- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mide bulantısı tek başına hamilelik belirtisi olsa ben hep hamileyim ama doğum yok Benim de bu ara ona ek aşırı uyku ve baş dönmesi de var. Ama hamile değilim, kesin, net.Midem cok bulaniyo hamile miyim neyim
Gerci hamile olsam 3haftalik olur belirti olmamasi lazim.
Allahim insallah degilimdir. Yoksa o lastik tokalari esimin ...................
Bu akşam hiç oralara gitmedim, okumaya üşeniyorumBen de buralardayım, dertlere bakıyorum ne dertler var millette..
Ben varımGit uyu git
Kız o lastik tokaylan nasıl oliyiMidem cok bulaniyo hamile miyim neyim
He geldimKız lastik toka ne alaka?
Günün geçti mi ki?
Bazı konuları ben de okumaya üşeniyorum, destan gibi yazıyorlar bir de.. Vakit geçirmek için birebir ama.. Eşim kızsa da uzak duramıyorumBu akşam hiç oralara gitmedim, okumaya üşeniyorum
Ay o uzun konuları bende okuyamıyorum vaktim değerliyse demek benimki bana takılıyor hep karılar kulübü hep karılar kulübü diyeBazı konuları ben de okumaya üşeniyorum, destan gibi yazıyorlar bir de.. Vakit geçirmek için birebir ama.. Eşim kızsa da uzak duramıyorum
Kaliteli mı kullanıyorsunuz :)Midem cok bulaniyo hamile miyim neyim
Ama ne yapiyim =/Git uyu git
Ama ne yapiyim =/Git uyu git
Ay benimki de ne desem ordan duyuyorsun öğreniyorsun orada hep birbirinizi dolduruyorsunuz dimi diyor Sonra hep kadınlar kulübünde kadınlar birbirini dolduruyor diye millete anlatıyorAy o uzun konuları bende okuyamıyorum vaktim değerliyse demek benimki bana takılıyor hep karılar kulübü hep karılar kulübü diye
Kız bi konu yazıyor yazsan kitap olur insan sıkılıyor =/Ay o uzun konuları bende okuyamıyorum vaktim değerliyse demek benimki bana takılıyor hep karılar kulübü hep karılar kulübü diye
hoşgeldinBen varım
Kız o lastik tokaylan nasıl oliyi
He geldim
Valla paragraf yoksa okumuyorum çoğunlukla, ben de insanımBazı konuları ben de okumaya üşeniyorum, destan gibi yazıyorlar bir de.. Vakit geçirmek için birebir ama.. Eşim kızsa da uzak duramıyorum
Tamam sen bebelisin git yat hadiAma ne yapiyim =/
Anladığım kadarıyla onlarınki ev yapımıKaliteli mı kullanıyorsunuz :)
Tamam cok cene yapmayın sonra okuması zor oluyor iyi geceler herkeseTamam sen bebelisin git yat hadi
Tamam cok cene yapmayın sonra okuması zor oluyor iyi geceler herkeseTamam sen bebelisin git yat hadi
Hahahahaha daha düşük maliyetli olur mantıklı kiz tarifi bi yaz @Kiblerim bakAnladığım kadarıyla onlarınki ev yapımı
Çene yapmayın diyene bakele, mesajları çifter çifter atıyor Sana da iyi geceler canımTamam cok cene yapmayın sonra okuması zor oluyor iyi geceler herkese