• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Midem cok bulaniyo hamile miyim neyim :KK43:
Gerci hamile olsam 3haftalik olur belirti olmamasi lazim.
Allahim insallah degilimdir. Yoksa o lastik tokalari esimin ...................
:KK43::KK43::KK43:
Mide bulantısı tek başına hamilelik belirtisi olsa ben hep hamileyim ama doğum yok :D Benim de bu ara ona ek aşırı uyku ve baş dönmesi de var. Ama hamile değilim, kesin, net.

Bazı konuları ben de okumaya üşeniyorum, destan gibi yazıyorlar bir de.. Vakit geçirmek için birebir ama.. Eşim kızsa da uzak duramıyorum :KK70:
Ay o uzun konuları bende okuyamıyorum vaktim değerliyse demek :110: benimki bana takılıyor hep karılar kulübü hep karılar kulübü diye :KK45:

Ay o uzun konuları bende okuyamıyorum vaktim değerliyse demek :110: benimki bana takılıyor hep karılar kulübü hep karılar kulübü diye :KK45:
Ay benimki de ne desem ordan duyuyorsun öğreniyorsun orada hep birbirinizi dolduruyorsunuz dimi diyor :D :D Sonra hep kadınlar kulübünde kadınlar birbirini dolduruyor diye millete anlatıyor :D :D

Bazı konuları ben de okumaya üşeniyorum, destan gibi yazıyorlar bir de.. Vakit geçirmek için birebir ama.. Eşim kızsa da uzak duramıyorum :KK70:
Valla paragraf yoksa okumuyorum çoğunlukla, ben de insanım :27:

Back