• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

bu sebzeleri aramam da ısırgan otu olsun isterdim bir gün otlu börek yedim aman yarabbi hala aklima geldikce gozlerim doluyor:KK61:
Ahahaha gel bebeğim yapayım sana ben tabi ısırgan otlu ıspanaklı pırasa maydonoz ne bulursak katarım hindiba deriz onuda çok güzel olur gözleme tabi içine kesik deriz bir çeşit lor onsuz olmaz aaaaa bak canim istedi yiyemem diyetteyim:duduk:

Nasıl verdi ne yedi ahahahah yemek yemiyor fotosentezle mi besleniyor kendisi:duduk:
Ekmek yok :KK20:
Hemen hemen haftanın 4/5 günü 3 km kadar tempolu yürüdük:21:
Akşam yatmadan zencefilli yoğurt, gündüz tarçınlı su.
Abur cubur da yok:KK58:

Ekmek yok :KK20:
Hemen hemen haftanın 4/5 günü 3 km kadar tempolu yürüdük:21:
Akşam yatmadan zencefilli yoğurt, gündüz tarçınlı su.
Abur cubur da yok:KK58:
Ekmeği bende kestim tamamen
Yürüyüş yapıyorum şimdi bunlari da ekledim
Gündüz bende yapıyorum o sulardan maydonoz nane tarçın salatalık elma koyup bekletip içiyorum birde limon
Abur cubur tamamen bıraktım bende pilav makarna yok kızartma yok

ben ic Anadolu dayim, buradaki insanlari bunu gostersen bu ne la derler :KK53:
Ben de 3 sene zorunlu hizmet gereği iç anadolunun göbeğindeki bir ilçedeydim. Bir gün arkadaş dedi ki taze soğan getirdim öğlen ekmekle yeriz. Ay ne sevinmiştim :kk77: Öğle arası geldi soğanları bir açtık aboooov.. :silah: Ben ve Balıkesirli bir hocamız vardı ikimiz şok birbirimize baktık. Soğanların başları yok, sadece o yeşil sap kısmı.. Biz baş kısmını yemeyiz ki dediler oralı olanlar.. Meğer soğan pek yetişmediği için bunlar taze soğanı topraktan sökmeyip sadece saplarını koparıp yiyorlarmış :KK53: Bir yaşıma daha girmiştim o vakit :-) Ve genel olarak hep et yerlerdi, taze fasulye bile asla etsiz yenmiyordu onlarda.. İç anadolu deyince anılarım depreşti.

Ahahaha
ha işte o yüzden dedim bende daha durun kışın sizlere neler gostericem asıl otlar kışa cikacak

Ay ben de otçulum kızz, çok severim. :KK31:

Ben de 3 sene zorunlu hizmet gereği iç anadolunun göbeğindeki bir ilçedeydim. Bir gün arkadaş dedi ki taze soğan getirdim öğlen ekmekle yeriz. Ay ne sevinmiştim :kk77: Öğle arası geldi soğanları bir açtık aboooov.. :silah: Ben ve Balıkesirli bir hocamız vardı ikimiz şok birbirimize baktık. Soğanların başları yok, sadece o yeşil sap kısmı.. Biz baş kısmını yemeyiz ki dediler oralı olanlar.. Meğer soğan pek yetişmediği için bunlar taze soğanı topraktan sökmeyip sadece saplarını koparıp yiyorlarmış :KK53: Bir yaşıma daha girmiştim o vakit :-) Ve genel olarak hep et yerlerdi, taze fasulye bile asla etsiz yenmiyordu onlarda.. İç anadolu deyince anılarım depreşti.

Ay ben de otçulum kızz, çok severim. :KK31:
Anammmmm işte bulamayınca napsinlar bizim yer gök taze soğan bağı bir liradan satılıyor şuan yaz en çok 2 liradır tabi sapları kellesi birlikte yemyeşil keşke buralarda olsan turp toplar haşlayıp yerdik Ahahahaha ben çok severim daha bir dünya şey var ebegumeci diye bir ot var harika kavurması olur ignelik turp oyuyla birlikte karıştırıp kavururum bazen yumurta kırarım bazen kırmam üstüne yoğurt ohhh missss:kk77:

Anammmmm işte bulamayınca napsinlar bizim yer gök taze soğan bağı bir liradan satılıyor şuan yaz en çok 2 liradır tabi sapları kellesi birlikte yemyeşil keşke buralarda olsan turp toplar haşlayıp yerdik Ahahahaha ben çok severim daha bir dünya şey var ebegumeci diye bir ot var harika kavurması olur ignelik turp oyuyla birlikte karıştırıp kavururum bazen yumurta kırarım bazen kırmam üstüne yoğurt ohhh missss:kk77:
Ebegümeci yemedim ama bitkiye dair genelde her şeyi yerim. Özellikle yeşillik.. :D :D Kışın doyamadığım iki sebze de karnabahar ve ıspanak :kk77:

Back