işten ayrılsam mı ?

Madem çalışmıyor yemeği temizliği o yapsın.. yoksa sizde yapmayın. Kavga çıkartın yapmayınca..

Ne oluyor bu erkeklere böyle bu ne rahatlik..Ben calismiyor iken bu kadar rahat olmadım.Kaldıki evlilikte çalışmasi zorunlu olacak kişide erkektir kadın ister çalışır ister çalışmaz..evin nafakasini gecindirmek erkeğin boynunun borcudur kadının asla!! (bazı arkadsslsr bana kızacak belki ama gerçek budur..) Siz adam akıllı konuşun esinizle bir An önce is bulup eve para getirsin.. siz ise işinizden ayrılmayın aman piyasa gerçekten çok kötü güzelim işinizdende olmayın..şöyle de diyebilirsiniz işyerinde kriz çıktığını toplu çıkış yaşanacağını falan söyleyin.. Ayrıca evin ihtiyaçları konusunda da biraz geri çekilin daha fazla rahata alışmasın.. yoksa zor günler kapida

İyide bu çözüm değil ki

belli konuşularak çözemecez kavga ederek de olmıcak. en azından bırbırımızden uzak kalırsak kafasına dank eder benı ozler iş bulmaya asılrı dıye dusunuyorum cok mu hayalperest bir çözümmu yoksa

Maddi olarak rahatsınız gibi geldi. Birikmişiniz de varsa işten izin alıp ayrıldımda deseniz birikmişinizi yemeyi planlar sonrada başka iş bakmanızı teklif eder bence eşiniz. :KK20:

belli konuşularak çözemecez kavga ederek de olmıcak. en azından bırbırımızden uzak kalırsak kafasına dank eder benı ozler iş bulmaya asılrı dıye dusunuyorum cok mu hayalperest bir çözümmu yoksa
Siz de haklisiniz ama bence o şekilde olmaz.. direk konuşun, kaynakları kesin, onu rahata alıştirmayin yoksa önüne geçemezsiniz.. siZe yazık,hem ev hem iş nereye kadar dayanacaksiniz..mecbur değilsiniz buna.evlisiniz siz eşsiniz hizmetçi değil

özele yazılmış. ben işten çıkınca artık birbirimizi yeriz. birikmişim var. ama artık galiba tahammül sınırım kalmadı insanlara karşı. işten çıkma amacım battı balık yan gider. zoruma gidiyor çalışıyorum eve geliyorum yemek yapıyorum süpürge yapıyorum her yer her yerde. fatura ödüyorum. o spora gidiyor babasının işyerinde ikindide gidıyor yatsıda gelıyor. ondada oldum bıttım yoruldum. bu dunyanın enayısı benmısım gıbı. birde annesı uyandırma dedı ya dunden berı tıtrıyorum hala.

yapmayin yemek..ya da sadece kendiniz icin biseyler hazirlayin gecin oturun yiyin.
banyo tuvaleti temiz tutun diger odalarda onun kalan esyalarina asla el surmeyin,baktiniz almiyor hepsini siyah petrolumsu kokan igrenc bi posetin icine koyup atin bi koseye.
neden enayi yerine koyduruyorsunuz kendinizi?
is cikisi kosarak eve bile gitmeyin,cay kahve keyfi yapin.
faturalari da odemeyin bakalim,gitsin o elektirik gun icinde kalsin elektiriksiz susuz bikac gun..
adam yeni gelin gibi evde oturuyor,ustune bide hobi edinmis spora gidiyor oh valla.

Bence iş yerinden izin alın, eşinize de p.tesi işten çıkıyorum deyin bakalım ne diyecek.
Eşiniz çok vurdumduymaz ama sizinde çıkışlarınız pek normal gelmedi.
"alnına dövme yaptır" demeniz, kafasına vurmanız falan abartı geldi

Eşiniz ne kadar zamandır evde. Çok uzun bir zaman değil herhalde içeride kalan parasını aldığına göre. Spora yazılması hoş bir hareket değil evet ama bu ev işlerini neden bu kadar büyüttünüz anlamadım daha ortada çocuk yok bir şey yok tün akşam iş yapacak kadar ne iş var evde? annesi gelmiş sonuçta ben iş yapıcam gelemem demek, ya da oğlun çok horladı uyuyamadım demek bana yersiz geldi. Puzzle almış beraber yaparsınız diye. Oturup sakince konuşabilirsiniz seninde iş bulup çalışman lazım sadece benimkiyle olmaz diye zıtlaşmaya gerek yok kaldı ki işten ayrılsanız ne yapacaksınız tüm gün aynı evde daha çok tartışacaksınız niye gül gibi işindne olacaksın onu da anlamadım cezalandırmak için iş bulması içinse kendinize kötülük yaparsınız maddi olarakta iyi olmaz.

