- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Belirtmek amacıyla şeyettiydimÇok seviyorum böyle yaptığinda aşk yaşayabiliyoruz nornalde sevdirmez pek :)
Annemin kedisi diyorsun yabancı gibisevmiyormusun sen kedi
Ben köpüşte severim her hayvanı seviyorumBelirtmek amacıyla şeyettiydim
Yok , aksine onunki tam bir cadııı çok seviyorum onu. Ama o kadından sonra uzunca bir süre yaklaşamamıştım kedilere. Üstelik hayvanları çok severim yani , ama öyle oldusonra yavaş yavaş kırdım o duvarı tekrar . Ama en çok köpek severim
Özelden foto atçam şimdi sanaBen köpüşte severim her hayvanı seviyorum
Cıblak mıÖzelden foto atçam şimdi sana
He cıbcıbıldakCıblak mı
Biz her gece bir iki kere yaşıyoruzBenim kizçe bu hareketi bana 1-2 kere yapti. Yapmiyor, beni sevmiyor galiba
YüklemiyorHe cıbcıbıldak
Yok canım bebe uyandı dahada yatmadı onla uğraşiyodum:))
Biz her gece bir iki kere yaşıyoruzseninki sevmiyor seni
Resim yükleden yükle öyle at :) kaldırmıyor site fotolarıYüklemiyor
Eskiden alıyordu benimkinden şimdi almıyor ss bile. Hızlıresimde takılıyor sürekli. Neyse olduResim yükleden yükle öyle at :) kaldırmıyor site fotoları
He sırt kaşıtsın yemek istesin çiş kabını temizletsin hayat bunlara güzelBiliyordum sevmedigini hain kediş.Sokaktakiler bile 2 kere sevince boyle yoguruyor kucagini bizim ki hiçcccc.... Anca gelip sırtını kaşıtıyor.
Eneee o nasıl bebiş bu saatte ayakta , ne kadarlıkYok canım bebe uyandı dahada yatmadı onla uğraşiyodum:))
He sırt kaşıtsın yemek istesin çiş kabını temizletsin hayat bunlara güzel
İzmirdeysen sana bitane vereyim cok üzülüyorum buna annemde şimdi sokağa bırakıcaz daha doğrusu annem sokak kedilerine bakıyor oralara koyucak en azından sabah akşam doyurucak annem napalımO hayat bende olsaaaa...
Bu siralar cok fena bebek kedi bakasım var.annesiz kalmiş süt kedisi buyutmek istiyorum tekrar, bizimki esek kadar oldu. Ama esim kabullenmiyor tekrar baba olmayi hahahaha
Aslinda 3 tane eve getirmistim ama aninda talip cikinca sahiplendirdim. Simdi bitane daha olsaydi hem oynarlardi diyorum ama bu seferde esim istemiyor. Birazda benden kaynakli istemiyor sanirim en ufak seyi okadar problem yaptim kiazcik kakasi sivi olsa basliyordum vay hasta olduda noldu da car car yapiyordum
sonra veterinere kostur, habirede veteriner degistirdim durdum, veterinerde begenemiyorum o oyle yapti bu boyle yapti taa sehrin obur uclarina goturuyordum.Adam bıktı heralde 2. Istemiyor.
Evet banada yazmıştın çok evhamlısın gerçekten diyorum hep kedilere kolay kolay birşey olmaz korkmabu kedişi sahiplendirmek istiyorum burada hiç bulamıyorum ya ne güzel sahiplendirmişsin 2 tane var annemde de :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?