işten ayrılsam mı ?

Degisik bi erkek modeli.
Tuhaf hatta.
Sinir kupu de eder
Cinnette gecirtir
Adami deli de eder bu.
Gamsiz kaylesiz .
Seni sinir etmek icin mi artik yoksa mahcuplugindan mi yaptigi belli degil.

Haklisin zaten kimse haksizsin demiyor da soylede bir durum var yani bilerek yapiyor kiskirtiyor bir sikintisida olabilir yansimasi boyledir sabir olcme kendince bakalim ben boyle olsam nasil davranacak meraki dara dusunce katlanma siniri vs
Yarin ise girer dahada kil davrandiginda birsey diyince senin hayat arkadasligin para isten cikinca soylediklerini yaptiklarini unutmadim 2,3 ay sabredemedin der
Hani kopmayin diye diyorum alin karsiniza konusun ne zamAn is bakicaksin diyin elinede liste yapip verin supurge ac marketten sunu sunu al camasirlari as toz al bunaltin evde biraz
Sirket maasi indirdi yariya diye destekleyin azda kisin toparlar diye dusunuyorum

işten cıkarılmadı kendı cıktı. ve patronu uc kere aradı cağırdı gtmedi. ev ıslerıne yardım etse basımda tasırım. ama kendını beğenmişiliği benı deli ediyor.
İşiniz iyiyse çıkmayın ama izin alın eşiniz işten çıktı diye bilsin sizi bakalım tavrı ne olur.Sizin yerinizde olsam hiçbir ev işine elimi sürmem isterse evi pislik götürsün eğer çalışmıyorsa bir zahmet ev işlerini yapıp yemek yapsın.

Ben de şoklardayım ama bu ben değilim

Bence işten çıkmayın ama eve bi şey almam ben yerinizde olsam.Dışarda yiyip gelin evde de hiçbir işe elinizi sürmeyin.Sizde dansa falan yazılın hatta.
Kendi isteğiyle işten ayrılmış bir de.Hadi depresyonda desek depresyonda gibi de değil.Adam zevk sefa içindeyken ne münasebet herşeye siz koşturacaksınız ayıp yahu.
Kayinvalideniz beni bile şoka soktu uykusu kaçarsa ayağında sallasın bi dahakine.
Ay size sabırlar diliyorum ben okurken sinir sahibi oldum.

İşyerinden izin alın bence eşinizede ayrıldim diyin bakalım ne olacak suratı!!!
Ayne rahatlık yahu ne puzzeli ne dövmesi be adam git iş bul iş
Tövbe yarabbim buradan sinir oldum yaşıyorcasına okudum yani.

Dün eve geldim. Gün içinde üç tane mont değişmiş. Biri yatak odasında bırı oturma odasında bırı mutfakta. coraplar yerde. dus almıs spordan sonra herhalde bornoz yerde ayagıma takıldı dusuyordum. evı topla dıyorum ellı kez dedim. sadece kendı dağınıklığını topla dıyorum kıme dıyorum. galıba artık yoruldum saygı gıdıyor ona uzuluyorum.

yok artık adamdaki rahatlık inanın buradan bana battı !!!

yalnız bide şöyle bir durum var, adam niçin işten ayrıldı? o kısmı da önemli. eğer işten atıldıysa ya da mecbur kaldıysa, ya da beklediği daha iyi bir iş varsa biraz sabırlı olmak lazım. ama sırf keyfine ve sonsuza kadar mı çalışmamak niyeti? niyetini öğrenin ve ona göre evin işlerini bölüşüp birlikte bütçe oluşturun. yani o da bilsin ne kadar para olduğunu, nereye gideceğini ona göre harcasın.
biz de aynı durum olsa, eşim işinden bunalsa ve çalışmak istemiyorum dese ben ona seve seve tamam derim, çünkü zaten evdeki her türlü iş için benden daha özverili hem de harcamaları kılı kırk yararak yapar, masrafsız adamdır. bana da bebek gibi bakar işten izinliyken mesela, ev de çiçek gibi olur. ama sizinki size ayak bağı oluyor sorun bu.

Ilerleme varmi sifonu cekmeyi ogrendiydi hani..
+gul almis (kandirmaca)
+puzzle almis (goze batmamak icin)
-spora yazilmis(calismiyor ama masraf yapiyor)
-os.ra os.ra uyumus(bide altina s.c deseydin)
-kaynana vakasi (allaaskina oglun yeter bi git diyeydin)

Ne diyim izin al soyleme ona. isten ayrilmis gibi yap bekle bakalim. Sende onun gibi os.ra os.ra yat uyu kafa dinle hem. Bak napacak davranislari degiscekmi. Ah apranax vah.

O...ra o...ra uyumak ne ya.
Insan esine boyle bir seyi nasil soyler? Nereden geliyor bu rahatlik?
Kv'nin ayar vakti de gelmis.

İşten çıkmayın.
Faturayı esinize verin bu ödenecek deyin, isteyken arayin markete gitmen lazim diyip alisveris listesi yollayin, bakalım ne yapacak.
2 paket sigara, dövme, spor her türlü kendi keyfine para buluyorsa eve de bulacak.
Maaşınızdan 5 kurus eve harcamayın.
Olur da kayinvalide, kayinpeder laf edecek olursa,
Sor bakalım evlerinde kim evi gecindiriyormus? Kadın mi erkek mi?
Yada rezil ederim sizi herkese oğullarını bana yıktılar, adam gibi yetiştiremediler diye de.
Hayır başkalarından da mı utanmıyorlar anlamadım ki...

valla sikaytelerini eşine açıkca söyle ve bunlari düzeltmesi icin belirli bu süre ver yoksa bende işi birakicam de. hatta bundan önce arkadaslarin dedigi gibi izin alip işten atildim diye korkutabilirsin ciddi oldugunu anlasin

işten ayrılma sebebı bir hata yapılıyor ve 250 lira zarar oluyor patronu da maasından kesıyor. sonra arıyor ben oderim işine donmek ıstersen donebılırsın dıye ama bızımkı ısı ınada bındırıyor.

Atkadaşım bu nicki nerden buldun allasen
Hahaha, üyenin altında ben o kişiyim yazınca kesin o dedim ama profil foto ve yaşam tarzı hiç senlik değildi, şaşırmadım desem yalan olur.
Anahtar kelime: yaşam tarzı

Sevgili adaşım bu adamın gözünü adam akıllı korkutmalısın...anlattığın koca tipi adamı kanser eder...yazık değil mi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…