- 13 Nisan 2017
- 2.539
- 4.025
- 133
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Katiliyorum. Tedavi ile ilgili bir durum varsa elbette ama evde olmak beni bogardi. Cay kahve muhabbeti nereye kadar surer ki... Bir sey urettigimi hissedemezdim gibime geliyor. Para kazanmaktan ote is cevresi de sosyallik. Asiri zengin biriyle evlensem bile para kaygisi duymasam yani cocuklari yine sosyallesecekleri (yaz dahil) bir yere birakip yarim gun bile olsa gonullu isler yapmak isterdim. Yoksa her gun ayni gecmez mi? Yemek bulasik temizlik vs. Kendi fikrimi yazdim sonucta.yani saydığınız nedenler arasında mantıklı olan tek şey tedavi süreci olabilir. onun haricinde herkesin hayatı koştur koştur. hele çalışan anneler çok çok çok daha fazladır. sanırım ben olsam çıkmazdım işten. eve özlemin 1 ayda geçer yani. diğer gezme tozma gibi ihtiyaçlar karşılanmazsa daha sıkılırsın.
İş konusu ne sıkıntı di mi?yaa inan benım içindekileri yazmışsın , nedense aynı şeyleri bende düşünüyorum , kendımı kötü hissedermiyim , çalışan çok yakın arkadasım var ailece görüşürüz , acaba onu kıskanıtrmıyım diyorum ( kıskanmayı yazarken bile kendımden utanıyorum ama )
kızıma bir kardeş olursa inşallah saglıklı sihatli rabbim herkese nasip etsin inşallah içinde banada , belki ozaman çıkarım diyorum ,
ama gene bilmiyorum ,
inşallah bir bebegın olurda çıkmak için çok güzel bir sebebin olur canımm
Merhabalar.
Ben sırf bu konuyu açmak için üye oldum arkadaşlar. Zaman zaman forumdan çok faydalanıyordum ama bu sefer benim bir yoruma ihtiyacım var.
Ben çocuk tedavisi gören 6 yıllık evli bir bayanım 27 yaşındayım. eşimde 27 yaşında. Liseden mezun olduğumdan beri aynı yerde çalışıyorum. Bir muhasebecide sekreterlik yapıyorum. Asgari ücret gelirim var. Sabah 8 akşam 6 çalışma saatim. Artık o kadar yıprandım ki hem iş, hem ev, hemde bu tedavi süreci beni çok yıprattı. Herşeyi koştur koştur yapıyorum. Daha evimin kapısından sakince salına salına girmemişimdir. Hep bi yemek telaşı , temizlik telaşı... İşten çıkarsam eşimin geliriyle çok şükür geçiniriz ama keyfi yaptığımız şeyler, gezip tozmamız olmaz. Kaç yıllık evliyim evime hasret yaşıyorum. Haftasonlarım hep temizlikle geçer şöyle ayaklarımı uzatıp bi keyif yapmış değilim. Yıllık iznim sadece 1 hafta. İşten çıkmayı çok istiyorum. Eşimde bana bırakıyor nasıl mutlu olacaksan onu yap diyor. Şimdi çalışan bayanlar beni daha iyi anlıyacaklardır. Ev hanımlarından özür diliyorum amacım asla onları aşağılamak filan olamaz ama yıllardır çalıştığım için evde oturmak ne demek hiç bilmiyorum. Sanki evde olursam körelicem,sosyal çevrem olmucak, eşim beni sevmicek, eşim dışarda kızlarla yakın olacakmış gibi hissediyorum. Biliyorum çok saçma düşünceler ama bunu düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Yardımınıza ihtiyacım var. Evde mutlu olabilirmiyim.Ev hanımı arkadaşlarıma bakıyorum miss gibi evleri. Hem eşleriyle hem aileleri arkadaşlarıyla çok güzel vakit geçiriyorlar. İçten içe çok kıskanıyorum.
Not: Tekrardan özür diliyorum ev hanımlarının eşi öyle demek filan istemiyorum sadece yıllardır çalıştığım için öyle hissediyorum ben. Benimle alakalı bir durum yani.
Cevremdekiler cok fena. Keske oyle olmasalar.Oooo acayip gömmüşsün ev hanımlarını :) bende çalışmıyorum ama vallahi yağ bağlamadım :)
Ben hakaret etmedigimi,kendi cevremin boyle oldugunu soyledim ki. Uzerine basa basa. Keske de oyle olmasalar. Kendilerine ve cocuklarina guzel baksalar ne iyi olur ben de kendime ornek alirim onlari. Yazik gunah. Hem cevrelerine hem kendilerine haksizlik ediyorlar. Benim emojiyle yumusatma ihtiyacim olmadi valla,cevremi anlatiyorum,yabancilari bilemem oyle degil mi? Gormedigim insani anlatamam. Ben de su an ev hanimiyim,ama kendimi toplamaya calisiyorum. Biri bir olumsuzluktan bahsedince uzerime alinmiyorum. Siz de alinmayin baskalari da alinmasin.Çalışmanın senin için ne ifade ettiğini ve ruhuna nasıl iyi geldiğini anlatmak varken, bu hakaretler neden ?
