- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Haklisin zaten kimse haksizsin demiyor da soylede bir durum var yani bilerek yapiyor kiskirtiyor bir sikintisida olabilir yansimasi boyledir sabir olcme kendince bakalim ben boyle olsam nasil davranacak meraki dara dusunce katlanma siniri vsBazı sözleri çok kaba. ve inan ki evde ki halini görseniz bana hak verirsiniz. taşı sıksa suyunu çıkarır aslında. ama benımle nazık konussa anlatsa ben zaten anlıcam. bana ınat yapar gıbı konusutyor altta kalamıyorum.
İşiniz iyiyse çıkmayın ama izin alın eşiniz işten çıktı diye bilsin sizi bakalım tavrı ne olur.Sizin yerinizde olsam hiçbir ev işine elimi sürmem isterse evi pislik götürsün eğer çalışmıyorsa bir zahmet ev işlerini yapıp yemek yapsın.işten cıkarılmadı kendı cıktı. ve patronu uc kere aradı cağırdı gtmedi. ev ıslerıne yardım etse basımda tasırım. ama kendını beğenmişiliği benı deli ediyor.
Ben de şoklardayım ama bu ben değilimSen siyasetteki apranaxx'sın dimi? Az tartışmadıydık senle..
Cidden eşin çok sinir bir tip, maaş alıp böyle savura savura harcaması ve dalga geçer gibi konuşması falan... beni bile eşine tokat atma isteği aldı. Bu adam çalışmıyorsa eninde sonunda senin parana muhtaç olacak, sen de vermeyeceksin. Süründüreceksin, vıdı vıdı edeceksin ister istemez gidip iş bulacak.
Ve asla işini bırakma, ne alaka, daha beter bunalıma girersin. Bir de düşün ki yıllarca çalışmayan, eşinin maaşını yiyen adam (!) dolu ortalık. Ya da bunun üst versiyonu çalışıp eşi hariç yedi ceddine maaşını yediren, senin ki en azından üç kuruşuyla sana gül ve puzzle almış yani umut var hala, tımar edilebilir uğraşılırsa...
İnan ki konu açmaktan utanıyorum artık ama içimi dökmek istiyorum. Sorun yine eşim.Eski konumu bilmeyenler için eşim işten ayrıldı şuanda evde çalışmıyor. Ve iş bulma gibi bir gayreti hiç yok olmayacak gibi de.
İki gün önce iş yerime gül göndermiş aradım teşekkür ederim dedim. Bugün içeride kalan maaşı aldım. İçimden geldi almak istedim aldım sen daha iyilerine layıksın canım karıcım dedi. Hoşuma gitti jesti açıkçası bu aralar çok bunalımdaydım. Neyse akşam oldu eve gittim bana istediğim bir puzzle vardı ondan almış. Ya su anda bu jestlere ne gerek var tutumlu olalım durumuz ortada diyeceğim demeyeyim nankörlük yapma apranaxx dedim sustum.
Mutfakta yemek yapmaya başladım. Bu bir taraftan güya bana aldığı puzzle açtı yapmaya çalışıyor bir yandan da konuşuyor. Bak dedi kolumdaki dövmeye ek yaptırdım nasıl olmuş dedi. Çok güzel olmuş dedim. Ya ben bugün spora yazıldım haberin olsun dedi. Bu arada elektrik faturası gelmiş. Onu da sen öder misin benim maaş bitti dedi. Ben aynen şu. Ve yine sustum hiç tartışmaya girmedim. Ama gece hiç uyuyamadım. İşede 2 saatlik uykuyla gittim.
Dün spora gidilmiş eve geldi. Ay öldüm bittim bacaklarımda derman kalmadı. Dinlencem şimdi dedi. Bu arada annesi geldi. Bir yere gidilecekmiş sende gel dedi. Benim evde işlerim var dün gece hiç uyuyamadım oğlun çok horladı uyandırdım uyanmadı da dedim. Bana ne dedi biliyor musunuz. Neden uyandırıyorsun uykusunu açıçaksın dedi. Ben yine.. Oldu minnak oğlun uyusun diye ben bütün gün işyerin de uykusuz gezeyim dedim. Bütün gün uyuyor zaten gece uyumasa da olur dedim. Dediği yere eşlik etmedim lafı da yedi ya ben gidiyorum o zaman sen dizini izle dedi gitti. Ya ben ne dizisi izlicem evde iş yapmaktan saçımı kaşıyamıyorum. Ama ona da bir gün patlıcam da daha da birikiyorum şuan.
Gene bana alınan puzzle başına geçti. Bu arada morelimin bozuk olduğu suratımdan belli sürekli laf atıyor ay dövmeye senin adını da ekletcem bir dahakine. Dedim niye dar alana sıkıştırdın alnın daha geniş oraya yaptırsaydın. Direk konuyu değiştiriyor kavga çıkmasın diye ama ben niyetı bozdum o kavga çıkacak. sende hiç sanatsal hediyeden anlamıyorsun. Sana bunu alacağıma 2 teneke yağ alsam daha mutlu olurdun. Ben yineMutafktan çıktığın yok. Ev işlerinden senden sıra gelmiyor bu işlerin birisinin yapması lazım. O kişide ben oluyorum ne yazık ki Sen boş insansın otur kendin yap dedim sadece.
