İşten çıkarsam kendimi nasıl hissederim?

Bence çalışırken yeni bir iş bulmaya çalışın. Hem kaç yıllık çalışansınız maaş az tatil az. Eve kapanmayı düşünmeyin, iş değişikliği iyi gelecektir. Ya da işten çıkın bir süre işsizlik maaşı alabiliyorsanız alın bu sürede çocuk için zaman olur. Ama mutlaka çalışın derim

öncelikle cok sükür diye lafa başlayayım
allahım o nasıl iş kız sen nasıl dayandın o işe
sartlar agır maas asgari kaybedecek bişeyin yok cık bence en azından evde eşine faydalı olursn kafa dinlersin tedavine rahat devam edersin.
bende ön muhasebe ve sekreterlik yapıyorm ve asgari ücret alıyorm ama.
servis var ögle yemegi var su makinamız var sıcak soguk
cayı sadece demelerim ama idareye degil patronlara veririm sadece
diğerlerine abla var temizlk ve yemek servisi yapan o verir
dısarı cıkmam odamda bilğisayrn basındayım
onun dısında bizim iş yerin bahcesi var ordan taze sebze meyve yeriz
sabah kahvaltıya bahceden domates salatalık koprır ablayla kahvaltı yaprz ekemek kovamızda ekemek dilimli hep olur.
cay cesitlermz nescafe sodamız eksik olmaz su an soguk soda içiyorm
3.5 4 gibi meyve yeriz idari binadakiler
yine saklama kabımızda galete alınır kepekli normal susamlı acıkan olursa atıştırılır cayla
eve gidene kadar yer içerim allah cok versin düşünceliler patronlarımz görmüş insnalar
daha saymayı unuttugum birkaç sey bayramalarda çikolata verirler en kalitelisinden
her ayın ilk haftası kahvaltı günü yapılır kocaman masa patronlarla yityyip kaynasırız
dogum gününde şirket pasta alır kutlarız o kişinnkini meyve suları vs..ler
yani sen bence baska iş bak ben bu sartlarda bile daha iyi massı yüksek bulurmuyum diye umut ediyrm
rahatım cok sükür bebek düşünüyrm sonra ikinci olunca allahın izniyle duruma bakıp ya devam ya tamam deriz

sartlar agır maas asgari kaybedecek bişeyin yok cık bence en azından evde eşine faydalı olursn kafa dinlersin tedavine rahat devam edersin.
sabah kahvaltıya bahceden domates salatalık koprır ablayla kahvaltı yaprz ekemek kovamızda ekemek dilimli hep olur.
yine saklama kabımızda galete alınır kepekli normal susamlı acıkan olursa atıştırılır cayla
eve gidene kadar yer içerim allah cok versin düşünceliler patronlarımz görmüş insnalar
daha saymayı unuttugum birkaç sey bayramalarda çikolata verirler en kalitelisinden
her ayın ilk haftası kahvaltı günü yapılır kocaman masa patronlarla yityyip kaynasırız
yani sen bence baska iş bak ben bu sartlarda bile daha iyi massı yüksek bulurmuyum diye umut ediyrm
rahatım cok sükür bebek düşünüyrm sonra ikinci olunca allahın izniyle duruma bakıp ya devam ya tamam deriz

rahatım cok sükür bebek düşünüyrm sonra ikinci olunca allahın izniyle duruma bakıp ya devam ya tamam deriz .

Isten cikin.
Sikayet edin.
Yillik izin bir hafta olamaz. Yasal degil.
Tazminat alin bu yuzden.

Onca yilda hic zam almamak noluyor? Yahu universiteyi biraz savdaklayan kardesim babamla atisip starbucksta vasisiz eleman olarak ise girdi 8 ayda terfi alip 3000e yakin para aliyor. Bu bahsettigim 21 yasinda cocuk.

Siz neyin sosyal hayatindan bahsediyorsunuz ki? Isten cikin tazminat alin biraz gezin yiyin icin sosyal hayat gorun. Sonra da yukselme imkani olan bir is bulun.

