Konu açmıştım o zaman yine işin dalgasındaydım gülüyordum ama bu iş ciddiye biniyor. Eşimle pek bir sorunumuz yoktu bebek olana kadar.
Bebeğim var 9 aylık. Eşim son birkaç aydır iyice tuhaf oldu. Her gün ama her gün cinsellik istiyor. Sabah oluyor ben artık istemez derken akşam yine yanıma geliyor. Bebek uyanıkken bile sırnaşıp duruyor ben onu uyutamamışım zaten beşiğinde uyusa da bende dinlensem diye bekliyorum o da bebek...
www.kadinlarkulubu.com
Önce konuya bakarsanız sevinirim.
Bebeğim uyanıkken işten geliyor bebeğim yeni uyanmış oluyor. Uyku vaktinde de ben pert olup erkenden yatıyorum.
Bebeğin yanında bu tarz hareketler istemiyorum. O da ben de bir daha istemeyeceğim zaten ben istemesem 3 ay geçer sen gelene kadar dedi. Halbuki 3 gün oldu daha abartmayı seviyor. Haftada 2 kez oluyordu zaten ama yetmiyordu ona hep bi beni çekiştirmeler, zorla öpmeler, vurmalar üzerimi açmalar bunu oyun sandı. Bende kendime saygısızlık yaptım bunu oyun ve şaka sanmasındaki sorumlu benim. Hep güldüm geçiştirdim.
Benim rızam olduğunu sanıyor o kadar yorgun ve isteksiz oluyordum ki bazen aramız bozulmasın diye istiyomuş gibi davranıyordum yeter ki huzurlu olalım diye. Gerçekten hep onun zorla istemesi benim de nazımla oldu hep. Sonra onu da haklı görüyordum bende sorun var diye. İlişkiden sonra ben başlarda psikolojik olarak rahatladığımı düşünüyordum eşim de mutlu oluyor aramız iyi oluyor diye.
Artık bana olan yaklaşımını düşünüyorum da hiç beni düşünmemiş ben cinsellik sonrası mutlu olduğumu bilmem hep isteklerimi dile getirdim ben böyle sevmiyorum diye sevmediklerimi söyledim dinliyormuş gibi yaptı tamam dedi sonra yine aynı belki de ona karşı cinsel hiç bi hissim kalmadı sonradan geri gelir mi bilmiyorum.