- Konu Sahibi Cilekliekler7
Senin için özel açmış demekkiOralda diş kullanmak konusunun içinde, yeni üyelik almış tek mesajı var o da bana ettiği küfür, sonra da banlanmış zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin için özel açmış demekkiOralda diş kullanmak konusunun içinde, yeni üyelik almış tek mesajı var o da bana ettiği küfür, sonra da banlanmış zaten
Sen al sen al kavgası mı, çok tatlı Siz "biz" olabilmeyi becerebilmişsiniz bence bu çok değerli. Zaten buraya kayıt olduğumdan beri ilişkinize özeniyordum, söylemişimdir :) Bazen bencillik değil de bireysellik gerekli. Arada fedakarlık yapmayıp ben olabilmek yani. Sonradan illaki biz olacağız zaten bir ilişkinin içindeyiz tek değiliz. Bir de erkeklerin sevdiği için bir şeyler yapma dürtüsü kadınlardan daha fazladır genelde (normal olmayanları dışarıda tutuyorum) ama günümüz kadınları her şeyi yapıp yönetmek isteyince daha pasif davranıyorlar ve rahata alışıyolar. Kadın erkek ilişkisi yerine anne çocuk ilişkisi oluyor resmen. Oysa ben sevdiğim adama ara sıra isteklerimi yerine getiren biri olarak bakıyorum hoş da oluyor. Bayağı konuştumBiz karşılıklı olarak her konuda birbirimize hassas davranmaya çalışırız, kalp kıracak cümle bile kurmayız desem yeridir. İkimizin de ihtiyacı olan şeyler varsa da birimizinki alınabilecekse çoğunlukla sen al sen al kavgası çıkar ama bazı konularda bencillik gerekli galiba, ya da inada bindirip dediğini yaptırmak.
İşte gel beraber bulalım demek lazım ama diyemedim henüzYa bu g noktasıni bende söylemek istiyorum nasıl anlattıniz ya da ben bile bilmiyorken nerede olduğunu ona nasıl anlatayım
Ya gırtlak kanseri olur gibi haberler okumuştum sonra başımıza iş almayalımEvet ben de sürekli söylüyordum yap yap diye sonra gerek kalmadı hep yapmaya başladı. Oral gerçekten renk katıyor ilişkiye. İlişki daha da güzel oluyor, bazen de orgazm garantisi olabiliyor :)
Yatıyorduk, sana birşey diyeceğim dedim, baktı söyle dedi, ben bir şey denemek istiyorum çok merak ettim dedim, yine baktı tabi ne diyecek ki bu diye. G noktası diye bir yer varmış kadınlarda uyarınca daha çok zevk alınıyormuş dedim. Nasıl olacak o dedi ama hala anlamamış gibi bakıyordu elimi klitorisin bağlı olduğu sistem gibi avcum aşağı bakacak şekilde tuttum (örümcek bacaklarının duruşu gibi düşün elimin duruşunu) vajinanın içinde bu şekilde bir yapı var orta parmağım klitoris, bu yapının dışarıdaki kısmı geri kalanı içeride avcumun olduğu yer g noktası, burayı içeriden gıdıklarmak çok etkili oluyormuş, iki parmağının iki boğumunu içeri soktuğunda buraya ulaşılıyormuş dedim yine salak salak baktı tabi ben de kızdım ya zaten zor konuşuyorum neden böyle yapıyorsun diye mızıkladım, güldü tabi tamam deneriz dedi ama ilk gün denemedi. Bir kaç gün sonra farkettim ki ciddiye almış yapıyor. gerçekten fark yarattı.Ya bu g noktasıni bende söylemek istiyorum nasıl anlattıniz ya da ben bile bilmiyorken nerede olduğunu ona nasıl anlatayım
Bilemiyorum artık nasıl kinlendiyse, kötü bir şey deyazdığımı düşünmüyorum ama, her halde kkda o kadar ağır küfür yiyen çok azdır. Epey zoruma gittiSenin için özel açmış demekki
Temizlik şart. Ona bakılırsa cinsel ilişki de birçok hastalığı bulaştırıyor fakat önlemler, testler ve temizlik yapıldıktan sonra sıkıntı yok bence.Ya gırtlak kanseri olur gibi haberler okumuştum sonra başımıza iş almayalım
Takma kafaya yürek olsa sahte hesap açıp yazmaz böyle şeylere takmaya gelmezYatıyorduk, sana birşey diyeceğim dedim, baktı söyle dedi, ben bir şey denemek istiyorum çok merak ettim dedim, yine baktı tabi ne diyecek ki bu diye. G noktası diye bir yer varmış kadınlarda uyarınca daha çok zevk alınıyormuş dedim. Nasıl olacak o dedi ama hala anlamamış gibi bakıyordu elimi klitorisin bağlı olduğu sistem gibi avcum aşağı bakacak şekilde tuttum (örümcek bacaklarının duruşu gibi düşün elimin duruşunu) vajinanın içinde bu şekilde bir yapı var orta parmağım klitoris, bu yapının dışarıdaki kısmı geri kalanı içeride avcumun olduğu yer g noktası, burayı içeriden gıdıklarmak çok etkili oluyormuş, iki parmağının iki boğumunu içeri soktuğunda buraya ulaşılıyormuş dedim yine salak salak baktı tabi ben de kızdım ya zaten zor konuşuyorum neden böyle yapıyorsun diye mızıkladım, güldü tabi tamam deneriz dedi ama ilk gün denemedi. Bir kaç gün sonra farkettim ki ciddiye almış yapıyor. gerçekten fark yarattı.
