işten ayrılsam mı ?

Niye isi birakacakmissiniz ki? ne yiyip ne iceceksiniz? ohaldeyiz ayrica hatırlatırım, elindeki isten olmak büyük ahmaklik olur. evdeki isleri birak. kocayi birak. ama isi birakma.

tebessüm ettim azcık. işim çok iyi birde. o beni bıraksa ben onu bırakmam diyordum ama insana neleri düşündürüyorlar.

ben çalışırken hem evde hem işte onun spora yazılması gerçekten çok abest olmuş. sanırım işsizlik maaşı alıyor eşiniz. o da bitince ne olacak onun adına bilemedim. işten çıkma fikrini niye aklınıza soktunuz? İşten çıkmak istemenizdeki amaç ne?

ah ah almıyor beyefendi çok gururlu olduğundan istifa etti. işsizlik maaşını da red etti.

Yalniz adam arsizlikta level atlamis. Gym e yazilmasi , puzzle guzel seyler de... de iste. Bir taraf calisirken oteki tarafin kostek destek olmasi lazim. En azindan ev islerini, yemek islerini o halletsin.

herkes ne zamandır işsiz dıye soruyor hıc cevap vermedınız

buarada hafta ıcı beledıyenın spor salonları ucretsız kalkıp bır de ozelemı yazılmıs soracaktım hatırlattınız

özele yazılmış. ben işten çıkınca artık birbirimizi yeriz. birikmişim var. ama artık galiba tahammül sınırım kalmadı insanlara karşı. işten çıkma amacım battı balık yan gider. zoruma gidiyor çalışıyorum eve geliyorum yemek yapıyorum süpürge yapıyorum her yer her yerde. fatura ödüyorum. o spora gidiyor babasının işyerinde ikindide gidıyor yatsıda gelıyor. ondada oldum bıttım yoruldum. bu dunyanın enayısı benmısım gıbı. birde annesı uyandırma dedı ya dunden berı tıtrıyorum hala.

Eski eşim geldi aklıma öğk. Altı ay iş aradık beğendiremedik mesaiye kalamazmış beyefendi. Cumartesi dahil altı gün çalışıyordum eve geliyorum mutfak leş, kül tablası dolmuş leş, bira şişeleri her yerde. Benim maaşım + ailemden gelenlerle idare ettik kaç ay. Ekstrem bir durum olur çıkartılır tamam ama kendi isteği ile evde oturan adama tahamülüm yok.

İşten çıkmayın ama tepkilerinize de hakim olun şiddet hoş değil ne olursa olsun.

özele yazılmış. ben işten çıkınca artık birbirimizi yeriz. birikmişim var. ama artık galiba tahammül sınırım kalmadı insanlara karşı. işten çıkma amacım battı balık yan gider. zoruma gidiyor çalışıyorum eve geliyorum yemek yapıyorum süpürge yapıyorum her yer her yerde. fatura ödüyorum. o spora gidiyor babasının işyerinde ikindide gidıyor yatsıda gelıyor. ondada oldum bıttım yoruldum. bu dunyanın enayısı benmısım gıbı. birde annesı uyandırma dedı ya dunden berı tıtrıyorum hala.
Babasının yanına gıttıgınden bır para fılan alıyormu kendını oyalamak ıcın mı gıdıyor
sen kaynanana ogluna sıkayet etmeseydın keske zıra benım kayınvalıdem esıme bazen dıyorkı cok ıstahlı yıyorsun evde yemekmı yok oda dıyor yok guluyor ama kv cıddıye alıyor. lafta soyleyemıyor alacagı cevabı tahmın edıyor cunku bende calısıyorum ve cocugumuz var. yemeklerı hafta ıcı yaptırıyorum ymek yok degıls adece borek pızza kek yemıyoruz ayrıca onları yemekten saymıyorum oda ayrı mesele :)

ah ah almıyor beyefendi çok gururlu olduğundan istifa etti. işsizlik maaşını da red etti.
Sakin isinden cikma bulamazsin ayrica boyle gunde 7saat kendinlesin ciksan dipdipe kavga dovus olur dahada huzursuz olursun
Once soyle varsa inkanin 15 gun izin al esine bunu izin degil sirketin durumu kotu maas kisitlanasina gidecekler donusumlu boyle olacak bir muddet falan diye lanse et
Yani hem isin granti degil hem maas eskisi gibi dgli bir anlasin toparlar
Onada toparlamazsa karsina alir konusursun
Birde isten cikali daha bir ay olmadi biraz agir konusuyorsun bos geziyorsun vb gecen konunuda hatirliyorum surekli laf falan sokuyorsun
Bir yerde gururuna dokunur kinlenir isler sarpa sarar az sabir daha issizligi cok yeni

Eski eşim geldi aklıma öğk. Altı ay iş aradık beğendiremedik mesaiye kalamazmış beyefendi. Cumartesi dahil altı gün çalışıyordum eve geliyorum mutfak leş, kül tablası dolmuş leş, bira şişeleri her yerde. Benim maaşım + ailemden gelenlerle idare ettik kaç ay. Ekstrem bir durum olur çıkartılır tamam ama kendi isteği ile evde oturan adama tahamülüm yok.

İşten çıkmayın ama tepkilerinize de hakim olun şiddet hoş değil ne olursa olsun.

işten cıkarılmadı kendı cıktı. ve patronu uc kere aradı cağırdı gtmedi. ev ıslerıne yardım etse basımda tasırım. ama kendını beğenmişiliği benı deli ediyor.

