- 30 Temmuz 2015
- 25.787
- 73.558
- 598
- 34
Leslie yapabilirsin kuzum 45 dakika yaptım ve bacaklarım yanıyor hala inanılmaz ter attım tabi buna squat da ekliycem en kısa zamandaMaşallah maşallah, ben de spora başlamak istiyorum. Bir dönem ara vermeden devam etmiştim özellikle squat yapıyordum ve karın egzersizleri.. Evlenince tembelledim, totoyu kaldıramıyorum.
Leslie yapabilirsin kuzum 45 dakika yaptım ve bacaklarım yanıyor hala inanılmaz ter attım tabi buna squat da ekliycem en kısa zamanda
En sevdiğim emociiiiYapıştı zaten bu emoji sana
Evet sapları canım ahahaha yalnız nerdesin genelde kafaları satılıyor başka yerlerde ege ise şuan var pazardaeşim çok beğendi beraber bakınıyordukkerevizi ömrü hayatimda pisirmedim o uzun olanlar sapları mı
şuncacık et ve pilavla doyuyor musunuzKapışalım mı
Evet inşallah diyet artı sporla başladım önden yürüyüş vardı sonra Leslie ve ip ekledim şimdi squat ekledimmi tamamdır sonrası bugün yorgun olmam gerek normalde baya aktif bir gündü temizlik falan ama şuan gayet iyiyimLeslie 1 mil yapmışlığım var, spor yapınca insan daha enerjik oluyor ya..
ben ic Anadolu dayim, buradaki insanlari bunu gostersen bu ne la derlerEvet sapları canım ahahaha yalnız nerdesin genelde kafaları satılıyor başka yerlerde ege ise şuan var pazarda
Doydum valla ne yalan söyliyimşuncacık et ve pilavla doyuyor musunuz
BiliyorumEn sevdiğim emociiii
Hadi ordanBiliyorumzaten bilmemek için kör olmak gerek
Ahahahaha işte o yüzden dedim bende daha durun kışın sizlere neler gostericem asıl otlar kışa cikacakben ic Anadolu dayim, buradaki insanlari bunu gostersen bu ne la derler
yalnız sunum falan pek hoş her gün boyle misiniz :)Doydum valla ne yalan söyliyimhatta bizim evde pilav makarna sık pişmez bile. Eşim yemek istemediği için yapmıyorum. Sırf bu yemek için yaptım. Az yerim ama zırt pırt yerim
Bebeğim daha ona yapamayom valla kaldiramiyom kendimi mekikte ahahahajhaHadi ordan
3 mil leslie yapıcağına 2 yap da biraz karın egzersizi yap
Töbe est. Hiç işim olmazyalnız sunum falan pek hoş her gün boyle misiniz :)
Biraz başlasan 1 haftaya açılırsınBebeğim daha ona yapamayom valla kaldiramiyom kendimi mekikte ahahahajha
Kız senin kocan ne yiyo ki yemek istemiyo ohhh valla ne guzelllDoydum valla ne yalan söyliyimhatta bizim evde pilav makarna sık pişmez bile. Eşim yemek istemediği için yapmıyorum. Sırf bu yemek için yaptım. Az yerim ama zırt pırt yerim
Benim kerevizim ilk defa iç anadoludan beğeni aldıTöbe est. Hiç işim olmaz
Yarışma için yaptım bunu da , sibelin kerevizine karşılık attım :)
bu sebzeleri aramam da ısırgan otu olsun isterdim bir gün otlu börek yedim aman yarabbi hala aklima geldikce gozlerim doluyorAhahahaha işte o yüzden dedim bende daha durun kışın sizlere neler gostericem asıl otlar kışa cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?