- 25 Temmuz 2014
- 205
- 143
- 123
- Konu Sahibi pigme pofuduk
Hemen bi kahve makinesi al
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen bi kahve makinesi al
Ben tokatliyim bizdede oyle adet yoktur... istemeye en yakinlar gider dayi amca teyze yenge gibi ... ama yok ona gelirsem taki takarim kahve icmezsem taki takmam gibi sacmalik yok yaani
Benim nisanımda 100 den fazla kişi vardı herhalde bir kaç makinayla yapıldı kahveler herkese de yapılmadı.en mantıklısı da o zaten herkes de içmesin yani.
Benim nisanımda 100 den fazla kişi vardı herhalde bir kaç makinayla yapıldı kahveler herkese de yapılmadı.en mantıklısı da o zaten herkes de içmesin yani.
evde 100 kişi mi nereye sığdılar, çok sasırdım kusura bakma
Kesinlikle Haklısın bi de sorarsın artık nasıl içerler diye.cok sinir bozucu.mantıken onların istememesi gerek.herkese kahve vermezsem beni orda daşlarlar. adamlar gelirken kahve şeker getiriyorlar. keşke fincan takımı falan da getirseler. hangi evde var ki 60 tane fincan? neyse sırayla artık.
var zaten. 5er 5er yaparım, sabaha kadar anca biter.
Başta bende öyle gördum ses çıkarmadım ekrana bakmaktan gözler bozulmuş bizimbaşlığı ''işeme sıkıntısı'' olarak okumama bir alkış yok mu hanımlar....
Ay uğraşma öyle yazık, hazır türk kahvelerini dene tek tek en beğendiğinden 50'lik al. http://market.acsambalaj.com/index.php?route=product/product&product_id=105 Bir de şöyle karton fincanlardan alırsın. İstemeyi yapacak ana gruba, Pişirme türk kahvesi götürürsün porselen fincanlarda, diğerleri bunlardan içer. 60 kişi toplanıp geliyorlarsa sorun yapmazlar artık.
kahvelerini getiriyorlar ve o kahve pişecek. o da şart yani.
Canım sana şöyle birşey lazım o zaman