- 16 Haziran 2011
- 15.098
- 64.391
- 798
- Konu Sahibi gelecegedairhalaumutlu
Söylediğiniz gibi biri değilim çeşitli topluluklarda yer alıyorum vizyonum geniş arkadaşlarım da öyle ama aile her şeydir ailem ve ailemin çevresi böyle olunca böyle şeyler yaşamam kaçınılmaz oluyor ben eğlenceli bir karakterim evlenmek istedğim kişinin de eğlenceli olmasını isterim yeni şeylere açık olmasını isterim sıkıcı bir memur hayatı yaşamak istemem karşı tarafın babasının imkanları geniş kendisi de iyi bir mesleği var gelişime açık ama bu kişi bu imkanları bırakıp kendini devlete atıp 8-5 çalışıp geri kalan vaktini evde geçiren arkadaş çevresi olmayan biri izlenimlerime göre paraları makul derecede var vizyon sıfır bu meslekte olan insanlar cin gibi yurtdışı imkanları araştırıp projeler mrojelerle uğraşırken kendisi azıcık aşım ağrısız başım modunda bu yazdıklarım azıcık da olsa karakterimi anlamanıza yardımcı olmuştur
Sizin hiç çalışma hayatınız oldu mu ?
Adamdan beklentilerinizle, anlattıklarınız uyuşmuyor. Adamın ailesinin de parası ve imkanları varken; devlet memuru olmasında sizi rahatsız eden nokta nedir ? Adamların bir aile şirketi falan yok sanırım, olsa yazardınız herhalde.Evet oldu kendi mesleğimi de yaptım başka işler de yaptım
Neden eşinizden beklentiniz yurtdışı projeleriyle uğraşması mesela ? Kendiniz neden yurt dışı projeleriyle uğraşmıyorsunuz ?