- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Kocem oldu olası sevmez ama yapsan yerdi eskiden, şimdi istemiyor hiç. Rejimde kendisiKız senin kocan ne yiyo ki yemek istemiyo ohhh valla ne guzelll
10 kilo verdi nerdeyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocem oldu olası sevmez ama yapsan yerdi eskiden, şimdi istemiyor hiç. Rejimde kendisiKız senin kocan ne yiyo ki yemek istemiyo ohhh valla ne guzelll
Kocayı oturtayim ayaklarımın üstüne yapayım bariBiraz başlasan 1 haftaya açılırsın
et yemeklerine katıldınız mı takip etmemiştim bakayım :) başarılar :)Töbe est. Hiç işim olmaz
Yarışma için yaptım bunu da , sibelin kerevizine karşılık attım :)
Teşekkür ederim :) henüz onayda daha açılmadı.et yemeklerine katıldınız mı takip etmemiştim bakayım :) başarılar :)
Nasıl verdi ne yedi ahahahah yemek yemiyor fotosentezle mi besleniyor kendisiKocem oldu olası sevmez ama yapsan yerdi eskiden, şimdi istemiyor hiç. Rejimde kendisi
10 kilo verdi nerdeyse
Ahahahhahag olabilir fırlatmayasın adamıKocayı oturtayim ayaklarımın üstüne yapayım bari
Ahahaha gel bebeğim yapayım sana ben tabi ısırgan otlu ıspanaklı pırasa maydonoz ne bulursak katarım hindiba deriz onuda çok güzel olur gözleme tabi içine kesik deriz bir çeşit lor onsuz olmaz aaaaa bak canim istedi yiyemem diyetteyimbu sebzeleri aramam da ısırgan otu olsun isterdim bir gün otlu börek yedim aman yarabbi hala aklima geldikce gozlerim doluyor
İstesemde firlatamam 190 ve 100 kilo kendisiAhahahhahag olabilir fırlatmayasın adamı
Ekmek yokNasıl verdi ne yedi ahahahah yemek yemiyor fotosentezle mi besleniyor kendisi
Ekmeği bende kestim tamamenEkmek yok
Hemen hemen haftanın 4/5 günü 3 km kadar tempolu yürüdük
Akşam yatmadan zencefilli yoğurt, gündüz tarçınlı su.
Abur cubur da yok
Ergen erkek kardeşim bende sohbet etmeye çalışıyorum:)))Noluyosunuz yaw hayırdır
Offf bendede var 20 yaşında hiçbir muhabbete katamiyorum sormaaa çok sinir bozucuErgen erkek kardeşim bende sohbet etmeye çalışıyorum:)))
Ben de 3 sene zorunlu hizmet gereği iç anadolunun göbeğindeki bir ilçedeydim. Bir gün arkadaş dedi ki taze soğan getirdim öğlen ekmekle yeriz. Ay ne sevinmiştim Öğle arası geldi soğanları bir açtık aboooov.. Ben ve Balıkesirli bir hocamız vardı ikimiz şok birbirimize baktık. Soğanların başları yok, sadece o yeşil sap kısmı.. Biz baş kısmını yemeyiz ki dediler oralı olanlar.. Meğer soğan pek yetişmediği için bunlar taze soğanı topraktan sökmeyip sadece saplarını koparıp yiyorlarmış Bir yaşıma daha girmiştim o vakit Ve genel olarak hep et yerlerdi, taze fasulye bile asla etsiz yenmiyordu onlarda.. İç anadolu deyince anılarım depreşti.ben ic Anadolu dayim, buradaki insanlari bunu gostersen bu ne la derler
Ahahaha
ha işte o yüzden dedim bende daha durun kışın sizlere neler gostericem asıl otlar kışa cikacak
Benim tam tersi beynimi yedi ama ne sohbett:))) dedikodu yapıyorOfff bendede var 20 yaşında hiçbir muhabbete katamiyorum sormaaa çok sinir bozucu
Anammmmm işte bulamayınca napsinlar bizim yer gök taze soğan bağı bir liradan satılıyor şuan yaz en çok 2 liradır tabi sapları kellesi birlikte yemyeşil keşke buralarda olsan turp toplar haşlayıp yerdik Ahahahaha ben çok severim daha bir dünya şey var ebegumeci diye bir ot var harika kavurması olur ignelik turp oyuyla birlikte karıştırıp kavururum bazen yumurta kırarım bazen kırmam üstüne yoğurt ohhh missssBen de 3 sene zorunlu hizmet gereği iç anadolunun göbeğindeki bir ilçedeydim. Bir gün arkadaş dedi ki taze soğan getirdim öğlen ekmekle yeriz. Ay ne sevinmiştim Öğle arası geldi soğanları bir açtık aboooov.. Ben ve Balıkesirli bir hocamız vardı ikimiz şok birbirimize baktık. Soğanların başları yok, sadece o yeşil sap kısmı.. Biz baş kısmını yemeyiz ki dediler oralı olanlar.. Meğer soğan pek yetişmediği için bunlar taze soğanı topraktan sökmeyip sadece saplarını koparıp yiyorlarmış Bir yaşıma daha girmiştim o vakit Ve genel olarak hep et yerlerdi, taze fasulye bile asla etsiz yenmiyordu onlarda.. İç anadolu deyince anılarım depreşti.
Ay ben de otçulum kızz, çok severim.
Ebegümeci yemedim ama bitkiye dair genelde her şeyi yerim. Özellikle yeşillik.. Kışın doyamadığım iki sebze de karnabahar ve ıspanakAnammmmm işte bulamayınca napsinlar bizim yer gök taze soğan bağı bir liradan satılıyor şuan yaz en çok 2 liradır tabi sapları kellesi birlikte yemyeşil keşke buralarda olsan turp toplar haşlayıp yerdik Ahahahaha ben çok severim daha bir dünya şey var ebegumeci diye bir ot var harika kavurması olur ignelik turp oyuyla birlikte karıştırıp kavururum bazen yumurta kırarım bazen kırmam üstüne yoğurt ohhh missss
Bence beğenirsin sen ahahah karnabahar şuan burda var ıspanakdaEbıspanakdyemedim ama bitkiye dair genelde her şeyi yerim. Özellikle yeşillik.. Kışın doyamadığım iki sebze de karnabahar ve ıspanak
Bende de var bitane erkek hem deErgen erkek kardeşim bende sohbet etmeye çalışıyorum:)))
Offf ıspanakEbegümeci yemedim ama bitkiye dair genelde her şeyi yerim. Özellikle yeşillik.. Kışın doyamadığım iki sebze de karnabahar ve ıspanak
Sende hicbisey yemiyon yaaaaaOfff ıspanak