- 22 Aralık 2020
- 3.644
- 11.504
-
- Konu Sahibi Cilekliekler7
Kafamda tensel dönüşümler gel bana az üşüşüver bey..diye girin kapidanBu bölümdeki konulardan gerçekten çok şey öğrendim. Konu açma gereği hiç duymamıştım ama farkettim ki benim de bir problemim var.
Eşimle hemen her konuyu rahatlıkla konuşabiiliyorken konu cinsellik olduğunda isteklerimi söylemeye Çekiniyorum. Yani böyle yap, bu şekilde daha çok zevk alıyorum, şunu deneyelim mi gibi yönlendirmeler yapamıyorum. Mesela forumda g spot konusunu okudum ve gerçekten denemek istiyorum. Ama bunu eşime söylemek zor geliyor... Söylesem hoşuna gider aslında yeni şeyler denemeye çok açık çünkü. Neden böyle hissettiğimi ben de bilmiyorum. Bu durumu aşabilmem için bir öneriniz var mı?
Bende kendım ıcın 'bi lodos lazım sımdı bana bi kürek bi kayık' sarkısını armagan edeyım bariKafamda tensel dönüşümler gel bana az üşüşüver bey..diye girin kapidangün girişim günüdür bööönn carsamba verdim gazi
Ya ben senin yanında Kendimi çok toy hissediyorumRüyanda gördüğünü onun ellerini kullanarak betimlersen daha akılda kalıcı olur.
Şimdi rüyamda şuramds bi ağrı başladı sonra şuraya indi ordan şuraya ordan şuraya falan derken  yapabılırsın ınanıyorum sana
Bende sızın yanınızda kendımı cok yöllööö hissediyorum ve bu canımı sıkıyor artıkYa ben senin yanında Kendimi çok toy hissediyorumhiç işveli cilveli değilmişim sanırım
Kafamda tensel dönüşümler gel bana az üşüşüver bey..diye girin kapidangün girişim günüdür bööönn carsamba verdim gazi
Örtmenim böğön canlı ders var mıKafamda tensel dönüşümler gel bana az üşüşüver bey..diye girin kapidangün girişim günüdür bööönn carsamba verdim gazi
VaaaaarÖrtmenim böğön canlı ders var mı
Harcanıyorsun buralardaBende sızın yanınızda kendımı cok yöllööö hissediyorum ve bu canımı sıkıyor artıkteorik bilgilerimi pratiğe dökme vaktim geldi artık
Aa ben de gördüm merak ediyorum topiccc acilllSende mibi topik açmak şart oldu desene
Nereye gideyim peki var mı bir önerinHarcanıyorsun buralarda
Kesinlikle daha rahat olursun bi deneBunu denicem sanırım yayazarken daha cesurum
Aman Ex husband ı da okuduk olmayıversin öylesiNereye gideyim peki var mı bir önerinbende husband yok malesef totomun ustune oturuyorum
Tabuları yıkıyoruz moddomuz bu. Söylemeye çekiniyorsanız beden dilinizi kullanmayı deneyin. İstediğiniz şeyleri yavaştan el hareketleri ile yönlendirmeler yaparak spontone gelişmiş gibi yaparsınız eşinizde zaten karşılık verirBu bölümdeki konulardan gerçekten çok şey öğrendim. Konu açma gereği hiç duymamıştım ama farkettim ki benim de bir problemim var.
Eşimle hemen her konuyu rahatlıkla konuşabiiliyorken konu cinsellik olduğunda isteklerimi söylemeye Çekiniyorum. Yani böyle yap, bu şekilde daha çok zevk alıyorum, şunu deneyelim mi gibi yönlendirmeler yapamıyorum. Mesela forumda g spot konusunu okudum ve gerçekten denemek istiyorum. Ama bunu eşime söylemek zor geliyor... Söylesem hoşuna gider aslında yeni şeyler denemeye çok açık çünkü. Neden böyle hissettiğimi ben de bilmiyorum. Bu durumu aşabilmem için bir öneriniz var mı?