Sen siyasetteki apranaxx'sın dimi? Az tartışmadıydık senle.. :KK53:

Cidden eşin çok sinir bir tip, maaş alıp böyle savura savura harcaması ve dalga geçer gibi konuşması falan... beni bile eşine tokat atma isteği aldı. Bu adam çalışmıyorsa eninde sonunda senin parana muhtaç olacak, sen de vermeyeceksin. Süründüreceksin, vıdı vıdı edeceksin ister istemez gidip iş bulacak.

Ve asla işini bırakma, ne alaka, daha beter bunalıma girersin. Bir de düşün ki yıllarca çalışmayan, eşinin maaşını yiyen adam (!) dolu ortalık. Ya da bunun üst versiyonu çalışıp eşi hariç yedi ceddine maaşını yediren, senin ki en azından üç kuruşuyla sana gül ve puzzle almış yani umut var hala, tımar edilebilir uğraşılırsa...

Babasının yanına gıttıgınden bır para fılan alıyormu kendını oyalamak ıcın mı gıdıyor
sen kaynanana ogluna sıkayet etmeseydın keske zıra benım kayınvalıdem esıme bazen dıyorkı cok ıstahlı yıyorsun evde yemekmı yok oda dıyor yok guluyor ama kv cıddıye alıyor. lafta soyleyemıyor alacagı cevabı tahmın edıyor cunku bende calısıyorum ve cocugumuz var. yemeklerı hafta ıcı yaptırıyorum ymek yok degıls adece borek pızza kek yemıyoruz ayrıca onları yemekten saymıyorum oda ayrı mesele :)

valla ben artık yemek konusunda saldım. ne bulursam onu yıyorum dun aksam gırdım uzun sure sonra. kaynanamdan destek beklıyorum oğlum iş bul boyle olmaz dıye. onun ısı var babasının yanında calısır dıyor. gunde ne alıyor bılmıyorum kı bellı bır para lımıtı yok alsa bıle ben gormuyorum. zaten ıkı paket sıgara ıcıyor. off off valla bekarken ne ıyıydım.

valla ben artık yemek konusunda saldım. ne bulursam onu yıyorum dun aksam gırdım uzun sure sonra. kaynanamdan destek beklıyorum oğlum iş bul boyle olmaz dıye. onun ısı var babasının yanında calısır dıyor. gunde ne alıyor bılmıyorum kı bellı bır para lımıtı yok alsa bıle ben gormuyorum. zaten ıkı paket sıgara ıcıyor. off off valla bekarken ne ıyıydım.
eğer oyleyse sen ısı bırak gıt kp yanında sen calıs hemde evde olursun kendını yıpratmazsın
erkek evlatlarda cok kıymetlı masallah hıc anlamıyorum ınsan utanır oglu calısmıyorsa.
benım esımın amcasının oglu 2 sene hıc calısmadı yenı evlıyken kv utancından kıza ve aılesıne karsı butun evın eksıklerını o surecte o karsıaldı ve kızda eve 1 kurus harcamadı soke olmustuk

Sakin isinden cikma bulamazsin ayrica boyle gunde 7saat kendinlesin ciksan dipdipe kavga dovus olur dahada huzursuz olursun
Once soyle varsa inkanin 15 gun izin al esine bunu izin degil sirketin durumu kotu maas kisitlanasina gidecekler donusumlu boyle olacak bir muddet falan diye lanse et
Yani hem isin granti degil hem maas eskisi gibi dgli bir anlasin toparlar
Onada toparlamazsa karsina alir konusursun
Birde isten cikali daha bir ay olmadi biraz agir konusuyorsun bos geziyorsun vb gecen konunuda hatirliyorum surekli laf falan sokuyorsun
Bir yerde gururuna dokunur kinlenir isler sarpa sarar az sabir daha issizligi cok yeni

Bazı sözleri çok kaba. ve inan ki evde ki halini görseniz bana hak verirsiniz. taşı sıksa suyunu çıkarır aslında. ama benımle nazık konussa anlatsa ben zaten anlıcam. bana ınat yapar gıbı konusutyor altta kalamıyorum.

Her şok halinde gözlerini pörtletmene hayran kaldım :)
Eşin'in farkli birikimleri filan varmi acaba, ondan bukadar rahat olabilirmi?
Yani geçinme derdi veya kuşkusu olsa böyle rahat davranmaz gibime geldi..

Sen işinden ayrılma, madem işimi seviyorum diyosun, sonra bulamaz ortada kalırsın..

Eşin neye güveniyo ben anlayamadım, ayrıca bende lafımı çekmem kv bişi diyince senin gibi hafif şakayla karışık tam gediğine oturturum ve o konu öylece kapanır :))

Bikez cvp vermeyim dedim kafama çıkcaktı, hiç fırsat veremem artık valla :kahve:

eşine olan saygını kaybetmişsin ve haklısın..
çünkü adamın saygı duyulacak bi hali yok.
işe yaramaz,tembel,bişeyden anlamayan bi insan.
bence ayrılma evde daha çok sinirin bozulur.
ama ben olsam para falan vermem böyle rahata alıştıkça hiç çalışmaz bu.

tebessüm ettim azcık. işim çok iyi birde. o beni bıraksa ben onu bırakmam diyordum ama insana neleri düşündürüyorlar.

işte mesele bu, sen sadece işe git evde hiç bir şeye karışma. bırak evi b.k götürsün. ben sadece kadının çalışmasına karşı değilim ama kadın çalışırken erkek evdeki işleri yapacak

Back
X