- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.094
- 133
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
öncelikle cok sükür diye lafa başlayayımArkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. İş konusunda bir kaç şeyide yazmamıştım onlarıda yazayım. Öğlen arasında iznim yok. Olmadığı ğibide yemek paramıda vermiyor. Ofisimizde damacana bile yok çeşme suyu içemiyorum hergün 5 litre suyumu kendim alıyorum. Çoğu zaman kahvaltımı evden getirsemde ara ara simit gözleme yiyorum.Yani 1400 tl'nin 400 tlsi yemeğe gidiyor. Bu şartlarda kimse çalışmaz farkındayım. İş çok ağır sekreterlik dedim ama işim sadece telefona bakmak değil hem temizlikte yapıyorum gelene gidene bakıyorum. Günlük 5 demlik çay demliyorum. 7-8 kede türk kahvesi yapıyorum. Dışarı evrak işlerine gidiyorum.. Daha neler.. neler.. Gün içinde yorulduğum için akşam eve enerjim kalmıyor. Pis bir ortamda mutlu olamıyorum. Eşim sağolsun yardım ediyor. Aslında işten çıksam oda huzurlu bir ortama kavuşabilir. Adam geldiğinde çamaşır makinesi çalıştırmak zorunda kalmaz yada ne bileyim yemeği hazır olur. Düşünüyorumda çalışmamın yararından çok zararı var.
öncelikle cok sükür diye lafa başlayayımArkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. İş konusunda bir kaç şeyide yazmamıştım onlarıda yazayım. Öğlen arasında iznim yok. Olmadığı ğibide yemek paramıda vermiyor. Ofisimizde damacana bile yok çeşme suyu içemiyorum hergün 5 litre suyumu kendim alıyorum. Çoğu zaman kahvaltımı evden getirsemde ara ara simit gözleme yiyorum.Yani 1400 tl'nin 400 tlsi yemeğe gidiyor. Bu şartlarda kimse çalışmaz farkındayım. İş çok ağır sekreterlik dedim ama işim sadece telefona bakmak değil hem temizlikte yapıyorum gelene gidene bakıyorum. Günlük 5 demlik çay demliyorum. 7-8 kede türk kahvesi yapıyorum. Dışarı evrak işlerine gidiyorum.. Daha neler.. neler.. Gün içinde yorulduğum için akşam eve enerjim kalmıyor. Pis bir ortamda mutlu olamıyorum. Eşim sağolsun yardım ediyor. Aslında işten çıksam oda huzurlu bir ortama kavuşabilir. Adam geldiğinde çamaşır makinesi çalıştırmak zorunda kalmaz yada ne bileyim yemeği hazır olur. Düşünüyorumda çalışmamın yararından çok zararı var.
ne varsa kurumsalda var zaten bende hep kurumsaldaydım ama cocuk olunca vardiyeli calısıyordm cıktımIsten cikin.
Sikayet edin.
Yillik izin bir hafta olamaz. Yasal degil.
Tazminat alin bu yuzden.
Onca yilda hic zam almamak noluyor? Yahu universiteyi biraz savdaklayan kardesim babamla atisip starbucksta vasisiz eleman olarak ise girdi 8 ayda terfi alip 3000e yakin para aliyor. Bu bahsettigim 21 yasinda cocuk.
Siz neyin sosyal hayatindan bahsediyorsunuz ki? Isten cikin tazminat alin biraz gezin yiyin icin sosyal hayat gorun. Sonra da yukselme imkani olan bir is bulun.
Bana kizmayin olur mu? Ama gozunuzu acmaniz lazim. Yoksa daha cooook bunalirsiniz.
bizde evimizde bulaşığı yığınla bırakmıyoruzki yığınla bulaşık olana kadar bekleme sende. 2 kişinin bulaşığı nekdar olablir makinaya koyuver 10 dk nı alır. çamaşırları makina yıkar asmak yıne hadi 15 dk bunları göztemizlik demişiniz ama ben evim temiz olmadığında mutsuz oluyorum. Yani bulaşık orda yığılıyken, banyoya kirli çamaşırlar yığılmışken yatamıyorumOnlar olmayınca daha mutluyum. Temizliği başkası için değil kendim için yapıyorum.
Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. İş konusunda bir kaç şeyide yazmamıştım onlarıda yazayım. Öğlen arasında iznim yok. Olmadığı ğibide yemek paramıda vermiyor. Ofisimizde damacana bile yok çeşme suyu içemiyorum hergün 5 litre suyumu kendim alıyorum. Çoğu zaman kahvaltımı evden getirsemde ara ara simit gözleme yiyorum.Yani 1400 tl'nin 400 tlsi yemeğe gidiyor. Bu şartlarda kimse çalışmaz farkındayım. İş çok ağır sekreterlik dedim ama işim sadece telefona bakmak değil hem temizlikte yapıyorum gelene gidene bakıyorum. Günlük 5 demlik çay demliyorum. 7-8 kede türk kahvesi yapıyorum. Dışarı evrak işlerine gidiyorum.. Daha neler.. neler.. Gün içinde yorulduğum için akşam eve enerjim kalmıyor. Pis bir ortamda mutlu olamıyorum. Eşim sağolsun yardım ediyor. Aslında işten çıksam oda huzurlu bir ortama kavuşabilir. Adam geldiğinde çamaşır makinesi çalıştırmak zorunda kalmaz yada ne bileyim yemeği hazır olur. Düşünüyorumda çalışmamın yararından çok zararı var.
Oooo acayip gömmüşsün ev hanımlarını :) bende çalışmıyorum ama vallahi yağ bağlamadım :)8 yil calisip 2 yildir evde oturan bir insan olarak cevaplayayim kendimi hic bu kadar kotu hissetmemistim. Keyfi yaptigin seyler olmazsa yasamanin ne anlami var ki mal gibi evde oturulmaz. Ayrica calisan kadinlarin evi hep daha temiz oluyor benim cevremde. Ev hanimlari butun gun yatip yuvarlanip tv karsisinda yag bagliyorlar, senede 1 defa agda yaptirip kaslar biyiklar birlesmis geziyorlarbunlar benim cevrem size o sekilde anlatayim ki yanlis anlasilmasin. Calismayi hicbir seye degismem
8 yil calisip 2 yildir evde oturan bir insan olarak cevaplayayim kendimi hic bu kadar kotu hissetmemistim. Keyfi yaptigin seyler olmazsa yasamanin ne anlami var ki mal gibi evde oturulmaz. Ayrica calisan kadinlarin evi hep daha temiz oluyor benim cevremde. Ev hanimlari butun gun yatip yuvarlanip tv karsisinda yag bagliyorlar, senede 1 defa agda yaptirip kaslar biyiklar birlesmis geziyorlarbunlar benim cevrem size o sekilde anlatayim ki yanlis anlasilmasin. Calismayi hicbir seye degismem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?