- 2 Eylül 2023
- 146
- 118
- 23
- 24
- Konu Sahibi gelecegedairhalaumutlu
Konumda yorumladım en sonSen vardin mi evine sag salim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konumda yorumladım en sonSen vardin mi evine sag salim?
Neden güldün kız Katibin Ruhu Ah şimdiki aklım 20 yıl önce olsa çocugumun soyadı hiç zittırıgitovlu olur muydu? Ah kafamı napayım?En az 4 nesil cream of cream plus sosyal statü, bilim sanat spor yatırımları olan uluslararası bağlantılı sermayeye sahip köklü aile gelsin (bunlar gösterişi sevmez, çok luks yaşamazlar zaten , amaç para koparmak değil yani) damat da psikozlu olmasa yeter, hemen ikiz doğurup veririm kucaklarına evim arabam param var, kuruş istemem, koca da lazım değil, akraba sarmalı ve network derdinden doğuştan kurtulmuş şanslı çocuklar büyütmek istiyorum sadece
Tamam siparişiniz alındıEn az 4 nesil cream of cream plus sosyal statü, bilim sanat spor yatırımları olan uluslararası bağlantılı sermayeye sahip köklü aile gelsin (bunlar gösterişi sevmez, çok luks yaşamazlar zaten , amaç para koparmak değil yani) damat da psikozlu olmasa yeter, hemen ikiz doğurup veririm kucaklarına evim arabam param var, kuruş istemem, koca da lazım değil, akraba sarmalı ve network derdinden doğuştan kurtulmuş şanslı çocuklar büyütmek istiyorum sadece
Ay hadi İnşallahTamam siparişiniz alındı
Benim de aynı durum herkes çok iyi bahsediyor herkes övüyor ben hariç herkes çocuğu beğenmiş dış görünüş olarak da meslek olarak da maddi manevi olarak herkesi tavladı ama bende o kalbi hisleri oluşmadığı için istemiyorum kimse anlayış göstermiyor sadece ısrar edip iyi yönlerini sayıyorlarBen de evlenmeden önce öyleydi istemem dedim ,senin oğlun şiirler yazmış sevdiği var belli dedim, kızını aldı geldi kızı da annem iyiki beni zorla vermiş dedi. İstemedim, ısınamadım ,beğenmedim yani. Çocuk hakkında kimse kötü tek bir şey dememisti.Kendimi çok kötü hissetmiştim. Benim kına gecemde bile kadın anneme ne yaptın sen demiş vs. Evlenene kadar kurtulamadim kadından.Sonra herkes nasibiyle evlendi.
Tabiki istediginle evleneceksin saçmalık yapıp da istemedigine evet deme. Gönül ısınmadan bu işler olmaz. Karşındaki süper bı insan da olabilir ama karı koca olmak bambaşka. Eğer o adama sarilamayacaksan asla evet deme.
Herkes kim balım?Benim de aynı durum herkes çok iyi bahsediyor herkes övüyor ben hariç herkes çocuğu beğenmiş dış görünüş olarak da meslek olarak da maddi manevi olarak herkesi tavladı ama bende o kalbi hisleri oluşmadığı için istemiyorum kimse anlayış göstermiyor sadece ısrar edip iyi yönlerini sayıyorlar
Daha önce kendi tanıştıklarım kendi görüştüklerim arkadaş aracılığıyla tanıştıklarım arkadaşlarımın yakıştırıp tanıştırdıkları beni bulup beğenenlerle görüşmeler tesadüfi karşılaşmalar sonucu tanışıp görüştüklerim çok oldu ama olmayınca olmuyorTabi ki içinizin ısınmadığı biriyle evlenmeyin ama baslik da biraz clickbait yani kimse sizi zorla evlendirmiyor konunuza bakarsak
Bir de 29 yaşında, gayet aktif bir sosyal hayatı olduğunu ve maddi olarak çok iyi bir aileden geldiğini iddia eden birisinin görücü usulüne kalmadan daha akışta, biraz muhafazakar ise de en azından arkadaş arasında modern görücü usulü bir adayı şimdiye kadar hiç bulamaması da tuhaf geliyor bana.
