Kız İsteme İstemeye geldiler , söz kestik , simdi ben ANNEmi dicem ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
105
0
96
Eskişehir
Kızlar cumartesi günü beni istemeye geldiler. söz kesildi. aklımı kurcalayan. anne dicekmiyim ben ??:uhm:
siz nezaman dediniz?
erkek arkadasım sözden önce sormuştu bana. bende hayır dedim.
yani bunu beklerlermi benden bilemedim fikir verirseniz sevinirim.:sm_confused:

Bekler..
Ama söyleyeceğin zamanı sen seçersin.
Bende öyle oldu,nişandan bir ay sonra tlfda söylemeye başladım.
Şimdi alıştım iyice..

çok stres yapıyo insan yaa.. teşekkür ederim yorum için.
az önce öylesine aramış tel. de konuştuk. teyze diyince sanki bozuldu gibi geldi.

Bende teyze dedim uzun süre,yüzü düşüyordu.
Ama bir gün telefonda anne dedim,hatta baba da dedim :)
evde olay oldu,telefonda sevindiler falan..
aaa baba diyor,anne diyor diye :)
içimden gelmeseydi şimdi bile demezdim.
yapmacık konuşacağına hiç söylememek daha iyi..
ayrıca önceleri anne ve babamın yanında söylemeye utanıyordum.
sanki ihanet ediyormuşum gibi geliyordu kendi aileme

bende nişandan sonra demştim..
ama bişi sölücem 1.5 senelik evliyim hala içim ata ata anne baba diyemiorum...

içimden gelerek sölemem daha önemli evet.
tşk. ederim yorum için. içim rahatladı biraz.

düğüne 4 ay kaldı ben halen abla diyorum kaydirigubbakcemile3 anne lafına alıştıramadım kendimi nişanlım ço9k rahat istendiğimde verdiler hemen öpiyim baba dedi kaydirigubbakcemile3

ıçinden gelmiyosa deme canım ama ilk nasıl alıştıysan öyle gidiyo

Kuzenim evlendi bebeği oldu.
Hala kadına .... teyze diyor...
akannehir
Kadının gözüne baka baka hem de!
Benim bir annem vardı o da öldü elaleme anne diyemem diyor...
Tercih meselesi sanırım...
naniknanik

hiç anne demedim 2 senedir evliyiz ,söz yüzüğü takıldı ertesi gün anneciğim demeye başladım 2 senedir de hiç pişman değilim. ha öz anneme aramızda bi lakabı var öyle sesleniyom zaten.içimden gelerek de söylüyorum yapmacık deil.

anne demen gerek
benimki diceksin diyor ama ben pek isim vermem kimseye öle..
o benim anneme herlafında bir anne diyor:)

Evet tatlım Anne demen gerek bekliyorlar mutlaka canım bende nişandan önce demem diyordum ama böyle olması daha iyi hem kırgınlık çıkmıyor :)

ben nerdeyse 6 aydır nişanlıyım hala diyemiyorum, sadece bir kere nişanlımın babasına bir şey söylerken
X anne ile şuraya gidicez gibi bir cümle kurdum o kadar , kendisine direk hiç söylemedim daha , siz nasılsınız, siz bir şey ister misiniz gibi konuşuyorum bakalım nereye kadar :)
nişanlım ama pek bir rahat anne baba söylüyor

:) ''siz'' büyük kurtarıcı...3 aydır nişanlıyız nişandan sonra bile hala çok zordu benim için...bu hafta sonu düğün alışverişi için daha çok vakit geçirdim onlarla..mecburen daha çok kullandım..ama hala çok zor:)
düğüne bir bucuk ay kaldı..artık aşmam gerek ki..nişanlım çok rahat..bu kadar sıkıntı çekeceğimi tahmin etmezdim

evet di mi ya erkekler pek bir rahat
biz fazla düşünüyoruz sanırım
benim ablam 19 senelik evli hala siz diyor :)

karsılıklı samımıyetle ılgılı bu tur seyler ben sozlendıgımızıne rtesı gunu tel açtım annecım dedım
bnm esım tek cocuk
yanı ne erkek cocugu var baska nede kızı var..
annecıgım nasılsın deyıncee şokk olduu ve acayıp sevındııı
o gun oyleyım o da bana kızım der
demelısın kasma kendını ne var bunda zorlanıcak
dersen cok hoslarına gıder bencede

ben anne baba diyemem
gerçi mesela ismi neyse onun sonuna anne getirip derim belki
ama direkt anne baba diyemem

bencede denmeli beni istediler söz kesildi ertesi gün annecim babacım dedim ve hiçte tuhafıma gitmedi çok güzel bi duygu bencee eşini dünyaya getiren insanlar onlarda benim annem babam :) annem babamda bana hep kızım diolar hiç daha duymadım ismimle hitap ettiklerini nazar değmesin :) hiçte kasılmadım hiçte üzülmedim 2 annem 2 babam var artık :)

yüzükler takıldıktan sonra anne dedim bende, ama ilk başlarda söleyemiyordum birşey söyleyeceğim zaman gözgöze gelmeyi beklyrdum:) zamanla alışıyor insan.

zamanla alışılır başlarda siz dersin sonra x anne dersin sonra anneye de alışırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…