- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
Tamam işte aynen söylediğimi yazıyorsunuz.
Görünen şu yani:
Oğullarını evlendiriyorlar sonuçta, kırılmasınlar diye size olumlu katkılarını kabul ediyorsunuz
Ama 60 kişi ağırlamayı etmiyorsunuz
Nasıl davranacağınız elbette sizin kararınız ama son mesajım bu olsun, bence adil değil.
sanırım aynı pencereden bakmıyoruz. biraz yanlış anlama olmuş, onu düzelteyim.
her şeyin en pahalısı, en lüksü, en iyisi olsun istiyorlar evet ama bunlarla mutlu olunacak diye bir kural yok ki.
sevgilim evlenme teklif edeceği zaman, annesi onun seçtiği yüzüğü aldırmamış, kendi seçmiş. ben pırlantam olacağına sevgilimin kendi seçtiği gümüş bi yüzükle daha mutlu olurdum.
düğünümü hep sonbaharda, nikah töreni olarak hayal ettim. olmayacak.
sevgilimle kendi yaşayacağımız eve eşya seçmek isterdim. tek bir çöpü bile beraber seçemeyeceğiz. 1+1 eve bile razıydım, içindeki her şeyi beraber seçmiş olsaydık. yatak odası takımımı bile seçemeyeceğim mesela. çünkü onlar yaptırmak istiyor. hazır mobilya mı alınırmış?
sözü aile arasında, nişanı yaklaşık 150 kişilik bi akşam yemeği şeklinde istedim. bunlar da olmuyor.
kabul ettiğim şeyler olumlu olanlar değil yani. düğünümden tamamen dışlandım, eşya seçiminde söz hakkım yok ve söz nişan bari gönlüme göre olsun, çünkü onlar kız tarafının, sözümde olan hiçbir şeyi kaçırmak istemiyorum, tadını çıkarmak istiyorum diye düşünmem adil değil?