işten ayrılsam mı ?

Toplamasanda toplmaz uzerine yasar var maalesef abimde bizle otururken oyleydi ayri eve cikti inanamadik duzenine tertibine yapin diyemem evlilik birligi ama ayni sorunu yasamis olsaydim daginikligi arkasini toplamanin beni artik cileden cikaracak haddeye getirdigini sinirlerimi psikolojimi bozdugunu aramizdaki iliskiyi etkiledigini soyler bir muddet arkadas yada annede kalacagimi belirtir kendi k...ni toplamayi ogrendiginde arayip haber vermesini isterdim
Ay abimden biliyorum inanin anliyorum ben sizi coraplarini avizeye basket falan atardi

şifonu çekıyoruz hala ya zaten evliliğin ona kattığı tek şey şifon çekmeyi öğrenmek oldu. valla ağlatcaksın benı ya gelme ustume

yerdınız mı sevdınız mı anlamadım

Hiç birşey yapmadım, sadece apranxx'ı siyasetten iyi tanırım, yaşam tarzının ya da kriterlerinin nasıl olacağını az çok biliyorum. Sizin yaşam tarzı kötü, onun iyi anlamında değil, çok farklı olduğunu tahmin ediyorum o bakımdan.

patron öderim demiş ama hatasızsın dememiş, belli ki eşin kendini haksızlığa uğramış hissediyor ama çocuk gibi küstüm oynamıyorum deme şansımız yok reel hayatta. bence eşin henüz olgunlaşamamış ve kendini evlilikte sorumlu olarak da görmüyor.

şifonu çekıyoruz hala ya zaten evliliğin ona kattığı tek şey şifon çekmeyi öğrenmek oldu. valla ağlatcaksın benı ya gelme ustume
Boylemi vurdun kafaya
Keske kafaya şaaak degilde patt küüütttt diye gecirseydin ya. Azcik icin rahatlardi. Hayir cinnet gecirtir bu adam sana.

CuteMom 'un dediği gibi belediyelerin ücretsiz spor salonları var.
Eşiniz keyfine çok düşkün.. ve hiç utanmıyor çalışmamaktan, üstelik hesaplı da davranayım demiyor.

Peki bu kadar rahat olmasının sebebi nedir? tabiiki çok alttan almanız, veya alttan almadınız da yine de olmadı mı, son olarak ciddi anlamda ayrılacağımı söylerim.
Bakın o zaman nasıl da panikliyor, sizi kolay kolay gözden çıkaracağını sanmam.

Bence onun dagınıklıgını toplamayı bırak en fazla ev oldugundan daha uzuns urede toplanır ama sorun degıl, madem oturdu ev erkegı olacak uzerıne bu sorumlulukları alsın

belediyenın kursuna gıderse forsu düşer. aslında eşimi seviyorum. alltan aldım olmuyor konusuyorum olmuyor kusuyorum olmuyor. bağırıyorum olmuyor ağlıyorum olmuyor. olmayınca olmuyor demekki.

Bence onun dagınıklıgını toplamayı bırak en fazla ev oldugundan daha uzuns urede toplanır ama sorun degıl, madem oturdu ev erkegı olacak uzerıne bu sorumlulukları alsın

o ev çöp ev olsun ona batmaz. sorumlulukları bıraz paylaşabilse keşke.

Ben olsam evi toplamam üstüne ben de dağıtır giderim eve de tok gelirim. Eve para da bırakmam. Bi yemek yapmak ortalığı temizlemek zorunda kalsın bi bakalım. Biraz seni anlamaya başladıktan sonra da ciddi bir konuşmaya geçersin.

Evde temiz kıyafet bulamasın.

belediyenın kursuna gıderse forsu düşer. aslında eşimi seviyorum. alltan aldım olmuyor konusuyorum olmuyor kusuyorum olmuyor. bağırıyorum olmuyor ağlıyorum olmuyor. olmayınca olmuyor demekki.
Peki çözüm?

bir süre ayrı kalmak istediğini sebepleriyle anlat ve anasına gönder.

Evde ne kadar dağınıklığı varsa topla çöp poşetine koy. Çamaşır makinesinin yanında bırak.

Çok temizlik yapma. Asgari hijyen kurallarını sağla yeter. Onun sevmediği senin sevdiğin yemekleri yap. Sigaraya para buluyorsa her şeye bulur. Sigara için asla para bırakma.

bir süre ayrı kalmak istediğini sebepleriyle anlat ve anasına gönder.
Ayni erkek kizi anasina gonderir ya

Apranaxx seni sevdim. Oturup son kez konusun. Yok boyle enayi yerine koymaya devam edecekse seni, kapi orda dersin git anayin evine os.ra os.ra yat s.c ortaligi batir de.

Ekonomik özgürlüğü olupta bu şekilde erkekleri sırtta yük etmek neden anlamış değilim..Evlilik sorumluluktur yetişkin her insan bunun farkında olur..
Aile kavramıda önemli elbet fakat adam bir haber...
Uzaklaşın bence belki bir şeyler düzelir

bu sebebten bosanılmaz kı. tatıl yapayım dıyorum amam mumkunse eşim olmadan
Ya tabiki bu sebepten bosanılmaz, fakat biraz da eşinizin kaybetme korkusu olmalı,
Siz o teminatını verdiğiniz için zaten eşiniz bu kadar rahat.
Neyse hayırlısı olsun..

ya o ne saçmalık adam sankı zengın koca sahıbı kadın gıbı davranıyor. bız de ev hanımıyız ama ne hedıye alıyoruz ne bır sey alıyoruz ne kendımıze ne esımıze cunku gecım zor hayat zor açılmak var mı oyle dövmeler sporlar.
hadı gul gönder 1 kere yaparsın bır jest
kendıne hedıyeler ne oyle ya saçmalama oyle koca olmaz
bu arada kv dedıgının açılımı kayın valide, yani adamın annesı manasında.
senın annen degıl kı o oyle sıkayet edıyorsun tabıkı onu koruycak
senı koruyor görunse de onu korur sen kimi kime sıkayet edıyorsun
allaskına bu yarın oburgun kredı kartı da cıkar bana der veya harcar senden bekler ode yoksa hacız gelır eve . yuhhh bence işe gırmeye mecbur bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…