- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
-
- Konu Sahibi Cilekliekler7
Canm benimkide bu tarzda bi adamYaaa bi dk dk bana da çare üretin o zaman
Biz hiç böyle şeyleri mesajlaşmıyoruz ki.... Sevgiliyken böyle değildi. Evlendik bitti o mesajla cilveleşmeler...
Cinsel hayatımız iyi aslında... Haftada 3-4 genelde de orgazm olurum ama hep aynı hep aynı. Sıkıldım artık... Adamın yatağa çağırışı bile minnoşş... Totişinden seveyim mi diye soruyor. Bu sevişelim mi demekkk!
Klitorisi halı ovar gibi ovanlardan O Osirius 'in dediği gibinormal hayatta da paldır küldür bir adam olduğu için sevişirken de öyle
Ee deveye cilve yap demısler tutmus cadırı devırmıs sızınkı de o hesapYaaa bi dk dk bana da çare üretin o zaman
Biz hiç böyle şeyleri mesajlaşmıyoruz ki.... Sevgiliyken böyle değildi. Evlendik bitti o mesajla cilveleşmeler...
Cinsel hayatımız iyi aslında... Haftada 3-4 genelde de orgazm olurum ama hep aynı hep aynı. Sıkıldım artık... Adamın yatağa çağırışı bile minnoşş... Totişinden seveyim mi diye soruyor. Bu sevişelim mi demekkk!
Klitorisi halı ovar gibi ovanlardan O Osirius 'in dediği gibinormal hayatta da paldır küldür bir adam olduğu için sevişirken de öyle
İyi senınkı totişinden seveyım mı dıyormus. Benım ex öküz yataga gecelım mı dıyodu. Sankı otelde lobiye inelim mi der gibiYaaa bi dk dk bana da çare üretin o zaman
Senin ex öküz ibretlik vallahi heleki senin gibi kadınaİyi senınkı totişinden seveyım mı dıyormus. Benım ex öküz yataga gecelım mı dıyodu. Sankı otelde lobiye inelim mi der gibi
Ya ben ona hep yapıyorum zaten. Kendim sevdiğim için yapıyorum yani onun istemesine gerek kalmıyor.Sen ona yap sonra hoşuna gitti mi diye sor, ardından da seni de sahalarda görmek isteriz de
Öyleydi geçti bitti. Önümüzdeki maçlara bakalımSenin ex öküz ibretlik vallahi heleki senin gibi kadına
Bu haftasonu bu işi çözücem, baya gaza geldimTutulmaman lazım, kşmse senin yerine yapamaz bunları
Erkekler net ve açık olmayınca anlamıyorlar. Bundan sonra her ilişkimizde istiyorum derseniz yapar bence..Ya ben ona hep yapıyorum zaten. Kendim sevdiğim için yapıyorum yani onun istemesine gerek kalmıyor.
İlişkimizin başında oral yapmak için tuttururdu şimdi tık yok. Geçenlerde 2 3 ay önce açık açık istedim. Aaa ben hoşuna gitmiyor sanıyordum neden daha önce istemedin dedi. Bir iki yaptı sonra ben söylemezsem hiç yeltenmiyor... Hoşuna gitmedi demek ki... Ben de söylemiyorum artık.
Sen başla sonra eşine sende yap de sonraki günlerde de söylersem akışkan lik haline gelir oralsiz iliskiye ilişki demem☺Erkekler net ve açık olmayınca anlamıyorlar. Bundan sonra her ilişkimizde istiyorum derseniz yapar bence..
Evet ben de sürekli söylüyordum yap yap diye sonra gerek kalmadı hep yapmaya başladı. Oral gerçekten renk katıyor ilişkiye. İlişki daha da güzel oluyor, bazen de orgazm garantisi olabiliyor :)Sen başla sonra eşine sende yap de sonraki günlerde de söylersem akışkan lik haline gelir oralsiz iliskiye ilişki demem☺
Elbette yapar. Ama ben söyleyince kıymeti yok ki. Benim hevesim kaçıyor öyle.Erkekler net ve açık olmayınca anlamıyorlar. Bundan sonra her ilişkimizde istiyorum derseniz yapar bence..
Çoğu kadın böyle diyor ama emin olun öyle değil. Kadın erkek algılama ve düşünme biçimlerimiz farklı. Biz onların surat ifadesinden bile ne istediklerini çözebilirken onlar hiçbir şey anlamıyorlar. Açık açık söyleyin. Sizi sevip de size değer veriyorsa yapması bana göre değerli. Hiç söylemeden yapmasına gerek yok. Ayrıca benim hazzım önemli. Söyleyeyim ya da söylemeyeyim bu işte önemli olan zevk almam yani gerekiyorsa her yere asarım oral oral diyeElbette yapar. Ama ben söyleyince kıymeti yok ki. Benim hevesim kaçıyor öyle.