Bence iş yerinden izin alın, eşinize de p.tesi işten çıkıyorum deyin bakalım ne diyecek.
Eşiniz çok vurdumduymaz ama sizinde çıkışlarınız pek normal gelmedi.
"alnına dövme yaptır" demeniz, kafasına vurmanız falan abartı geldi

gururunu kırmak ıstıyorum cunku konusarak cozemedım saka yollu laf sokuyorum artık dank etsın dıye. askım canım cıcımlerı gectım artık

İnan ki konu açmaktan utanıyorum artık ama içimi dökmek istiyorum. Sorun yine eşim.Eski konumu bilmeyenler için eşim işten ayrıldı şuanda evde çalışmıyor. Ve iş bulma gibi bir gayreti hiç yok olmayacak gibi de.

İki gün önce iş yerime gül göndermiş aradım teşekkür ederim dedim. Bugün içeride kalan maaşı aldım. İçimden geldi almak istedim aldım sen daha iyilerine layıksın canım karıcım dedi. Hoşuma gitti jesti açıkçası bu aralar çok bunalımdaydım. Neyse akşam oldu eve gittim bana istediğim bir puzzle vardı ondan almış. Ya su anda bu jestlere ne gerek var tutumlu olalım durumuz ortada diyeceğim demeyeyim nankörlük yapma apranaxx dedim sustum.

Mutfakta yemek yapmaya başladım. Bu bir taraftan güya bana aldığı puzzle açtı yapmaya çalışıyor bir yandan da konuşuyor. Bak dedi kolumdaki dövmeye ek yaptırdım nasıl olmuş dedi. Çok güzel olmuş dedim. Ya ben bugün spora yazıldım haberin olsun dedi. Bu arada elektrik faturası gelmiş. Onu da sen öder misin benim maaş bitti dedi. Ben aynen şu :KK57:. Ve yine sustum hiç tartışmaya girmedim. Ama gece hiç uyuyamadım. İşede 2 saatlik uykuyla gittim.

Dün spora gidilmiş eve geldi. Ay öldüm bittim bacaklarımda derman kalmadı. Dinlencem şimdi dedi. Bu arada annesi geldi. Bir yere gidilecekmiş sende gel dedi. Benim evde işlerim var dün gece hiç uyuyamadım oğlun çok horladı uyandırdım uyanmadı da dedim. Bana ne dedi biliyor musunuz. Neden uyandırıyorsun uykusunu açıçaksın dedi. Ben yine :KK57:.. Oldu minnak oğlun uyusun diye ben bütün gün işyerin de uykusuz gezeyim dedim. Bütün gün uyuyor zaten gece uyumasa da olur dedim. Dediği yere eşlik etmedim lafı da yedi ya ben gidiyorum o zaman sen dizini izle dedi gitti. Ya ben ne dizisi izlicem evde iş yapmaktan saçımı kaşıyamıyorum. Ama ona da bir gün patlıcam da daha da birikiyorum şuan.

Gene bana alınan puzzle başına geçti. Bu arada morelimin bozuk olduğu suratımdan belli sürekli laf atıyor ay dövmeye senin adını da ekletcem bir dahakine. Dedim niye dar alana sıkıştırdın alnın daha geniş oraya yaptırsaydın. Direk konuyu değiştiriyor kavga çıkmasın diye ama ben niyetı bozdum o kavga çıkacak. sende hiç sanatsal hediyeden anlamıyorsun. Sana bunu alacağıma 2 teneke yağ alsam daha mutlu olurdun. Ben yine :KK57: Mutafktan çıktığın yok. Ev işlerinden senden sıra gelmiyor bu işlerin birisinin yapması lazım. O kişide ben oluyorum ne yazık ki Sen boş insansın otur kendin yap dedim sadece.

Gene rahat durmuyor. Beni sinir etcek ya ay dün gecede öyle güzel uyumuşum yatak çok rahattı. Vallahi os.ra os.ra uyudum dedi çok pardon. Bu sefer ben sakin kalamadım. Kafasına öyle bir tokat attım ki şaaak dedi. Herhalde dedim cinnet geliyor anladı zaten suratımdan. Hemen kendimi toparladım oda toparladı hadi gel seninle hava alalım dedi ben yatıyorum sen bu gece burada yat dedim. Odada yattı dün gece.