Bilemiyorum artık nasıl kinlendiyse, kötü bir şey deyazdığımı düşünmüyorum ama, her halde kkda o kadar ağır küfür yiyen çok azdır. Epey zoruma gitti
Bizde çizgiler çok net belli sorumluluk konusunda, birbirimizin alanına çok girmeyiz, dışarı işlerini ben yapmam, bana yaptırmaya kalkışırsa "bunu da ben yapacaksam neden evliyim ki??" der bozarım. Adamın iş yeri çarşıda ben her gün 150km yol yapıyorum işe gitgel için, ev işlerini de kolay kolay ona bırakmam, ancak hafta sonu temizlik yapılacaksa beraber yaparız ya da hem ütü hem yemek işi varsa ben yemeğe girince o ütüyü yapar, kendi dağınığını da toplar çoğunlukla, onun kirlisine falan karışmam. Geçinip gidiyoruz işte çok şükür karşılıklı saygımızı bozmadan geldik bu güne rabbim herkese güzel bir evlilik nasip etsin. Seviyorum ben evcil öküzümü arada mutlaka çıkar sorunlar, bizde de çıkıyor elbet ama çözüm odaklı olduğumuzdan çabuk aşıyoruz çok şükürSen al sen al kavgası mı, çok tatlı Siz "biz" olabilmeyi becerebilmişsiniz bence bu çok değerli. Zaten buraya kayıt olduğumdan beri ilişkinize özeniyordum, söylemişimdir :) Bazen bencillik değil de bireysellik gerekli. Arada fedakarlık yapmayıp ben olabilmek yani. Sonradan illaki biz olacağız zaten bir ilişkinin içindeyiz tek değiliz. Bir de erkeklerin sevdiği için bir şeyler yapma dürtüsü kadınlardan daha fazladır genelde (normal olmayanları dışarıda tutuyorum) ama günümüz kadınları her şeyi yapıp yönetmek isteyince daha pasif davranıyorlar ve rahata alışıyolar. Kadın erkek ilişkisi yerine anne çocuk ilişkisi oluyor resmen. Oysa ben sevdiğim adama ara sıra isteklerimi yerine getiren biri olarak bakıyorum hoş da oluyor. Bayağı konuştum
Sigara içiyorum zaten ben gırtlak kanseri olursam oraldan olmaz o ona bakarsan gdolu besleniyoruz kansere davetiye. Bu konuda rakı içen öldü de su içen ölmedi mi modundayım benYa gırtlak kanseri olur gibi haberler okumuştum sonra başımıza iş almayalım
Hepimiz buradayız
Ben de öyle düşünüyorum aslında ama görünce şoka giriyor insanTakma kafaya yürek olsa sahte hesap açıp yazmaz böyle şeylere takmaya gelmez
Çok güzel, kişisel sınırlar da çok önemli tabiki. Mutluluğunuz daim olsun :)Bizde çizgiler çok net belli sorumluluk konusunda, birbirimizin alanına çok girmeyiz, dışarı işlerini ben yapmam, bana yaptırmaya kalkışırsa "bunu da ben yapacaksam neden evliyim ki??" der bozarım. Adamın iş yeri çarşıda ben her gün 150km yol yapıyorum işe gitgel için, ev işlerini de kolay kolay ona bırakmam, ancak hafta sonu temizlik yapılacaksa beraber yaparız ya da hem ütü hem yemek işi varsa ben yemeğe girince o ütüyü yapar, kendi dağınığını da toplar çoğunlukla, onun kirlisine falan karışmam. Geçinip gidiyoruz işte çok şükür karşılıklı saygımızı bozmadan geldik bu güne rabbim herkese güzel bir evlilik nasip etsin. Seviyorum ben evcil öküzümü arada mutlaka çıkar sorunlar, bizde de çıkıyor elbet ama çözüm odaklı olduğumuzdan çabuk aşıyoruz çok şükür
Gelecekse oraldan gelsinSigara içiyorum zaten ben gırtlak kanseri olursam oraldan olmaz o ona bakarsan gdolu besleniyoruz kansere davetiye. Bu konuda rakı içen öldü de su içen ölmedi mi modundayım ben
Aynen öyleGelecekse oraldan gelsin
Ben sınıf başkanıyım bilmiyor musun
Yola ne zaman çıkıyırsunuz akşam oldu, hazırladın mı çantayıBen sınıf başkanıyım bilmiyor musun
Aşılama yaptırdım iki gün önce eşim daha yanaşmadı dikkat et diyor ben yanaşıyorum o yanaşmıyor kısmetse bu akşam yanasacak doktor söylemiş bugün olsun diye ama çok narin ve kibar davranacakAynen öyle
Allah gönlünüze göre versin inşallahAşılama yaptırdım iki gün önce eşim daha yanaşmadı dikkat et diyor ben yanaşıyorum o yanaşmıyor kısmetse bu akşam yanasacak doktor söylemiş bugün olsun diye ama çok narin ve kibar davranacak
Ben sınıf başkanıyım bilmiyor musun