İlk ve son olduğunu düşünmedim. Tüm yazma tarzınızdan kendinizi olduğunuzdan çok yukarıda gördüğünüzü sezdim ve buna göre yorum yaptım. 29 yaşında bir insanın bir hedefi, kariyeri ne bileyim kendini tanımladığı herhangi bir şey olmadan evlilik üstüne bir konu açması bu hissi uyandırıyor. Maddi durumunuzun iyi olması bunu değiştirmiyor. Muhafazakar değilim ama 29 yaşında kızım da evde böyle boş otursa kendine bir hayat kursun diye ben bile darlarım.Daha önce kendi tanıştıklarım kendi görüştüklerim arkadaş aracılığıyla tanıştıklarım arkadaşlarımın yakıştırıp tanıştırdıkları beni bulup beğenenlerle görüşmeler tesadüfi karşılaşmalar sonucu tanışıp görüştüklerim çok oldu ama olmayınca olmuyor
Benim de aynı durum herkes çok iyi bahsediyor herkes övüyor ben hariç herkes çocuğu beğenmiş dış görünüş olarak da meslek olarak da maddi manevi olarak herkesi tavladı ama bende o kalbi hisleri oluşmadığı için istemiyorum kimse anlayış göstermiyor sadece ısrar edip iyi yönlerini sayıyorlar
Ayrıntı vermeme gerek yok herkesin bir standardı vardır kendine göre ben buraya şimdi A yazarım B’yi standart edilen aman sen de bir şey değilmişsin der konu hem ailemin hem benim standartlarıma uyan birine kalbi hisler besleyemediğim için evlenmek istememem ve aileme bunu anlatamadığım için yaşadığım zorlukHerkes kim balım?
Biz seni de çevreni de tanımıyoruz ki herkes dediğinin bizim için bir anlamı olsun?
Biraz daha ayrıntı ver mesela adamın eğitimi mesleği geliri ideolojisi inancı memleketi tipi vs. nedir? Aile yapısı nasıldır? Seninkiler nedir?
Bunları bilmeden burdan ne diyelim? Senin anlattiğin hikayeden Ali Koc-Ciciş Esra çifti de çıkabilir, Zuhal Olcay - Binali y. de çıkabilir öyle belirsiz
Evet görüştüm tabiki. Küçük bir hoşlantı yeterli olurdu ama tam zıttı şeyler oldu ben de aynı düşünüyorumGörüştünüz mü? Kalbi hisler derken mesela ne bekliyorsunuz o da önemli. Büyük bı sarsinti mi hoslanti mi? Mesela ben hiç begenmedigimle konuşmam bile. Ama ilk anda süper bı çekim veya liseli aşkı da beklemem. Çünkü artık yasimizi başımızı alınca bazı şeylerde artık mantık ararım. Sevgi zamanla oluşur. Hayattan ne beklediğimiz de önemli. Yani ben biraz değişik düşünüyorum ya
Yazdıklarımdan bunları çıkarmanız evlilik üzerine konu açtım çünkü bu konuda sıkıntı çekiyorumİlk ve son olduğunu düşünmedim. Tüm yazma tarzınızdan kendinizi olduğunuzdan çok yukarıda gördüğünüzü sezdim ve buna göre yorum yaptım. 29 yaşında bir insanın bir hedefi, kariyeri ne bileyim kendini tanımladığı herhangi bir şey olmadan evlilik üstüne bir konu açması bu hissi uyandırıyor. Maddi durumunuzun iyi olması bunu değiştirmiyor. Muhafazakar değilim ama 29 yaşında kızım da evde böyle boş otursa kendine bir hayat kursun diye ben bile darlarım.
Şunu diyeyim evlilik zor şey..sevgisiz olmaz kesinlikleHepinize merhaba konuya nasıl giriş yapacağımı nereden başlayacağımı bilemiyorum 29 yaşında ve henüz evlilik nasip olmamış bir genç kızım başlıktan anlayacağınız üzere. Geçmişte görüştüklerim tabiki oldu benim istediklerim bir şeylerin ters gitmesiyle sonuca bağlanmadı istemediklerim de fazlasıyla ısrarcı olup beni zor durumlara düşürdü. Şimdi yakın zamanda da aynı durumu yaşıyorum ailem çok ısrarcı karşı taraf çok ısrarcı ne istersem yapacaklarını bütün imkanları sunacaklarını söyleyip ikna etmeye çalışıyorlar ama benim hiç bir şekilde içime sinmedi.Bu kadar bekleyip türlü imtihanlardan geçip sonunda karşıma istemeyeceğim insanların çıkması beni de hayal kırıklığına umutsuzluğa düşürdü. Bir çıkmaza girdim imkanlar cezbedici olsa da yaşım malumunuz kritik olsa da bir türlü kalbim ısınmıyor ikna olamıyorum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim zamanla kalbimin ısınacağını hiç sanmıyorum. Kafa yapısı olarak uyuşmadığım biri. Fikir uyuşmazlığı, hayattan beklentiler kısacası evliliğin temelini oluşturan hiç biri uyumlu değil ve bu kadar ısrarcı olunması beni daha da soğutuyor kişinin kendisine istemediğimi söylediğim halde aileleri dahil edip aracı edip ikna edici konuşmalar yapılması beni zora sokuyor. Kalkıp da koca insanlara evlilik programlarındaki gibi elektrik alamadım diyemiyorum. Desem de anlayacak kapasitede değiller onlar imkanların genişliğine ve ailenin uyumlu olmasına daha çok odaklı istemediğim için herkes bana sırtını döndü yapayalnız kaldım kimsenin beni anlamadığı umutsuzluk çukuruna düşmüş bir haldeyim
