Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. İş konusunda bir kaç şeyide yazmamıştım onlarıda yazayım. Öğlen arasında iznim yok. Olmadığı ğibide yemek paramıda vermiyor. Ofisimizde damacana bile yok çeşme suyu içemiyorum hergün 5 litre suyumu kendim alıyorum. Çoğu zaman kahvaltımı evden getirsemde ara ara simit gözleme yiyorum.Yani 1400 tl'nin 400 tlsi yemeğe gidiyor. Bu şartlarda kimse çalışmaz farkındayım. İş çok ağır sekreterlik dedim ama işim sadece telefona bakmak değil hem temizlikte yapıyorum gelene gidene bakıyorum. Günlük 5 demlik çay demliyorum. 7-8 kede türk kahvesi yapıyorum. Dışarı evrak işlerine gidiyorum.. Daha neler.. neler.. Gün içinde yorulduğum için akşam eve enerjim kalmıyor. Pis bir ortamda mutlu olamıyorum. Eşim sağolsun yardım ediyor. Aslında işten çıksam oda huzurlu bir ortama kavuşabilir. Adam geldiğinde çamaşır makinesi çalıştırmak zorunda kalmaz yada ne bileyim yemeği hazır olur. Düşünüyorumda çalışmamın yararından çok zararı var.
öncelikle cok sükür diye lafa başlayayım
allahım o nasıl iş kız sen nasıl dayandın o işe
sartlar agır maas asgari kaybedecek bişeyin yok cık bence en azından evde eşine faydalı olursn kafa dinlersin tedavine rahat devam edersin.
bende ön muhasebe ve sekreterlik yapıyorm ve asgari ücret alıyorm ama.
servis var ögle yemegi var su makinamız var sıcak soguk
cayı sadece demelerim ama idareye degil patronlara veririm sadece
diğerlerine abla var temizlk ve yemek servisi yapan o verir
dısarı cıkmam odamda bilğisayrn basındayım
onun dısında bizim iş yerin bahcesi var ordan taze sebze meyve yeriz
sabah kahvaltıya bahceden domates salatalık koprır ablayla kahvaltı yaprz ekemek kovamızda ekemek dilimli hep olur
.
cay cesitlermz nescafe sodamız eksik olmaz su an soguk soda içiyorm
3.5 4 gibi meyve yeriz idari binadakiler
yine saklama kabımızda galete alınır kepekli normal susamlı acıkan olursa atıştırılır cayla
eve gidene kadar yer içerim allah cok versin düşünceliler patronlarımz görmüş insnalar
daha saymayı unuttugum birkaç sey bayramalarda çikolata verirler en kalitelisinden
her ayın ilk haftası kahvaltı günü yapılır kocaman masa patronlarla yityyip kaynasırız
dogum gününde şirket pasta alır kutlarız o kişinnkini meyve suları vs..ler
yani sen bence baska iş bak ben bu sartlarda bile daha iyi massı yüksek bulurmuyum diye umut ediyrm
rahatım cok sükür
bebek düşünüyrm sonra ikinci olunca allahın izniyle duruma bakıp ya devam ya tamam deriz .