• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Bir şey olmadı ama Tonlarca küçük şey olduğu için toparlayamadık galiba
Hani Sabah kalkıyoruz birbirimize Günaydın demiyoruz, işe gidiyor kapıdan ugurlamiyorum, işten geliyor Ne o selam veriyor ne ben Hoşgeldin diyorum. Özel zamanlarda hediyeler mektuplar siirler güller ama normal günlerde işte böyle odun gibiyiz.
Sabah bende günaydın demem ama kapıya çıkarım mutlaka gelir hoşgeldin demem ama arada öperim hergün olursa rutin olur arada olacaktı heyecan olsun gel bugün başla sende hoşgeldin de karşılığı gelecektir iki muhabbet edin bir çay için kahve pişir de kocana gel iki laflayalim de bir adım at üç beş karşıdan gelir sende benim herif gibi odunsun galiba ama benimki özel gündeme bişey yapmaz çok tabi yapmaması sevmediği anlamına gelmiyor bir bakışı yeter kocacigimin

e bacım sen harekete geç o zaman :KK53: mesela sabah eşini öperek uyandır. işten geleceği zaman güzelce giyin hoşgeldin de . bazende hep karşı taraftan beklememek gerek. eşin der ki sen bunları yapınca benim eşim çabalıyor bende destek oluyum diye düşünür :KK66:

Sabah bende günaydın demem ama kapıya çıkarım mutlaka gelir hoşgeldin demem ama arada öperim hergün olursa rutin olur arada olacaktı heyecan olsun gel bugün başla sende hoşgeldin de karşılığı gelecektir iki muhabbet edin bir çay için kahve pişir de kocana gel iki laflayalim de bir adım at üç beş karşıdan gelir sende benim herif gibi odunsun galiba ama benimki özel gündeme bişey yapmaz çok tabi yapmaması sevmediği anlamına gelmiyor bir bakışı yeter kocacigimin

Sagolun bacilar dinliycem tavsiyelerinizi :KK5:

Tabi bide güller var ahahahahah kız bak eşim bir sevgililer günü gul yaptırmış buket getirmiş kapı önünde ayakkabılı üstüne koymuş getirememis içeri karizması çizilir bana diyorki git kapının önünde bişey var al bi baktım gul Ahahahaha yerlere yattiydim gülmekten öküz can yaaaa:KK70::KK70::KK70:

Tabi bide güller var ahahahahah kız bak eşim bir sevgililer günü gul yaptırmış buket getirmiş kapı önünde ayakkabılı üstüne koymuş getirememis içeri karizması çizilir bana diyorki git kapının önünde bişey var al bi baktım gul Ahahahaha yerlere yattiydim gülmekten öküz can yaaaa:KK70::KK70::KK70:
Ahahahjajajaha

hahahahahahah :D ay ne güldüm bugün ben ya :D:D:D

Benimkinin de alisveris posetinin icinde getirip buzdolabina dizilecek zerzevatin arasinda birakmisligi vardir :KK70:
Ahahahaha öyle yine gideri var ama benimki iyice öküz yine biraz ben yonttumda ama ilk yıllar başka yaaa ilk zamanlar bir düğün biseyde bir dans ederdik gözümün içine girerdi resmen kocam yicekmis gibi bakardı ben yerin dibinde ama şimdi nerdeee ee o ışık şuan yok:eek:

Ahahahaha öyle yine gideri var ama benimki iyice öküz yine biraz ben yonttumda ama ilk yıllar başka yaaa ilk zamanlar bir düğün biseyde bir dans ederdik gözümün içine girerdi resmen kocam yicekmis gibi bakardı ben yerin dibinde ama şimdi nerdeee ee o ışık şuan yok:eek:
Bizim ilk yillar daha berbatti.
Simdi daha iyi. Birbirimize cok ters geldik :D zit kutuplar cekmis

Back