• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme İstemeye geldiler , söz kestik , simdi ben ANNEmi dicem ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar tşk ederim yorumlar için.
erkekler gerçekten çok rahat.
sözlüm sen demeye başlada bende diyim diyo :bbo:
ben demicem sen istiyosan de diyorum olmaz diyo. :kızgın:
içimden gelmedende söylemek istemiyorum.
içimden gelirmi bilmiyorumda :çok üzgünüm:

acaba başına isim getiripte anne desem kabul ederlermi?
o daha makul geldi yani.:uhm:

Bende ilk başlarda diyememiştim ne bileyim utanmakmıydı neydi bilmiyorum
birazda kendi anneme babama ihanet ediyormuşum gibi hissetmekte vardı..
ama anneside babasıda okadar yakındılar ki nasıl olduğunu anlayamadan
anneciğim babacığım demeye başladım :asigim:
onlarda bana hep kızım yavrum derler

eşim de anneme "anneciğim" der,
babama "baba" sert erkekler ya kaydirigubbakcemile3

bu arada eşimin yorumu; "sana -anneme babama- anneciğim babacığım demek çok yakışıyo :asigim:"

Son düzenleme:
bende ailesiyle çok yakınım ama ne biliyim demek gelmiyo içimden..mafoldumben

arkadaşlar ben 2007 ocaktan beri nişanlıyım yani 3 yıl oldu,4 ay sonra düğün var ve inanırmısınız daha yaklaşık 6 aydır falan diyorum. yani daha önceleri gerektiginde dedim ama hep deil çok nadirdir. şuanda bile çok rahat söleyemiyorum.aynı duygu herkeste oluyor sanırım sanki kendi anneme babama hakaret gibi geliyordu başlarda annemin yanında zaten hiç demedim ne bileyim insanın kabullenmesi zor oluyor.karşındakin insanla yakın olup olmamakla ilgili deil.ama nasıl alıştırıyorsan öle gidiyor oda bi gerçek başına ismini desende bişi fark etmiyo yani herkesin düşüncesi herkesin karakteri farklı tabi.kimisi hiç yadırgamaz kimisi hiç söleyemez.

4 ay oldu sözleneli ama hala anne diyemiyorum sözlümde demiyor benim anneme siz falan diyerek konuşuyorum :S

ben diyorum valla nişanlandığım ilk günden beri gerçi ilk zamanlar sadece ben duyuyorum gibi çıkıyordu ağzımdan ama alışıyor insan :) bence hiç teyze falan demeden söyle ben zorlanmadım o yüzden.

Valla bu meseleyi ben de çok merak ediyorum, yakında evleneceğiz inşallah ama sanki onun annesine anne diyemem gibi geliyor... anne demesem başka ne denir ki :S

İnsanın içinden gelmesi lazım. Ben de daha yenie vlenme teklifi aldım. Nasıl olacak bilmiyorum. Elbette ki sevdiğimi doğurmuş, benim de annem saygıda kusur etmem ama yine de zorlanacağımı biliyorum. Galiba bu denize ilk girerken çok soğuk gelir yavaş yavaş girmeye çalışırsın gittikçe daha zor gelir ya, öyle birşey herhalde. İlk andan itibaren anne demeye başladım mı daha kolay olur, yoksa sürekli aklına takılacak vs sıkıntı olur...

arkadaslar bende nişanlıyım malesefki söz yüzügü takıldıgından berı anne dıyorum ama hep duraksayarak yada kısık sesle fln çıkıyo ama kendımızı alıstırmazsak evlendıkten sonra çok daha zor olur ve zaman alır en ıyısı yol yakınken demek gerekır...

ay ben diyemiyorum diyemem kızlar :(
insanın bi tane annesi olur ya..

bende bu düşünceyi anlayamıyorum yaa CADIARZU
ne alaka yani ???

benim erkek arkadaşım ikimiz konuşurken anneme anne babama baba diyor demek içinde can atıyor...
aynen bende ikimiz konuşurken annem babam napıyor diyorum hoşuna gidiyor bu hitap şeklim...
şimdi annesi ile konuşurken x teyzecim diyorum o bana hep kızım diyor.
bazen annecim diyor hoşuma gidiyor :kedi:benden de annecim dememi bekliyor ama arada resmi birşeyy olmadığı için annecim diyemiyorum ama demek için can atıyorum ne yalan diyim sanırım bunun sebebi karşılıklı birbirine ısınmaktan ibaret.birde tlfda konuşurken x teyzecim dediğim gün sevgilime mutluluğunu belirtmiş birde demiş ki galiba bir gelinim bana annecim diyecek çok hoşnut olmuş.
opuyorumnanaktan
3 erkek evladı var kızı yok içinde kalmış birazda sanırım

ya ben de nişanlanalı yaklaşık 1 ay oldu ama hiç söylemedim daha. bizim isteme ve nişan bi arada oldu. Anne ve babasıyla da ilk o gün tanıştım. Ondan sonra da 2 kere falan görüştüm. Onlara anne baba derken çok zorlanacağımı biliyorum. Nişanlım anneme anne babama da baba diye sesleniyo ve çok rahat bu konuda. Benim de biran önce başlamam lazım ama şimdilik çok bir araya gelmemeye çalışarak yırtıyorum bu konudan :) ama bakalım nereye kadar kaçabilcem :(

sözün ertesi günü kısık sesle annecim babacım demeye başladım sonra sesim gayet canlı ve gür çıkmaya başladı şimdi düğünümüze 3 ay var ve hala her şey aynı çok şükür

Nasılsa söylersin, zaman farkının pek bi önemi yok. İlk başlarda efendim'li konuşabilirsin belki, hoşgeldiniz efendim v.s.v.s. ..
Alışmak için evde kendi kendine yüksek sesle söyle.. Daha kolay alışırsınyerimseniben

birazda kayınvalide ve kayınpeder o cesareti vermeli insana
yani sana öyle bi gelmeliki, anneden başka bişey demek mümkün olmasın

ya bencede çok ilerde nesıl söyleyeceğim bilmiyorum bizim orda hanımanne derler eskiler belki bende öyle derim zemuszemus

sözlenince ya da hemen tanışır tanışmak annecim diyip durmak bana saçma geliyor
ben evlenince dedim o da hemen değil
çok istediler öyle bi gün deyiverdim çok sevindiler
zorla demezdim

söz ya da nişanda anne ya da baba dememiz gerekmiyor bence evlendikten sonra nasıl olsa mecbur söylicez kafamçokkarıştı ben anne demicem ismiyle hitap edicem mesela hatice anne dicem direk anne demem çok zor görünüyo kaydirigubbakcemile2

Benim nişanlım çok rahat söylüyor anne baba ama ben daha diyemiyorum diyemeyeceğim de sanırım.. ısınmakla alakası yok bence.. seviyorum ama içimden gelmiyor anne demek valla delikafadulden

Back