İsteklerimi söylemeye Çekiniyorum

Ben günleri karıştırdım pardon yaaaa şaşıröa işaretini görünce farkettim, evde yatıyor olunca günler karışıyor
Ee biz yatamıyoruz sen keyfini çıkar. İnşallah bende haftasonu 11e kadar bari uyurum, yanı ınsallah uyurlar

Sabaha kadar oturur akşama kadar yatarsınız. Korku filmi faslı kapandı mı
Bilmiyorum kapandı dedi ama inşallah öyledir. Yani genel korku filmi izlerim. Testere serisi vari seylerı ama ısın ıcıne gerceklık payı gırınce fena oluyorum ben. genel korku filmi açarlarsa yada gerilim falan wc ye gitmeye de ınsan lazım anam

Ee biz yatamıyoruz sen keyfini çıkar. İnşallah bende haftasonu 11e kadar bari uyurum, yanı ınsallah uyurlar
Hayatımın en rahat dönemini yaşıyorum şu an, emekliliğe kadar bir daha böyle yatış denk gelmez, o yüzden gayet memnunum halimden, çocukların canlı dersleri de olmasa tadından yenmeyecek

Hayatımın en rahat dönemini yaşıyorum şu an, emekliliğe kadar bir daha böyle yatış denk gelmez, o yüzden gayet memnunum halimden, çocukların canlı dersleri de olmasa tadından yenmeyecek
Insallah. Kız sen kaç yaşındasın bak hep sorcam unutuyorum

Onu diyorum ya daha mesleğin ortasına bile gelmeden 1.5yıl tatil yaptım çocuklar da küçük değil ev hanımlığının tadını çıkarıyorum. 58 yaş görünüyor emeklilik daha 20 yıl var
Benım de oglan askere gıder ben emeklı olana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…