü? Gel zaman git zaman biz çok sevdik öyle bildim yani.okuluna geri döneceğini öğretim görevlisi olarak sözleşmeli olacağını söyledi o ara ben baktırdıgımda sigortası olmadığını fark ettim 2 yıldır bana soyadı karışıklığından demişti.bir de gelecek bi parasından bahsetmişti ailesi şikayette bulundu ve tedbir konuldu yatan paraya ben hiç görmedim tabi.bunu nasıl öğrenirim bankada görünür mü para mesela?velhasıl istemediler bizde ailemle konuşup evlendik.sonrasında öğrendiğim şeyler oldu.benleyken boşanmamış bi kaç ay sonra davası bitmiş.bizimde sıkıntımız oldu bişeyler yasadık diye baskı yaptığı için evlenmek zorunda kaldım biraz da küçük bi yerde yaşıyorum ve malesef anlattığı bitti vardı.her gün yeni bişey oluyo. Paradan tedbir kalkıcak dedi ailesi de bekledik yok bu arada herseyi ben yaptım ve evlendik.bana bi kağıt getirdi gün yazılı şu tarihte tedbir kalkıcak diye sonra kağıt kayboldu yatmayınca bi avukata soralım dedim yok kagıt.esya vs.yarın öbür gün bişey olsa hak talep edebilir mi? Üzerimdekiler den veya eşyalardan ? Ne yapmam gerekiyor ? Çok kötüyüm ne yiyorum ne içiyorum neyin içine düştüm anlamadım.ailesi de çok tartıştı sonra gittiğimiz de bu sebepten de bilemiyorum dolandıracak olsalar iyi olmazlar mıydı benle?nolur yardım edin
Sabıka kaydına baktırdım bişey çıkmadı öğrenim geçmişini göremedim Bosna’da okudum dediği için bunu öğrenmenin bi yolu var mıdır ballıca annesine seni dolaşa ben okuttum ben doğurdum falan demişti çalışma hayatı son 2 sene sigorta yok annesinden önce başkasıyla evliymiş babası isim karışıklığı yüzünden dedi ama bi şirket varmış o doğru ordan yatan sigorta vardıE devlet şifresini isteyin, bulun bir şekilde.
Ordan öğrenim geçmişini sorgulayın..
Çalışma hayatını ise sigorta dökümünden vs de sorgularsınız.
Hatta bence nüfus kaydına, sabıka kaydına kadar her şeye bakın derim allah korusun.
Bir bahaneyle e devlet sifresine ulaşın kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?