İsteklerimi söylemeye Çekiniyorum

Bu bölümdeki konulardan gerçekten çok şey öğrendim. Konu açma gereği hiç duymamıştım ama farkettim ki benim de bir problemim var.
Eşimle hemen her konuyu rahatlıkla konuşabiiliyorken konu cinsellik olduğunda isteklerimi söylemeye Çekiniyorum. Yani böyle yap, bu şekilde daha çok zevk alıyorum, şunu deneyelim mi gibi yönlendirmeler yapamıyorum. Mesela forumda g spot konusunu okudum ve gerçekten denemek istiyorum. Ama bunu eşime söylemek zor geliyor... Söylesem hoşuna gider aslında yeni şeyler denemeye çok açık çünkü. Neden böyle hissettiğimi ben de bilmiyorum. Bu durumu aşabilmem için bir öneriniz var mı?
Kafamda tensel dönüşümler gel bana az üşüşüver bey..diye girin kapidan:dondurma: gün girişim günüdür bööönn carsamba verdim gazi :rolleyes:

Rüyanda gördüğünü onun ellerini kullanarak betimlersen daha akılda kalıcı olur. :KK8:
Şimdi rüyamda şuramds bi ağrı başladı sonra şuraya indi ordan şuraya ordan şuraya falan derken  yapabılırsın ınanıyorum sana:KK53::KK70:
Ya ben senin yanında Kendimi çok toy hissediyorum 🤣 hiç işveli cilveli değilmişim sanırım :KK70:

Ya ben senin yanında Kendimi çok toy hissediyorum 🤣 hiç işveli cilveli değilmişim sanırım :KK70:
Bende sızın yanınızda kendımı cok yöllööö hissediyorum ve bu canımı sıkıyor artık :KK70: teorik bilgilerimi pratiğe dökme vaktim geldi artık:KK8:

Bu bölümdeki konulardan gerçekten çok şey öğrendim. Konu açma gereği hiç duymamıştım ama farkettim ki benim de bir problemim var.
Eşimle hemen her konuyu rahatlıkla konuşabiiliyorken konu cinsellik olduğunda isteklerimi söylemeye Çekiniyorum. Yani böyle yap, bu şekilde daha çok zevk alıyorum, şunu deneyelim mi gibi yönlendirmeler yapamıyorum. Mesela forumda g spot konusunu okudum ve gerçekten denemek istiyorum. Ama bunu eşime söylemek zor geliyor... Söylesem hoşuna gider aslında yeni şeyler denemeye çok açık çünkü. Neden böyle hissettiğimi ben de bilmiyorum. Bu durumu aşabilmem için bir öneriniz var mı?
Tabuları yıkıyoruz moddomuz bu. Söylemeye çekiniyorsanız beden dilinizi kullanmayı deneyin. İstediğiniz şeyleri yavaştan el hareketleri ile yönlendirmeler yaparak spontone gelişmiş gibi yaparsınız eşinizde zaten karşılık verir 😅

Mesaj at yüzüne karşı söylemeye çekiniyorum de basla yazmaya sonrada Sakın bu konu hakkında yuzume karsi bisey soyleme de cok utaniyosan 😂 bikere yapmisligim var cunku🤭
Yaaa bi dk dk bana da çare üretin o zaman :KK31: :KK31:
Biz hiç böyle şeyleri mesajlaşmıyoruz ki.... Sevgiliyken böyle değildi. Evlendik bitti o mesajla cilveleşmeler...

Cinsel hayatımız iyi aslında... Haftada 3-4 genelde de orgazm olurum ama hep aynı hep aynı. Sıkıldım artık... Adamın yatağa çağırışı bile minnoşş... Totişinden seveyim mi diye soruyor. Bu sevişelim mi demekkk!

Klitorisi halı ovar gibi ovanlardan O Osirius 'in dediği gibi 🙄 normal hayatta da paldır küldür bir adam olduğu için sevişirken de öyle

Biz hiç böyle şeyleri mesajlaşmıyoruz ki.... Sevgiliyken böyle değildi. Evlendik bitti o mesajla cilveleşmeler...