Dalga geçip laf sokup gelebilecek tepkiyi yumusatmak icin sonuna gülen emoji koyanlar gibi, sen de sonunda yanlış anlaşılmasın bunlar benim cevrem yazmışsın.
Çalışmayan kadınlarda görmedim pek, varsa da bana rast gelmedi belki ama, calisan bazı kadınlardaki bu calismayanlari ezikleme arzusunu anlamiyorum.
Çalışıyorsun, iyisin, mutlusun, güçlüsün, mutmainsin.. Peki neden bu sana yetmiyor da, obur kadının üstüne basarak bunu göstermeye çalışıyorsun?
İnş yakın zamanda gönlüne göre bı iş çıkar ve çalışmaya başlarsın.
Çalıştığınız yer yasaları pek gözetmiyor anlaşılan, sırf izin konusu ile bile tazminatınızı söke söke alırsınız.Merhabalar.
Ben sırf bu konuyu açmak için üye oldum arkadaşlar. Zaman zaman forumdan çok faydalanıyordum ama bu sefer benim bir yoruma ihtiyacım var.
Ben çocuk tedavisi gören 6 yıllık evli bir bayanım 27 yaşındayım. eşimde 27 yaşında. Liseden mezun olduğumdan beri aynı yerde çalışıyorum. Bir muhasebecide sekreterlik yapıyorum. Asgari ücret gelirim var. Sabah 8 akşam 6 çalışma saatim. Artık o kadar yıprandım ki hem iş, hem ev, hemde bu tedavi süreci beni çok yıprattı. Herşeyi koştur koştur yapıyorum. Daha evimin kapısından sakince salına salına girmemişimdir. Hep bi yemek telaşı , temizlik telaşı... İşten çıkarsam eşimin geliriyle çok şükür geçiniriz ama keyfi yaptığımız şeyler, gezip tozmamız olmaz. Kaç yıllık evliyim evime hasret yaşıyorum. Haftasonlarım hep temizlikle geçer şöyle ayaklarımı uzatıp bi keyif yapmış değilim. Yıllık iznim sadece 1 hafta. İşten çıkmayı çok istiyorum. Eşimde bana bırakıyor nasıl mutlu olacaksan onu yap diyor. Şimdi çalışan bayanlar beni daha iyi anlıyacaklardır. Ev hanımlarından özür diliyorum amacım asla onları aşağılamak filan olamaz ama yıllardır çalıştığım için evde oturmak ne demek hiç bilmiyorum. Sanki evde olursam körelicem,sosyal çevrem olmucak, eşim beni sevmicek, eşim dışarda kızlarla yakın olacakmış gibi hissediyorum. Biliyorum çok saçma düşünceler ama bunu düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Yardımınıza ihtiyacım var. Evde mutlu olabilirmiyim.Ev hanımı arkadaşlarıma bakıyorum miss gibi evleri. Hem eşleriyle hem aileleri arkadaşlarıyla çok güzel vakit geçiriyorlar. İçten içe çok kıskanıyorum.
Not: Tekrardan özür diliyorum ev hanımlarının eşi öyle demek filan istemiyorum sadece yıllardır çalıştığım için öyle hissediyorum ben. Benimle alakalı bir durum yani.
Tüm kadınlara iş fırsatı Evden çalışarak Para kazan satış zorunlu değil Yapacağınız tek şey üye olmak msj at ayrıntıları konusalımMerhabalar.
Merhabalar.
Askeri değil asgari öğretmen olmuşsun ama türkçeden haberin yok aşağılama sezdim yazındaBen öğretmenim mesleğim de var. Oğlum 3 yaşına gelince çalışmayı planlıyorum suan fikrim bu yönde çünkü mesleğimi çok seviyorum . Ama sevmesem çalismazdim madden zorlanmiyor isem.
4 yıldır ev hanımı olarak hamile kalana kadar spor ,halk oyunları ,yüzme Vs katıldım . Eve kapanmadim. .
Şuan çocuğum olmasına rağmen hep evde hep körelmiş değilim biraz yapı meselesi. Tembel biri değilsen imkanında varsa çok ta güzel zaman geçirirsin.
Liseden beri çalışıp askeri ücret aldiğim yere gitmek istemezdim doğrusu. Üstelik yıllık izin 1 hafta . Hem maaş az çalışma yılına göre bide ek olarak az olduğu gibi yıllık izin az.
Askeri değil asgari öğretmen olmuşsun ama türkçeden haberin yok aşağılama sezdim yazında
Konu sahibi çalışmak iyidir çalışmasan o parada gelmez
Yemeği pratik şeyler yap evede bi süpürge bir vileda yeter çok yorma kendini
Banyolara dök donestosu ovala bitti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?