• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme İstemeye geldiler , söz kestik , simdi ben ANNEmi dicem ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla bende bu cumartesi sözlendim hem kız isteme hem söz aynı anda oldu 2 gün sonra annecim babacım dedim telefondayken.Gerçekten çok zor birşey ben 4-5 saat telefonla aramadan önce düşünmüştüm yani.Emin olun bir kere dedikten sonrası kolay opuyorumnanaktan

Bende ufukta daha evlilik görünmüyor ama ben anne diyebilecegimi düsünmüyorum. Birde ben insanlarla mesafe birakmasini severim o bakimdan biraz zor olacak bu is sanki. bilmiyorumkismile

kızlar kasmayın kendınızı evet ınsanın bır tane annesı olur ana kayınvalıdelere dea anna dıyınce sankı hemen oz annen olmuyor ya oda senın canım... hem yarım elme gonul alma demısler.. onlar beklerler vede demenız ıyı olur deyın bence...

Kızlar cumartesi günü beni istemeye geldiler. söz kesildi. aklımı kurcalayan. anne dicekmiyim ben ??:uhm:
siz nezaman dediniz?
erkek arkadasım sözden önce sormuştu bana. bende hayır dedim.
yani bunu beklerlermi benden bilemedim fikir verirseniz sevinirim.:sm_confused:

sen istersen baba de kaydirigubbakcemile3 şaka canım şaka ya bence bir an once kaynanana anne de yoksa zaman gectıkce hıc dıyemezsın dahada kotu olur bi an once de alıs kurtul bence hadı bakalım basla şimdiden
:içelim:

Teyze ya da vs sıfatlar artık tuhaf olur.
Ama insana zor gelir başlarda. O yüzden alışana kadar mümkün olduğunca isim kullanmayabilirsin.
Anne demek daha uygun olur.

Anne demek zor olsa gerek, ama herkes alışmış öyle anlatmışlar sen de alışırsın teyze demeden anne diye başla.

ilk tanışıp anne demek bir nebze de olsa daha kolay bence. ben uzun zamandır tanışıyorum ve teyze demeye alışkınım zor olucak benim için de.

ilk başta anne baba demek benim içinde ölümdü.. sözlendim nişan oldu 1 sene diyemedim hep dedilerkii demen lazım yoksa evlendikten sonra hiç diyemezsin.. demeyi çok istiyordum ama kendime yakıştıramıyordum ben...

Sonra kırdım inadımı dedim ve şimdi iyiki diyorum çünkü anne baba demeyi hakeden insanlar.. (Haketmeyen insanlara demeyenlere hiçbirşey diyemem haklı olabilirler:) )
bi ark demişki insanın anne babası 1 tane evettt amaaa onlarda eşinin anne babası.. eşin iyi insan ise onları öyle yetiştirdiği için iyi.. ki onlara anne baba diye hitap etmemi herkezten çok annem istedi :)

ben yüzüğü taktığım an anne demeye başlardım herhalde. ne bileyim ben de kayınvalide olduğum zaman beklerim gibi geliyo

abim 4 yıllık evli ve yengem bu güne kadar anne demedi bırakın anne demeyi teyze yenge vs. hiç birşey diyemedi.

annemle aralarıda çok iyidir zaman zaman kıskanırım bile onları ama söyleyemiyo.
Annem belli etmese içinde ona karşı bu konuda biraz kırgınlık var. Küçük kardeşim evlenirde
onun eşi anne derse sanırım annem çok mutlu olur bunu o zaman belli eder ve yengem kıskançlıktn çatlarr :D

bende nişanlıyım, telefonda söyledim ilk. bu iş en kolay telefonda oluyo bence.

sana kolay gelsin zor iş tabii

ben de diyemem diyordum ama zaman yaklaştıkça kendimi şimdiden alıştırmaya başlıyorum. bizden önce zaten her nasılsa sevgilimin ve benim anne - babalarımız bir şey anlatırlarken annen şöyle baban şöyle diye anlatmaya başladılar. biz de şaşkınlık içinde gülmeye başladık. onlar adapte olmuşlar walla bize de söylemek düşüyor galiba kaydirigubbakcemile3

ayy Ben BaBasına BaBacım demek istiyorum şimdiden.. ama annesine zor derim.. kendi anneme çok düşkünüm ya hele kendi annemin yanında Başkasına anne demek zor gelir..

Back