- 8 Temmuz 2022
- 628
- 728
- 29
- Konu Sahibi kediseverbiri
Olay kahve molası yerine sporu kitabı koymak degilki aşırı stressle baş edememeniz.Oturup ağladım yazmışsınız.İs size uygun degilmi kriz yönetimi sizi cokmu sıkıyor.İsimi çok seviyorum dersiniz mutlaka sevmek ayrı onun getirdiği yükle baş etme durumu ayrı.Hayatinizi ve duygusal durumu göz önüne alıp ilk firsatta ilk tatilde bunun üzerine düşünün.Ne yapabilirsiniz iş bu kadar kronik obsesif davranışlara eğilmeye başladıysa ana etmen üzerinde çalışılmalı.
Her işin bir zorluğu var, benim alanım da zorluk ve stres üzerine kurulu zaten fakat her seferinde iş değiştiremem çünkü bu işverenler için büyük bir eksi oluyor. Stresle baş etme yöntemlerinde de hep klasik şeyler duyuyorum (bunun için de özel profesyonel destek aldım hatta) yani kendi yöntemimi buldum diyebilirim. OKB davranışlarını gözlemlediğim anda hemen ilerlemeden ket vurmaya çalışıyorum, ama düşündüğümde bu davranışımın tamamen strese bağlı olmadığını gözlemliyorum, örneğin part time çalışırken mental anlamda çok rahat olduğum dönemde bile keyif yapmak için kahve içerdim.