Cinsel hayatımız iyi aslında... Haftada 3-4 genelde de orgazm olurum ama hep aynı hep aynı. Sıkıldım artık... Adamın yatağa çağırışı bile minnoşş... Totişinden seveyim mi diye soruyor. Bu sevişelim mi demekkk!

Klitorisi halı ovar gibi ovanlardan O Osirius 'in dediği gibi 🙄 normal hayatta da paldır küldür bir adam olduğu için sevişirken de öyle
Totişinden seveyim mi mi :KK70:böyle bişey dese o an benim libido yerle bir olur kız:KK48: biz de ekmek al, su al, bez bitti dışında mesajlaşmıyoruz ama her şeyin bir ilki vardır :KK8:

Aaaa aynı ben 😂😂😂
G noktasını eşime Söyleyene kadar dokuz doğurdum. Bir yerden başlamak lazım, cesaretini toplayıp söyleyeceksin, hatta konuya onunla ilgili bir şeyler sorarak başla, ilişki sırasında kegel kullanıyorsan bunun hoşuna gidip gitmediğini sor, ya da benzeri başka bir şey, denemek istediğin merak ettiğin bir şey var mı diye sor oradan konuyu buna bağla, ya da konunun can alıcı kısımlarının fotoğrafını çek at kocana bunu denemek istiyorum de, bir şey buldum çok ilginç geldi de

Aaaa aynı ben 😂😂😂
G noktasını eşime Söyleyene kadar dokuz doğurdum. Bir yerden başlamak lazım, cesaretini toplayıp söyleyeceksin, hatta konuya onunla ilgili bir şeyler sorarak başla, ilişki sırasında kegel kullanıyorsan bunun hoşuna gidip gitmediğini sor, ya da benzeri başka bir şey, denemek istediğin merak ettiğin bir şey var mı diye sor oradan konuyu buna bağla, ya da konunun can alıcı kısımlarının fotoğrafını çek at kocana bunu denemek istiyorum de, bir şey buldum çok ilginç geldi de
Ya bazen farklı bişeyler mi denesek diye konuya giriyorum. Olur, aklında ne var diyo. Ben de gerisi gelmiyo 🙈😂 oraya kadar gelmişim söyle bitsin di mi tutuluyorum o an 🤦‍♀️

Ben de güya kendimi girişken, özgüvenli falan diye tanıtırım ama eşime oral yap diyemiyorum mesela... Utanıyorum... Işık açıkken de utanıyorum. Gündüz sevişiyorsak hep gözlerimi sımsıkı kapatırım. 🤷‍♀️
Sen ona yap sonra hoşuna gitti mi diye sor, ardından da seni de sahalarda görmek isteriz de
Sende mi :KK53: bi topik açmak şart oldu desene:KK8:
Duygular ilişkiler hayatın içinden diye bir bölüm var oraya açabilirsin, açınca haber ver ben takipteyim 😘

Klitorisi halı ovar gibi ovanlardan

O Osirius 'in dediği gibi 🙄 normal hayatta da paldır küldür bir adam olduğu için sevişirken de öyle
onun eliyle masturbasyon yap, ben öyle çözdüm halı ovma sorununu, biraz utanıyor insan önce ama iki taraf için de heyecan verici bir durum. Ben anlata anlata kullanmıştım elini 😅 dokunurken bildiğin avucuyla kuruluyordu ıslaklığı 😡
Eskiden mesajlaştıysanız yine yapabilirsiniz. Sen başlat, utanarak bir yere varılmıyor, tecrübeyle sabit
Ya bazen farklı bişeyler mi denesek diye konuya giriyorum. Olur, aklında ne var diyo. Ben de gerisi gelmiyo 🙈😂 oraya kadar gelmişim söyle bitsin di mi tutuluyorum o an 🤦‍♀️
Tutulmaman lazım, kşmse senin yerine yapamaz bunları

X