- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.627
- 448
- Konu Sahibi pigme pofuduk
işte o zaman "yıkatıverirsin" falan der, huyumu biliyorum, "fikirlerimi önemsemeyecekseniz ben neden burdayım" derim. sonra olaylar olaylar.
"sonbahar düğünü olmazsa içime sinmeyecek, sahiplenemeyeceğim" dediğimde "bilmiyorsun, soğuk olur, olmaz" dedi de.
düğün organizasyonuna da dahil olamam gibi geliyor; çiçek yerine kurumuş, kızarmış yapraklar hayal ettim hep çünkü. içime sinmeyecek bir düğün için çabalamak içimden gelmiyor.
Yanlış düşünüyorsun.
Bak karşında senin için pahalı düğün organizasyonu yapan bir kayınvalide var. Maddi anlamda hiçbir kıskançlığı yok belli. Tamam çok müdahale ediyor, haddini aşıyor ama bunda kabahat sevgilinin.
Sonbahar düğünü konusunda haklı, çünkü kır düğünü düşünmüş. Bende kır istiyorum ama yaz ayında bile cesaret edemicem muhtemelen yağmur yağacak diye. Ama düğün sonrası fotoğraf çektireceğim gelinliğimle, sende aynısını yapabilirsin.
Ama sen tamamen kendini dışarıda bırakmışsın. Bu da senin hatan. Düğün olayına biraz elalem ne der diye bakıyordur belki ama eşya konusunda sürdürmez belki inadını. Bilmiyoruz dimi?
Sen dahil olmazsan bu kadın iyi niyetli mi değil mi nerden bileceksin?