- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Sevdiğimden öyle dedimSende hicbisey yemiyon yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevdiğimden öyle dedimSende hicbisey yemiyon yaaaaa
Heeee gel evde var şuan yiyelim taptaze hemde yayladan geldi organik kilosu 5 liraSevdiğimden öyle dedim
Heeee gel evde var şuan yiyelim taptaze hemde yayladan geldi organik kilosu 5 lira
Şuan beş lira kışın 2 hatta 1 liraya bile var
Bence beğenirsin sen ahahah karnabahar şuan burda var ıspanakda
Aydin ahaha ege bölgesi İzmir'in biraz aşağısıOra nere kardeş?
Annemler şehir dişina çıktı bana getirdim zorla yolda boğacaktim nerdeyse:)) geldi bu seferde dili durmuyo bi sus ha diyorum gülüyorBende de var bitane erkek hem de
Aydın'a gelmiştim çocukkene, akrabalarımız var orada.. Kız senin otçul olmandan belliydi zaten Egeli olduğunAydin ahaha ege bölgesi İzmir'in biraz aşağısı
Ahahhaha bana özel galiba kocamda aksine tam etçil ben kavurma haşlama ne olursa yerim ot olsun yeterkiAydın'a gelmiştim çocukkene, akrabalarimiz var orada.. Kız senin otçul olmandan belliydi zaten Egeli olduğun
Kış gelse de yesekŞuan beş lira kışın 2 hatta 1 liraya bile var
kız herhalde seninkiAnnemler şehir dişina çıktı bana getirdim zorla yolda boğacaktim nerdeyse:)) geldi bu seferde dili durmuyo bi sus ha diyorum gülüyor
Hayir canım erkek:) kız en küçük benimKış gelse de yesek
kız herhalde seninki
Allah kolaylık versin valla , erkek hiç çekilmiyorHayir canım erkek:) kız en küçük benim
bir kere görmüştüm pazarda yavaş yavaş çıkıyor sanırım. Benimde en sevdiğim sebze hergün olsa yerimOt ot dediniz canım Ispanak istedi çıktımı ıspanak.normalde ağzimi sürmezdim hamilelikte aşerdim çok yedim o gün bugündür ağzım sulanıyo
Ben burdayım ama uyuyacaktimNerdesiniz herkesin mi işi var
Ayıp bee... yalnızız dimi şurda
Git uyu gitBen burdayım ama uyuyacaktim
Kız lastik toka ne alaka?Midem cok bulaniyo hamile miyim neyim
Gerci hamile olsam 3haftalik olur belirti olmamasi lazim.
Allahim insallah degilimdir. Yoksa o lastik tokalari esimin ...................