Yalnış anlamayın normalde sakinim şiddet saldırma huyum asla yok ama aşırı üstüme geldi kendimi kaybettim gözüm nevrim döndü biran. Bugün işten ayrılmayı düşünüyorum. Sizce ayrılsam daha mı kötü olur. Evde daha çok mu kavga ederiz. Sadece danışmak istedim. İçim içime sığmıyor çünkü çok üzülüyorum. İşim çok iyi bırakmak istemiyorum ama bu şekilde de olmuyor.
adam rahat ekmek elden su golden
nasil olsa odeyecek faturalari masrflari apranaxx
isyerinden cikacani dile getir nasil gecinecez de bakalim nasil bi tepki veriyo

işten izin al. eşine istifa ettiğini söyle. zaten aynı evde illa kavga edeceksiniz. o veya sen annelere gidin. orta yol bulur herhalde.

Anlamadığım neden doğru düzgün iş aramadığını ve harcamalarına dikkat etmesi gerektiğini söylemiyorsunuz ki

Eşiniz ne kadar zamandır evde. Çok uzun bir zaman değil herhalde içeride kalan parasını aldığına göre. Spora yazılması hoş bir hareket değil evet ama bu ev işlerini neden bu kadar büyüttünüz anlamadım daha ortada çocuk yok bir şey yok tün akşam iş yapacak kadar ne iş var evde? annesi gelmiş sonuçta ben iş yapıcam gelemem demek, ya da oğlun çok horladı uyuyamadım demek bana yersiz geldi. Puzzle almış beraber yaparsınız diye. Oturup sakince konuşabilirsiniz seninde iş bulup çalışman lazım sadece benimkiyle olmaz diye zıtlaşmaya gerek yok kaldı ki işten ayrılsanız ne yapacaksınız tüm gün aynı evde daha çok tartışacaksınız niye gül gibi işindne olacaksın onu da anlamadım cezalandırmak için iş bulması içinse kendinize kötülük yaparsınız maddi olarakta iyi olmaz.

annesıne acıklama yaptım cunku benden beklentısı var o mısafırlığe gıdılcek sebeb soruyor neden gelmıyosun dıye halim yok kadın gunune gıtmeye. gel acılırsın. yok gelemıcem su sebebten dolayı. kv ınatcı gezmelere gıdılmedığı zaman surat asıyor. ve her aksam bır yerde sabah ayrı yerde. sen benım eve gel ne iş var gorursun kahvaltı yapıyor masa orta zeytın cekırdeklerı yerde. duş alıyor her yer ıslak. tırnaklarını kesmıs ortada bırakmıs. devam etmıyım ıstersen valla anlatmaktan bıkmam cunku

gururunu kırmak ıstıyorum cunku konusarak cozemedım saka yollu laf sokuyorum artık dank etsın dıye. askım canım cıcımlerı gectım artık
Canım cicim değil de... (yaptıklarından sonra canım cicim demek gelmez içinizden tahmin edebiliyorum)
Biraz daha sakin olmanız daha iyi olur bence.
Ama işten çıkmak yerine blöf yapmanızı tavsiye ederim. Sonra o da iş bulmazsa ileride çok sıkışırsınız.
Malum bu dönemde iş bulmak çok zor. Hem biraz düşünür o da bu arada "ne yapacağız" diye ;)

işten ayrılmak bana da mantıklı gelmedi açıkcası
internetteki iş ilanlarına falan baksan sana iş buldum deyip yönlendirsen olmaz mı ?

Ben sizi çok iyi anladım. Eşiniz keyfi işten çıkmış, patronu geri dön demesine rağmen dönmemiş. 1,5 aydır işsiz olmasına rağmen, ne iş aramış, ne de çalışmaya niyeti var. Üstüne keyfi için, spora yazılmış. Ev de puzzle yapmaya başlamış. Evde de size yardım etmiyor, bir işin ucundan tutmuyor.
Ben sizin yeriniz de olsam, işten ayrılmam. Ama maaşımı da eve katmam. Eşinize yalan uydurun, maaşlarımız 3 ay yatmayacakmış deyin.. Ödesin, kirasını, faturasını.. Yemek de yapma. Dışarı da yersin yemeğini..
Bak bakalım, para olmayınca ne yapıyor?

Bence işten ayrılma eşinle evde daha çok sıkıntılı olur diye düşünüyorum.
Eşin evde sana hiç yardım etmez mi,akşama kadar evde ne yapıyor ?
Bence de mümkün olduğunca parasız bırak,parasızlığın ne demek olduğunu anlasın..

Back
X