Hayatım sen 60 lardan mi baglaniyorsun foruma? Hissi kalben vuku derken neyi kastettigini bari biraz aç? Adam kısa mı? Dişleri yeşil mi? Çok mu sıska ? Çok mu şişman? Bakışlari mı değişik? Shining deki Jack Nicholson gibi deli deli mi bakıyor mesela ? Sana zorla yamıyorlar gibi ağzını büke büke mi konuşuyor? Sen neler bekliyorsun ? Belki çevren daha iyisini bulamazsın diye düşünüyor, belki haklılar belki haksizlar çünkü biz seni de hic tanımıyoruz ki?Ayrıntı vermeme gerek yok herkesin bir standardı vardır kendine göre ben buraya şimdi A yazarım B’yi standart edilen aman sen de bir şey değilmişsin der konu hem ailemin hem benim standartlarıma uyan birine kalbi hisler besleyemediğim için evlenmek istememem ve aileme bunu anlatamadığım için yaşadığım zorluk
Madem o kadar zenginde evlenecek kizmi bulamamış öylelerinin peşinde sürüyle kız olur o kız peşinde koşmaz kızlar onun peşinde koşardı. Aileler arası zorla birinin peşine düşmez bunda var bir bit yeniği.Benim lükse şatafata maddi şeylere önem verdiğim izlenimine kapılıp istediğim yerde ev istedğim arabayı almayı falan söylemişler açıkçası bana çok da geçmedi bu imkanlar hepsi köprüyü geçene kadar gerçektne bunları yapsalar dahi ikna edilecek gibi bunları tabiki isterim ama değer verdiğim diğer şeyler olmayınca bunların da önemi kalmıyor
İslamda zorla evlendirmek diye bir şey yok görücü bile olsa esas olan şey kalbin ısınması o yoksa nasıl zorla olacak o iş kaç yaşındasınız anlamıyorlarsa çıkın kapıyı vurun gidin 30 yaşındasınız çalışma vs durumunuz yok mu tahsilatınız nedir ?Hepinize merhaba konuya nasıl giriş yapacağımı nereden başlayacağımı bilemiyorum 29 yaşında ve henüz evlilik nasip olmamış bir genç kızım başlıktan anlayacağınız üzere. Geçmişte görüştüklerim tabiki oldu benim istediklerim bir şeylerin ters gitmesiyle sonuca bağlanmadı istemediklerim de fazlasıyla ısrarcı olup beni zor durumlara düşürdü. Şimdi yakın zamanda da aynı durumu yaşıyorum ailem çok ısrarcı karşı taraf çok ısrarcı ne istersem yapacaklarını bütün imkanları sunacaklarını söyleyip ikna etmeye çalışıyorlar ama benim hiç bir şekilde içime sinmedi.Bu kadar bekleyip türlü imtihanlardan geçip sonunda karşıma istemeyeceğim insanların çıkması beni de hayal kırıklığına umutsuzluğa düşürdü. Bir çıkmaza girdim imkanlar cezbedici olsa da yaşım malumunuz kritik olsa da bir türlü kalbim ısınmıyor ikna olamıyorum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim zamanla kalbimin ısınacağını hiç sanmıyorum. Kafa yapısı olarak uyuşmadığım biri. Fikir uyuşmazlığı, hayattan beklentiler kısacası evliliğin temelini oluşturan hiç biri uyumlu değil ve bu kadar ısrarcı olunması beni daha da soğutuyor kişinin kendisine istemediğimi söylediğim halde aileleri dahil edip aracı edip ikna edici konuşmalar yapılması beni zora sokuyor. Kalkıp da koca insanlara evlilik programlarındaki gibi elektrik alamadım diyemiyorum. Desem de anlayacak kapasitede değiller onlar imkanların genişliğine ve ailenin uyumlu olmasına daha çok odaklı istemediğim için herkes bana sırtını döndü yapayalnız kaldım kimsenin beni anlamadığı umutsuzluk çukuruna düşmüş bir haldeyim
Biraz islami usullere göre olsun isteyen biri bu yüzden bu şekilde aradığını düşünüyorum bunu sordum görüştüğü kişilerle anlaşamadığı ona uymayan yönleri saydı beni hem fiziki olarak hem de aile olarak beğendiğini söylediMadem o kadar zenginde evlenecek kizmi bulamamış öylelerinin peşinde sürüyle kız olur o kız peşinde koşmaz kızlar onun peşinde koşardı. Aileler arası zorla birinin peşine düşmez bunda var bir bit yeniği.