• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenilmeyen gelin,dolandırılma hissi,aramızda avukat var mı yardım edin

Her ayrılanın başında baba yok ki... Unutmayın ki siz bir bireysiniz ve kendiniz için tek başınıza kuracağınız hayat şu an bu şark kurnazıyla yaşadığınız hayattan daha güzel olacaktır.
Keske daha önce bi konu açsaydım burda çok kötü hissediyorum ailemi düşünüyorum hep

Basımda bi baba yok 2. Evliliğim bana hep mümkün olsa dönersin biliyorum diyo mümkün olsa saniye durmam inanın
Hala kendine bahane buluyorsun malesef
Evlenmeden önce nerdeysen oraya döneceksin oysa ki
Ama gayret etmiyorsun teslim etmişsin kendini resmen

Sabıka kaydına baktırdım bişey çıkmadı öğrenim geçmişini göremedim Bosna’da okudum dediği için bunu öğrenmenin bi yolu var mıdır ballıca annesine seni dolaşa ben okuttum ben doğurdum falan demişti çalışma hayatı son 2 sene sigorta yok annesinden önce başkasıyla evliymiş babası isim karışıklığı yüzünden dedi ama bi şirket varmış o doğru ordan yatan sigorta vardı
nerede okursa okusun e devlette çıkması lazım her şey..

Birincisi eşiniz bir zamanlar mühendislik fakültesinde öğretim görevlisi ise internette buna dair bir bilgi kesinlikle vardır. Eşinizin şehir değiştirme zorunluluğu olmadıysa ya da çok daha iyi kazanacağı bir iş bulmadıysa mesleğini niye bırakır ki? Öğretim görevliliği akademik yayın zorunluluğu olmayan daha stressiz bir akademik kadrodur. Buna dair birşeyler bulur musunuz önce ona bakın.
İkincisi, küçük bir yerde iseniz eşiniz başka kuruma geçti ise zaten çalıştığı yeri bilmeme şansınız yoktur ki. Belli saatlerde çıkar gelir. Çalıştığı yer uzaksa Servise biniyorsa dolmuşa biniyorsa bilirsiniz. Şu an neyle geçiniyorsunuz?
Üçüncüsü, hiç arkadaşınız yok mu? Bütün akrabalar size arkasını mı döndü? Aileyle yüzyüze gelme fırsatınız olmadı mı? Bazen aileler çocuklarını tanıdığı huylarını bildiği için evliliğine karşı çıkabiliyor. Bunu yaparken çocuklarını kötülemektense karşı tarafı evlilikten vazgeçirmeye çalışıyor.
Evinizin tamamına ortak olmaz evlilik içinde ödenen taksidin yarısı kadar ortak olur. Çok takılmayın buna bence. Zaten huzursuz olup boşanacaksanız çok taksit olmaz ve çeşitli nedenlerle pay almayabilir. Boşverin. Siz anlamaya çalışın.
Protokolü üzerine alır mı belki evet ama yine huzursuzluk olur. Aile karışır vs.
Aynen dediğiniz gibi aslında ben öyle düşündüm herseyi alma gözümüzün önünde ol hep yedin sen bunu idare edemezsin dedi annesi evlendikten sonra gittik.sen kontrolsüz bi geçsin dedi babası da bunu da ortada koyma falan dedi oda ne yaptım ki aramızı bozmak için söylemeyin yapmayın dedi inanın bilmiyorum aslında para falan değil derdim ailesiyle de iyi olsun istiyorum iyi olunsun

Her ayrılanın başında baba yok ki... Unutmayın ki siz bir bireysiniz ve kendiniz için tek başınıza kuracağınız hayat şu an bu şark kurnazıyla yaşadığınız hayattan daha güzel olacaktır.
Öyle elbette tek düşündüğüm ailem zaten kendimi çok kötü hissediyorum bazen Allah alsa su canımı diyorum niye böyle oldu istediğim sadece mutluluktu

Panik ve korkudan anlatacak kimse de yoktu bide bana gelip anlatan kişi biraz daha dewam edersen adın çıkar taşınmak zorunda bile kalırsın dedi
Taşınacağıma sürüneyim dedin öyle mi? Pes!
Olan olmuş, dönüşü yok, araştır iyi bir boşanma avukatı bul ve git bire bir konuş, detayları öğren sonra boşanır mısın, evliliğe devam mı edersin karar verirsin.

Dedim ama malesef anlatmadan önce mesela haftasonu ne yaptığımı sorduğunda kork olarak verdiğim cevabı oda vardı biliyorum bunlar bunlar olmuş burdaymışsın diye anlatınca çok kötü oldum umduğum ev para değil onları zaten ailesine verip gelmesini istedim vermedin çalışsak yeter dedim vazgeçtiğim an da olaylar büyüdü içinde olunca inanın çok kötü
Siz çalışıp edindiğiniz malları koruma altına alın .sizin düşündüğünüz gibi bir durum varsa emekleriniz ziyan olmasın.

Merhaba herkese.ben ikinci evliliğimi yaptım birinci çok kötü geçmişti.uzun süre evlenmedim.aşık oldum beklediğim insan dedim Hersey çok güzel ikinci evliliği olmasına rağmen ailesi beni ikinci kez evleniyorum diye istemedi.çok güzel konuşan kendine dikkat eden ilgili biriydi.iş yeri olduğunu battığını ilk evliliğinin öyle bittiğini anlattı.gelicek parası olduğunu söylemişti evleri varmış yapılıyormuş ama arsa babasının üzerindeymiş ve evler protokol halindeymiş falan bunları sonra öğrendim ben çok bişey istemiyorum dedim normal bi hayat mutlu bi evlilik.ailesi istemedi evi terk etti işinden ettiler bana mühendis olduğunu bi fakülte de öğretim görevlisi olduğunu sonra bi kuruma geçtiğini söyledi babası vadıtasıyla.çok kızgındım aileye evi terk etti ev tuttuk tabi para yok yardımcı oldum vs.biz birlikte olduk ayrılmak istediğim de hep bunu kullandı ve bunu yakınım da olan ama kötü niyetli birine anlatmış hatta onla alakalı konuşmalarımı bile anlatmış.çok sıkıntı çektim baskı altında kaldım evlenelim dedim ama aile hala yok bi şekilde ailemi ikna ettik.evlendik ama başka şeyler ortaya çıktı fazlaca yalan söylüyo dediği gibi bi mesleği var mı bilmiyorum dediği gibi bi para ev var mı bilmiyorum ki beni istemediler bişey de vermediler evlerin tapusu alınmadığı için babasının vekaleti bunda olduğu için protokolü üzerine aldı bu olabilir mi bilen var mı?esyayı ben aldım biraz nakit biraz taksite girdik çok pişmanım neyin içine düştüm bilmiyorum aile çok kötü sürekli bi yalanı çıkıyo ortaya.benim üzerimde de ev ve arsa var evlenmeden önce aldım arsayı ama evi hala ödüyorum.bunlar üzerinede hakkı olabilir mi ya da borcu bişeyi çıksa ben sorumlu olur muyum.çok kötüyüm nolur yardım edin.
Evlenmeden önce edinilmiş mülk olduğundan boşanırsanız hiçbir hak iddia/talep edemez.

Bende öyle düşündüm sonra evlilik sözleşmesi geldi aklıma olur mu sizce
evlenmeden önce yapılıyo diye biliyorum ben ama avukat olan arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verirler size bu konuda

Back