Yetmeye calısıyorum dıyelımAman Ex husband ı da okuduk olmayıversin öylesibu libido ile sen kendine de yetersin
Yaaa bi dk dk bana da çare üretin o zamanMesaj at yüzüne karşı söylemeye çekiniyorum de basla yazmaya sonrada Sakın bu konu hakkında yuzume karsi bisey soyleme de cok utaniyosanbikere yapmisligim var cunku
Totişinden seveyim mi miYaaa bi dk dk bana da çare üretin o zaman
Biz hiç böyle şeyleri mesajlaşmıyoruz ki.... Sevgiliyken böyle değildi. Evlendik bitti o mesajla cilveleşmeler...
Cinsel hayatımız iyi aslında... Haftada 3-4 genelde de orgazm olurum ama hep aynı hep aynı. Sıkıldım artık... Adamın yatağa çağırışı bile minnoşş... Totişinden seveyim mi diye soruyor. Bu sevişelim mi demekkk!
Klitorisi halı ovar gibi ovanlardan O Osirius 'in dediği gibinormal hayatta da paldır küldür bir adam olduğu için sevişirken de öyle
Aaaa aynı benBu bölümdeki konulardan gerçekten çok şey öğrendim. Konu açma gereği hiç duymamıştım ama farkettim ki benim de bir problemim var.
Ya bazen farklı bişeyler mi denesek diye konuya giriyorum. Olur, aklında ne var diyo. Ben de gerisi gelmiyoAaaa aynı ben
G noktasını eşime Söyleyene kadar dokuz doğurdum. Bir yerden başlamak lazım, cesaretini toplayıp söyleyeceksin, hatta konuya onunla ilgili bir şeyler sorarak başla, ilişki sırasında kegel kullanıyorsan bunun hoşuna gidip gitmediğini sor, ya da benzeri başka bir şey, denemek istediğin merak ettiğin bir şey var mı diye sor oradan konuyu buna bağla, ya da konunun can alıcı kısımlarının fotoğrafını çek at kocana bunu denemek istiyorum de, bir şey buldum çok ilginç geldi de
Sen ona yap sonra hoşuna gitti mi diye sor, ardından da seni de sahalarda görmek isteriz deBen de güya kendimi girişken, özgüvenli falan diye tanıtırım ama eşime oral yap diyemiyorum mesela... Utanıyorum... Işık açıkken de utanıyorum. Gündüz sevişiyorsak hep gözlerimi sımsıkı kapatırım.
Duygular ilişkiler hayatın içinden diye bir bölüm var oraya açabilirsin, açınca haber ver ben takipteyimSende mibi topik açmak şart oldu desene
onun eliyle masturbasyon yap, ben öyle çözdüm halı ovma sorununu, biraz utanıyor insan önce ama iki taraf için de heyecan verici bir durum. Ben anlata anlata kullanmıştım eliniYaaa bi dk dk bana da çare üretin o zaman
Biz hiç böyle şeyleri mesajlaşmıyoruz ki.... Sevgiliyken böyle değildi. Evlendik bitti o mesajla cilveleşmeler...
Cinsel hayatımız iyi aslında... Haftada 3-4 genelde de orgazm olurum ama hep aynı hep aynı. Sıkıldım artık... Adamın yatağa çağırışı bile minnoşş... Totişinden seveyim mi diye soruyor. Bu sevişelim mi demekkk!
Klitorisi halı ovar gibi ovanlardan
O Osirius 'in dediği gibinormal hayatta da paldır küldür bir adam olduğu için sevişirken de öyle
Tutulmaman lazım, kşmse senin yerine yapamaz bunlarıYa bazen farklı bişeyler mi denesek diye konuya giriyorum. Olur, aklında ne var diyo. Ben de gerisi gelmiyooraya kadar gelmişim söyle bitsin di mi tutuluyorum o an