Gerçekten öküzmüş, çok sinir bozucu geldiİyi senınkı totişinden seveyım mı dıyormus. Benım ex öküz yataga gecelım mı dıyodu. Sankı otelde lobiye inelim mi der gibi
Zemheri arkadaşımız oral Da dişkullanmak diye konu açmıştı o konuda bilgi verici konu sahibi paylaştımlari takip etmesinde fayda var benceEvet ben de sürekli söylüyordum yap yap diye sonra gerek kalmadı hep yapmaya başladı. Oral gerçekten renk katıyor ilişkiye. İlişki daha da güzel oluyor, bazen de orgazm garantisi olabiliyor :)
Dikkat et sana da küfür etmesin abuk subuk tiplerden biri, bana hayvanın biri küfür ettiSen başla sonra eşine sende yap de sonraki günlerde de söylersem akışkan lik haline gelir oralsiz iliskiye ilişki demem☺
Arkadaşın dediği gibi yap, her seferinde söylemem gerekmesin senin kadar bem de hoşlanıyorum deElbette yapar. Ama ben söyleyince kıymeti yok ki. Benim hevesim kaçıyor öyle.
Bazen söyleneni bile anlamıyorlar, benim yontulmuş öküzüm 3 gün nazlandı bir omuz masajı için. Keşke ben de onun kadar öküz olabilsem diyorum bazenÇoğu kadın böyle diyor ama emin olun öyle değil. Kadın erkek algılama ve düşünme biçimlerimiz farklı. Biz onların surat ifadesinden bile ne istediklerini çözebilirken onlar hiçbir şey anlamıyorlar. Açık açık söyleyin. Sizi sevip de size değer veriyorsa yapması bana göre değerli. Hiç söylemeden yapmasına gerek yok. Ayrıca benim hazzım önemli. Söyleyeyim ya da söylemeyeyim bu işte önemli olan zevk almam yani gerekiyorsa her yere asarım oral oral diye
Valla bu hayatta en mutlu kadınların umursamaz, alıcı ve daha az fedakar, bireysel ve beklentisiz olanlar olduğunu gördüğümden beri ben de öyle olmaya çalışıyorum, ki biraz öyleyim deDikkat et sana da küfür etmesin abuk subuk tiplerden biri, bana hayvanın biri küfür etti
Arkadaşın dediği gibi yap, her seferinde söylemem gerekmesin senin kadar bem de hoşlanıyorum de
Bazen söyleneni bile anlamıyorlar, benim yontulmuş öküzüm 3 gün nazlandı bir omuz masajı için. Keşke ben de onun kadar öküz olabilsem diyorum bazen
Biz karşılıklı olarak her konuda birbirimize hassas davranmaya çalışırız, kalp kıracak cümle bile kurmayız desem yeridir. İkimizin de ihtiyacı olan şeyler varsa da birimizinki alınabilecekse çoğunlukla sen al sen al kavgası çıkarValla bu hayatta en mutlu kadınların umursamaz, alıcı ve daha az fedakar, bireysel ve beklentisiz olanlar olduğunu gördüğümden beri ben de öyle olmaya çalışıyorum, ki biraz öyleyim deTabiki arada bağın da olması gerektiği için ara sıra bir şeyler verilmesi gerekiyor, ama ara sıra :) Evlilikte de öyle şeyler oluyordur herhalde ya, adam da fedakarlık yapmıştır illa ki
Oralda diş kullanmak konusunun içinde, yeni üyelik almış tek mesajı var o da bana ettiği küfür, sonra da banlanmış zatenBilgi verici paylaşım yaptığın için mi küfür ettiler
Ya bu g noktasıni bende söylemek istiyorum nasıl anlattınizAaaa aynı ben
G noktasını eşime Söyleyene kadar dokuz doğurdum. Bir yerden başlamak lazım, cesaretini toplayıp söyleyeceksin, hatta konuya onunla ilgili bir şeyler sorarak başla, ilişki sırasında kegel kullanıyorsan bunun hoşuna gidip gitmediğini sor, ya da benzeri başka bir şey, denemek istediğin merak ettiğin bir şey var mı diye sor oradan konuyu buna bağla, ya da konunun can alıcı kısımlarının fotoğrafını çek at kocana bunu denemek istiyorum de, bir şey buldum çok ilginç geldi de