• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isteme sıkıntısı

Ben tokatliyim bizdede oyle adet yoktur... istemeye en yakinlar gider dayi amca teyze yenge gibi ... ama yok ona gelirsem taki takarim kahve icmezsem taki takmam gibi sacmalik yok yaani

Ben tokatliyim bizdede oyle adet yoktur... istemeye en yakinlar gider dayi amca teyze yenge gibi ... ama yok ona gelirsem taki takarim kahve icmezsem taki takmam gibi sacmalik yok yaani

benim anladığım kadarıyla en yakınlara sınır koyamıyorlar. halamın kızı gelsin, o gelirse dayımın kızı neden gelmiyor, halamın torunu çok istiyor ama dayımın torunu da gelsin, ama babamın dayısıyla halası neden gelemesin, .........

Benim nisanımda 100 den fazla kişi vardı herhalde bir kaç makinayla yapıldı kahveler herkese de yapılmadı.en mantıklısı da o zaten herkes de içmesin yani.

Benim nisanımda 100 den fazla kişi vardı herhalde bir kaç makinayla yapıldı kahveler herkese de yapılmadı.en mantıklısı da o zaten herkes de içmesin yani.

herkese kahve vermezsem beni orda daşlarlar. adamlar gelirken kahve şeker getiriyorlar. keşke fincan takımı falan da getirseler. hangi evde var ki 60 tane fincan? neyse sırayla artık.

Ay uğraşma öyle yazık, hazır türk kahvelerini dene tek tek en beğendiğinden 50'lik al. http://market.acsambalaj.com/index.php?route=product/product&product_id=105 Bir de şöyle karton fincanlardan alırsın. İstemeyi yapacak ana gruba, Pişirme türk kahvesi götürürsün porselen fincanlarda, diğerleri bunlardan içer. 60 kişi toplanıp geliyorlarsa sorun yapmazlar artık.

kahvelerini getiriyorlar ve o kahve pişecek. o da şart yani.

kahvelerini getiriyorlar ve o kahve pişecek. o da şart yani.
dunyanin-en-buyuk-cezvesi-bursa-da-3960225_o.jpg

Canım sana şöyle birşey lazım o zaman:p

60 kisi gelicez, kahveyi kendimiz getircez ,herkese kahve yapacaksınız. Bu ne bicim is Allah aşkına. Ben olsam bunlarin hicbirine evet demezdim cekirdek aile geliyorlarsa gelsinler istediklerini de desinler. 60 kisi ne demek yahu

Uff biraksinlar su kokusmus adetleri.insanlari zora sokmanin ne anlami var.kuzeniminde sozunde bir suru kisi gitmisti.bir annesi babasi kardesleri varsa babannesi falan gelsin yeter.ne bu boyle 60 kisi.ayip ya.malikanedw mi yasiyoruz onca kişi nasil agirlanir..

karadenizlilerde böyle bir adet yok ben karadenizliyim ordu, böyle bişey yok istemeye 60 kişi gidilmez değil karadenizde türkiyenn hiçbir yöresinde bu yok, ne saçma şey ya ilk defa duyuyorum , gerçi bi ara izmirden 2 araba dolusu insan birini taa adanaya istemeye gitcektti konu açmıştı kız ben bunları evin içerisine nasıl sıgdırcam diye, akıl fikir diliyorum insanlara cidden kafayı yemişler.

Back