Evlilik sözleşmesi evlenmeden yapılıyor. Edinilmiş mallara ortak olanı seçmiş sayılıyorsunuz sözleşme yapmadıysanız. Daha sonra değiştirilemiyor.Evlilik sözleşmesi olursa peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik sözleşmesi evlenmeden yapılıyor. Edinilmiş mallara ortak olanı seçmiş sayılıyorsunuz sözleşme yapmadıysanız. Daha sonra değiştirilemiyor.Evlilik sözleşmesi olursa peki
Noter de yapılır dedilerEvlilik sözleşmesi evlenmeden yapılıyor. Edinilmiş mallara ortak olanı seçmiş sayılıyorsunuz sözleşme yapmadıysanız. Daha sonra değiştirilemiyor.
Bir avukata sorun o zaman. Oluyorsa mutlaka yaptırınNoter de yapılır dediler
Yaa off mutlu olabilirim sandim ne ya birinci evliliğin kötü geçmiş ikinciyi mantık yapacaktin.insan işini bile bilmediği adamla evlenirim ben tanistigim hafta eşimin sicilini çıkardım bildiğin.lutfen evı kaptirmamanin yollarına. Bak.ve hemen yol ver kaç arkana bakmaMutlu olabilirim sandım.kimseye güvenim kalmamıştı kötü şeyler yaşadım boşandıktan sonra da kötü şeyler yaşadım küçük bi yerde yaşıyorum öyle güven vermişti ki.biraz da korktum başkalarına bişeyler anlatıp yarılamazsın neler yaşadık demesinden korktum çok üzgünüm.yoluna girsin güveneyim başka bişey istemiyorum aslında.ne yapıcam bilmiyorum keske o dönem buraya yazdaydım o baskıyla sadece ağlamak geliyordu içinden kimseye anlatamadım
Herşey üst üste gelmiş,şaşkınlıktan bence nasıl karar vereceğinizi düşünememişsiniz.Evlilik kararı yanlış olmuş.Her söylediği yalan bence de.Tüm hukuki haklarınızı öğrenip doğru kararlar vereceğinizi düşünüyorum.Allah yardımcınız olsunMutlu olabilirim sandım.kimseye güvenim kalmamıştı kötü şeyler yaşadım boşandıktan sonra da kötü şeyler yaşadım küçük bi yerde yaşıyorum öyle güven vermişti ki.biraz da korktum başkalarına bişeyler anlatıp yarılamazsın neler yaşadık demesinden korktum çok üzgünüm.yoluna girsin güveneyim başka bişey istemiyorum aslında.ne yapıcam bilmiyorum keske o dönem buraya yazdaydım o baskıyla sadece ağlamak geliyordu içinden kimseye anlatamadım
Allah razı olsun teşekkür ederimHerşey üst üste gelmiş,şaşkınlıktan bence nasıl karar vereceğinizi düşünememişsiniz.Evlilik kararı yanlış olmuş.Her söylediği yalan bence de.Tüm hukuki haklarınızı öğrenip doğru kararlar vereceğinizi düşünüyorum.Allah yardımcınız olsun![]()
Yok.eski sevgilime ulaşmış oda gerçekten olur olmaz şeyler söylemişti o zaman ve bu yazışmelerı yakınımdan birine göstermişti bi erkek ki eminim bi yerler de konuştu sonra öğrendim ki başkalarına da göstermiş yeni öğrendim tabi.çok baskı altında kalmışım farketmeden ne olursa olun bırakabilirdim ama sevmiştim de bi de tabi bazı seyler yolundaydı gibi gösterdi yanlış karar verdim çok pişmanım şuan tabi ama iş işten geçtiSiz birlikte oldunuzda görüntünüz falan mi var?zaten daha once evlenmissiniz,bakire degilsiniz, en fazla dedikodu derdiniz.birde ne kadar süredir tanıyorsunuz?acele ettiniz herhalde.