- 29 Nisan 2024
- 553
- 1.119
- 28
- Konu Sahibi kediseverbiri
-
Utandığınız şey bu olsun ya :)Mekana göre değişiyor ama genelde Türk 65 double 75, iced latte tarzı şeyler 110 ve 130 arası. Gayfe gurmesi olarak hangi kafede en güzel ne içilir onu bile biliyorum artık :) hatta sınırı aştım civardaki tüm kahveciler tanıyor içeri girince içtiğim kahveyi hazırlamaya başlıyorlar hemen. Bazen çok utanıyorum bu duruma ama...
Öneri için çok teşekkür ederim ama ben kitabı canlı canlı elimde seviyorum, evimin bir odası kütüphane kitap yanımda olacak, notlar alacağım sonra dönüp bir iki yıl sonra tekrar okuyacağım falan :) artık pahalı bir hobi oldu maalesef
Çocuklarının yaşı değil miymiş, evde çocuk var mıymış yok muymuş?Şu alıntıdan anladığım, '3 ve 4 yaşlarında 2 çocuğunuz var ve işten eve döndüğünüzde onlarla ilgileneceğiniz icin kendinize ait bir vaktiniz olmayacak gibi bir yorum çıkıyor. Herkes o sebeple üzülmüş yorum yapmis kendinize vakit ayırın diye.
Neden konuyu düzenlemiyorsunuz öğrencilerim diye? Böyle yazarsanız daha verimli yanıtlar alırsınız.
Kahve lüks olmamalı ama malesef artık lüks sayılıyor, o sebeple termosa kahve yapıp beğendiğiniz bir yerde kahvenizi içip eve gidebilirsiniz.
Kendisi bekarmış, çocuğum dediği kişilerde öğrencileriymişÇocuklarının yaşı değil miymiş, evde çocuk var mıymış yok muymuş?
Evet okudum.Kendisi bekarmış, çocuğum dediği kişilerde öğrencileriymiş
Bu kadar borcun varken hergun kahve içmeye gitmek sorumsuzluk.
Canim evde balkonda vs de kahve keyfi yapabilirsin havalarda güzel. İlla Cafe olması şart değil. Umarım bir çözüm bulursun..10 bin TL borcum var sadece :)
Canim evde balkonda vs de kahve keyfi yapabilirsin havalarda güzel. İlla Cafe olması şart değil. Umarım bir çözüm bulursun..
Geçenlerde Kumral Ada Mavi Tuna'yı arıyordum çoğu 250 300 TL arası. Sahaftan ikinci eli 65 100 arası. Sahaftan arıyorum artık kitapları, eski kitapsa kolay bulunuyor.Maalesef memleketin hali içler acısı
En büyük zevkim kitaptır, emekli oldum şimdi istediğim kitaba gömülebilirim hayalim vardı hep, geçen hafta iki kitap sipariş ettim 450 lira ödedim, ufacık şeyler bile insanın burnundan geliyor. Tamamlamayı hedeflediğim kitapların listesi 30 bin civarı tutuyor .... hey güzel memleketim ....
Geçenlerde Kumral Ada Mavi Tuna'yı arıyordum çoğu 250 300 TL arası. Sahaftan ikinci eli 65 100 arası. Sahaftan arıyorum artık kitapları, eski kitapsa kolay bulunuyor.
Sizin çok ucuzmuş double bizim burada iki kahve parası double kahveMekana göre değişiyor ama genelde Türk 65 double 75, iced latte tarzı şeyler 110 ve 130 arası. Gayfe gurmesi olarak hangi kafede en güzel ne içilir onu bile biliyorum artık :) hatta sınırı aştım civardaki tüm kahveciler tanıyor içeri girince içtiğim kahveyi hazırlamaya başlıyorlar hemen. Bazen çok utanıyorum bu duruma ama...
Şu mesajı eksileyen arkadaşlar gerçekten merak ediyorum, neyi bu kadar rahatsız etti? Çay kahveye göre daha ucuz. Tavsiye verdim diye mi beğenmediniz? Yani her şeyi eksileyecekseniz işimiz var. Bir de kırık camlar teorisinde olduğu gibi birisi eksi verince başlıyor diğerleri de düşünmeden sürüyü takip etmeye.Kahveyi çay yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?