Gene rahat durmuyor. Beni sinir etcek ya ay dün gecede öyle güzel uyumuşum yatak çok rahattı. Vallahi os.ra os.ra uyudum dedi çok pardon. Bu sefer ben sakin kalamadım. Kafasına öyle bir tokat attım ki şaaak dedi. Herhalde dedim cinnet geliyor anladı zaten suratımdan. Hemen kendimi toparladım oda toparladı hadi gel seninle hava alalım dedi ben yatıyorum sen bu gece burada yat dedim. Odada yattı dün gece.
Yalnış anlamayın normalde sakinim şiddet saldırma huyum asla yok ama aşırı üstüme geldi kendimi kaybettim gözüm nevrim döndü biran. Bugün işten ayrılmayı düşünüyorum. Sizce ayrılsam daha mı kötü olur. Evde daha çok mu kavga ederiz. Sadece danışmak istedim. İçim içime sığmıyor çünkü çok üzülüyorum. İşim çok iyi bırakmak istemiyorum ama bu şekilde de olmuyor.
Haklisin zaten kimse haksizsin demiyor da soylede bir durum var yani bilerek yapiyor kiskirtiyor bir sikintisida olabilir yansimasi boyledir sabir olcme kendince bakalim ben boyle olsam nasil davranacak meraki dara dusunce katlanma siniri vs
Yarin ise girer dahada kil davrandiginda birsey diyince senin hayat arkadasligin para isten cikinca soylediklerini yaptiklarini unutmadim 2,3 ay sabredemedin der
Hani kopmayin diye diyorum alin karsiniza konusun ne zamAn is bakicaksin diyin elinede liste yapip verin supurge ac marketten sunu sunu al camasirlari as toz al bunaltin evde biraz
Sirket maasi indirdi yariya diye destekleyin azda kisin toparlar diye dusunuyorum
Dün eve geldim. Gün içinde üç tane mont değişmiş. Biri yatak odasında bırı oturma odasında bırı mutfakta. coraplar yerde. dus almıs spordan sonra herhalde bornoz yerde ayagıma takıldı dusuyordum. evı topla dıyorum ellı kez dedim. sadece kendı dağınıklığını topla dıyorum kıme dıyorum. galıba artık yoruldum saygı gıdıyor ona uzuluyorum.
Ben de şoklardayım ama bu ben değilim
yok artık adamdaki rahatlık inanın buradan bana battı !!!
Ben de şoklardayım ama bu ben değilim
Geneli bilmem de eşinizdeki ekstra sorumsuzlukya erkekler dağınık oluyor genelde ama bu kadarı normal mı bılemıyorum.
valla sikaytelerini eşine açıkca söyle ve bunlari düzeltmesi icin belirli bu süre ver yoksa bende işi birakicam de. hatta bundan önce arkadaslarin dedigi gibi izin alip işten atildim diye korkutabilirsin ciddi oldugunu anlasinözele yazılmış. ben işten çıkınca artık birbirimizi yeriz. birikmişim var. ama artık galiba tahammül sınırım kalmadı insanlara karşı. işten çıkma amacım battı balık yan gider. zoruma gidiyor çalışıyorum eve geliyorum yemek yapıyorum süpürge yapıyorum her yer her yerde. fatura ödüyorum. o spora gidiyor babasının işyerinde ikindide gidıyor yatsıda gelıyor. ondada oldum bıttım yoruldum. bu dunyanın enayısı benmısım gıbı. birde annesı uyandırma dedı ya dunden berı tıtrıyorum hala.
yalnız bide şöyle bir durum var, adam niçin işten ayrıldı? o kısmı da önemli. eğer işten atıldıysa ya da mecbur kaldıysa, ya da beklediği daha iyi bir iş varsa biraz sabırlı olmak lazım. ama sırf keyfine ve sonsuza kadar mı çalışmamak niyeti? niyetini öğrenin ve ona göre evin işlerini bölüşüp birlikte bütçe oluşturun. yani o da bilsin ne kadar para olduğunu, nereye gideceğini ona göre harcasın.
biz de aynı durum olsa, eşim işinden bunalsa ve çalışmak istemiyorum dese ben ona seve seve tamam derim, çünkü zaten evdeki her türlü iş için benden daha özverili hem de harcamaları kılı kırk yararak yapar, masrafsız adamdır. bana da bebek gibi bakar işten izinliyken mesela, ev de çiçek gibi olur. ama sizinki size ayak bağı oluyor sorun bu.
Anahtar kelime: yaşam tarzıHahaha, üyenin altında ben o kişiyim yazınca kesin o dedim ama profil foto ve yaşam tarzı hiç senlik değildi, şaşırmadım desem yalan olur.
Hahaha, üyenin altında ben o kişiyim yazınca kesin o dedim ama profil foto ve yaşam tarzı hiç senlik değildi, şaşırmadım desem yalan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?