Bana kizmayin olur mu? Ama gozunuzu acmaniz lazim. Yoksa daha cooook bunalirsiniz.

ne varsa kurumsalda var zaten bende hep kurumsaldaydım ama cocuk olunca vardiyeli calısıyordm cıktım
yerliye gectm maas az ama cok sükür rahtım
biri dengeliyor işte

bizde evimizde bulaşığı yığınla bırakmıyoruzki yığınla bulaşık olana kadar bekleme sende. 2 kişinin bulaşığı nekdar olablir makinaya koyuver 10 dk nı alır. çamaşırları makina yıkar asmak yıne hadi 15 dk bunları göz
nüzde byutmezseniz hepsi kolay seyler. ya siz çok ağırsınız yavaş yapıysunuz tum vaktınızı harcıyo. yada işten çıkın zaten şimdiden böyleyse çocuk olunca hiç çalışamazsınız bence

Çalışmak güzel ama size kötü bir yer düşmüş. Umarım budan sonra daha iyi bir yer bulursnuz.

canım ikisininde artısı eksisi var . belki cıkıs saati daha iyi bir iş bulursun iznide daha cok . biraz cık iş ara rahatla birsüre sonra sıkılırsn zatn

ben 3 senedir evdeyim hala alişamadim
duvarlara gunaydin demeye basladim artik can skintisindan

Ben öğretmenim her sene yaz gelsin tatil olsun biktim diyorum. Sonra okullar kapanınca iki hafta çok mutlu oluyorum. Üçüncü hafta da bunalıyorum biliyorum. Hergun aynı gibi yapacak bişey yok. Çalışmaya alişan insan evde bir süre sonra daralıyor.

Eşiniz ev işlerine yardımcı olmuyor mu ki siz bu kadar çok yoruluyorsunuz?

yaa inan benım içindekileri yazmışsın , nedense aynı şeyleri bende düşünüyorum , kendımı kötü hissedermiyim , çalışan çok yakın arkadasım var ailece görüşürüz , acaba onu kıskanıtrmıyım diyorum ( kıskanmayı yazarken bile kendımden utanıyorum ama )
kızıma bir kardeş olursa inşallah saglıklı sihatli rabbim herkese nasip etsin inşallah içinde banada , belki ozaman çıkarım diyorum ,
ama gene bilmiyorum ,

inşallah bir bebegın olurda çıkmak için çok güzel bir sebebin olur canımm

Bence bı ara verebilirsin
Bu kadar mutlu değilsen..
Zaten zor bı tedavi süreci var.
Bı şeylerden kısarsın.
Aklima takılan; senelerdir aynı yerde asgari maaşa çalışman..
Nasıl oluyor bu ?
Bı yandan bu bı avantaj, istediğin zaman ayni maaşla başka yerde ise başlayabilirsin.

27 yaşındasın liseden mezun olduğundan beri aynı yerde çalışıyosun ve asgari ücret alıyosun. net olarak sömürülüyosun güzel kardeşim. adamlar zam yapmayı bile uygun görmemişler 8-9 senedir. asgari ücrete geçen yılki artış olmasa hele... vallahi düşünemiyorum ya.

Oooo acayip gömmüşsün ev hanımlarını :) bende çalışmıyorum ama vallahi yağ bağlamadım :)

Yorumları okuyorum da insanlar amma şaşırmış yıllık iznin bir haftamı maaşın asgari ücret mi. Kendimden biliyorum asgari ücretten düşük bir rakamla başladım on yıla yakın çalışıyorum aynı yerde asgari ücreti yakaladım :) Zaten eskiden çoğu yer ssk girişini hemen yapmazdı şuan kanunlar ağırlaştığı için değişmeler var tabi ...Burası canım Türkiyem herşey mümkün :) Kimse de hakkını ara konuş falan demesin , çıkışı verirler eline Çünkü patronda biliyor ki ben bunu işten çıkartırsam kapıda eleman dolu asgari ücrete çalışacak Böyle sorunlar için toplumca hareket etmeliyiz.

Çalışmanın senin için ne ifade ettiğini ve ruhuna nasıl iyi geldiğini anlatmak varken, bu hakaretler neden ?

Dalga geçip laf sokup gelebilecek tepkiyi yumusatmak icin sonuna gülen emoji koyanlar gibi, sen de sonunda yanlış anlaşılmasın bunlar benim cevrem yazmışsın.

Çalışmayan kadınlarda görmedim pek, varsa da bana rast gelmedi belki ama, calisan bazı kadınlardaki bu calismayanlari ezikleme arzusunu anlamiyorum.

Çalışıyorsun, iyisin, mutlusun, güçlüsün, mutmainsin.. Peki neden bu sana yetmiyor da, obur kadının üstüne basarak bunu göstermeye çalışıyorsun?

İnş yakın zamanda gönlüne göre bı iş çıkar ve çalışmaya başlarsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…