Toplamasanda toplmaz uzerine yasar var maalesef abimde bizle otururken oyleydi ayri eve cikti inanamadik duzenine tertibine yapin diyemem evlilik birligi ama ayni sorunu yasamis olsaydim daginikligi arkasini toplamanin beni artik cileden cikaracak haddeye getirdigini sinirlerimi psikolojimi bozdugunu aramizdaki iliskiyi etkiledigini soyler bir muddet arkadas yada annede kalacagimi belirtir kendi k...ni toplamayi ogrendiginde arayip haber vermesini isterdimDün eve geldim. Gün içinde üç tane mont değişmiş. Biri yatak odasında bırı oturma odasında bırı mutfakta. coraplar yerde. dus almıs spordan sonra herhalde bornoz yerde ayagıma takıldı dusuyordum. evı topla dıyorum ellı kez dedim. sadece kendı dağınıklığını topla dıyorum kıme dıyorum. galıba artık yoruldum saygı gıdıyor ona uzuluyorum.
Ilerleme varmi sifonu cekmeyi ogrendiydi hani..
+gul almis (kandirmaca)
+puzzle almis (goze batmamak icin)
-spora yazilmis(calismiyor ama masraf yapiyor)
-os.ra os.ra uyumus(bide altina s.c deseydin)
-kaynana vakasi (allaaskina oglun yeter bi git diyeydin)
Ne diyim izin al soyleme ona. isten ayrilmis gibi yap bekle bakalim. Sende onun gibi os.ra os.ra yat uyu kafa dinle hem. Bak napacak davranislari degiscekmi. Ah apranax vah.
yerdınız mı sevdınız mı anlamadım
Seni seviyor da beni yeriyor o mesajda arkadaş...sen üzerine alınma...yerdınız mı sevdınız mı anlamadım
patron öderim demiş ama hatasızsın dememiş, belli ki eşin kendini haksızlığa uğramış hissediyor ama çocuk gibi küstüm oynamıyorum deme şansımız yok reel hayatta. bence eşin henüz olgunlaşamamış ve kendini evlilikte sorumlu olarak da görmüyor.işten ayrılma sebebı bir hata yapılıyor ve 250 lira zarar oluyor patronu da maasından kesıyor. sonra arıyor ben oderim işine donmek ıstersen donebılırsın dıye ama bızımkı ısı ınada bındırıyor.
Boylemi vurdun kafayaşifonu çekıyoruz hala ya zaten evliliğin ona kattığı tek şey şifon çekmeyi öğrenmek oldu. valla ağlatcaksın benı ya gelme ustume
özele yazılmış. ben işten çıkınca artık birbirimizi yeriz. birikmişim var. ama artık galiba tahammül sınırım kalmadı insanlara karşı. işten çıkma amacım battı balık yan gider. zoruma gidiyor çalışıyorum eve geliyorum yemek yapıyorum süpürge yapıyorum her yer her yerde. fatura ödüyorum. o spora gidiyor babasının işyerinde ikindide gidıyor yatsıda gelıyor. ondada oldum bıttım yoruldum. bu dunyanın enayısı benmısım gıbı. birde annesı uyandırma dedı ya dunden berı tıtrıyorum hala.
CuteMom 'un dediği gibi belediyelerin ücretsiz spor salonları var.
Eşiniz keyfine çok düşkün.. ve hiç utanmıyor çalışmamaktan, üstelik hesaplı da davranayım demiyor.
Peki bu kadar rahat olmasının sebebi nedir? tabiiki çok alttan almanız, veya alttan almadınız da yine de olmadı mı, son olarak ciddi anlamda ayrılacağımı söylerim.
Bakın o zaman nasıl da panikliyor, sizi kolay kolay gözden çıkaracağını sanmam.
Bence onun dagınıklıgını toplamayı bırak en fazla ev oldugundan daha uzuns urede toplanır ama sorun degıl, madem oturdu ev erkegı olacak uzerıne bu sorumlulukları alsın
Peki çözüm?belediyenın kursuna gıderse forsu düşer. aslında eşimi seviyorum. alltan aldım olmuyor konusuyorum olmuyor kusuyorum olmuyor. bağırıyorum olmuyor ağlıyorum olmuyor. olmayınca olmuyor demekki.
Ayni erkek kizi anasina gonderir yabir süre ayrı kalmak istediğini sebepleriyle anlat ve anasına gönder.
bu sebebten bosanılmaz kı. tatıl yapayım dıyorum amam mumkunse eşim olmadanPeki çözüm?
Ya tabiki bu sebepten bosanılmaz, fakat biraz da eşinizin kaybetme korkusu olmalı,bu sebebten bosanılmaz kı. tatıl yapayım dıyorum amam mumkunse eşim olmadan
Tövbe yarabbimAyni erkek kizi anasina gonderir ya
Apranaxx seni sevdim. Oturup son kez konusun. Yok boyle enayi yerine koymaya devam edecekse seni, kapi orda dersin git anayin evine os.ra os.ra yat s.c ortaligi batir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?