İşten çıkışımı verdiler, farklı şirkete girişim yapıldı

İş yerine açık açık şöyle ayrılsam kıdem ve ihbar alamayacağım hakkımı yiyorsunuz ya düzeltin yada şikayet edeceğim de .
onlar evleneceğini biliyorsa kıdem alama diye özellikle yapmış olabilir. iş mahkemesi gözünü korkutmasın davalar yüzde 99 çalışan lehine verilir .tüm tazminatlarıni alirsin

Kağıt ustunde aynı isverene ait değil ben yazilandna bunu anladım.kagit üstünde aynı işveren değilse kıdem alamaz

Kağıt ustunde aynı isverene ait değil ben yazilandna bunu anladım.kagit üstünde aynı işveren değilse kıdem alamaz
Evet farklı kişi üzerine bu şirketler. Çıkışımı verdikleri için yani onlar beni çıkardığı için tazminat hakkım doğuyor. Yarın talep edicem ötle protokolmus falan imzalamıcam.

Tek taraflı fesh yapıldığı için size kıdem hakkı doğar . Kıdemi vermek zorundalar sorun lütfen yanlarına kalmasın.

diğer şirkete ortak olmadığı için durum sizi bağlamaz ve haklarınız oraya geçmez diye biliyorum

ihbar içinde (yılına göre değişir süresi) size haber vermeleri gerekirdi ya ihbar süresi kadar çalışıp maaş alırsınız ya da hemen çıkarılıp belirtilen süre kadar ihbar tazminatı alırsınız.

çıkardık diğer yerde başlattık yok böyle bir dünya yatmasınlar tazminatın üzerine

tazminatı bankaya yatırmadan hiç bir belgeye imza atmayın.

ve lütfen 170 i arayın.

Bugün konuştum. Diğer şirkete geçirdik sadece hakların kaybolmayacak vs dedi. Çıkmak istediğimi söyledim işten. Ay sonuna kadar en azından süre ver dedi yerine birini bulalım ama tazminatını ödeyeceğiz emin olabilirsin dedi.

Bu süreçte ise gittiniz mi gitmeye devam edin devamsızlıktan bahane ile atma yoluna giderler. Madem çıkardılar tazminatını verecekler, Evleneceginizi biliyorlar mi ? Evlilik nedeni ile iş akdinin feshini talep eder,ihbar süresi kullanma zorunluluğu da yok diyr bunun üstüne mi yatmaya çalıştılar. Siz hicbir şey imzalamadınız değil mi ?

Isverenin ahlaksiz oldugu bu yaptigi ile cok net gorunuyor hemen hizlica 170i arayin ya da bir avukata gidin hala nasil itibar edersiniz?

Hiç bir şey imzalamadım ve bugün konuştum. Dediğim gibi beni kod 4 ten çıkardılar. Tazminatımı vereceklerini söylediler ve ay sonuna kadar yerime birini bulana kadar müsade istediler.

Isverenin ahlaksiz oldugu bu yaptigi ile cok net gorunuyor hemen hizlica 170i arayin ya da bir avukata gidin hala nasil itibar edersiniz?
Çıkardıklarında tazminat verdiklerine şahit oldum orada. Haklı konumdayım tazminatım verilmediğinde avukata başvuracağım. Ay sonuna kadar müsade istediler.

Çıkardıklarında tazminat verdiklerine şahit oldum orada. Haklı konumdayım tazminatım verilmediğinde avukata başvuracağım. Ay sonuna kadar müsade istediler.
Bu sure icinde itiraz surenizin dolmayacagini biliyor musunuz? Isten cikisinizi 30.07de yapmislar cikis kodunu degistiremeyeceklerinden emin misiniz? Ahlaksizlik ile ilgili bir kod vardi o kodla cikis yapilirsa ne sonraki isverene aciklayabilirsiniz ne de haklarinizi alabilirsiniz. Sasirdim hala guvenmenize, siz bilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…