Nisan haric
Bibi bak aksini iddia eden var
Ooo gizli libidolusun galibaOna inanmabak suan mesela nerde
OlabilirOoo gizli libidolusun galiba
40 50 tane meselaSayılarınıda arttırırsın oh mis
Ohhooooooo diyom sadece sana bak gerisini sen düşünOoo gizli libidolusun galiba
Git yat kız senOhhooooooo diyom sadece sana bak gerisini sen düşün
Vardı benim öyle bi komşum40 50 tane meselaşikayet edip belediyeye evimi boşaltırlar
Cikssss konu dönmüş dolaşmış sana gelmiş gidermiyimGit yat kız sen
Ama ben uyuyacam şimdiCikssss konu dönmüş dolaşmış sana gelmiş gidermiyim
Her türlü giderin var ama ahahahah yarın cumartesiAma ben uyuyacam şimdiyoksa yarın zombi gibi gezerim evde
Kiz benimle uğraşmaKız bibi bunu deş anacım bu Nisan varya bu Nisan ahahahahahahah
Bak dokerim bakkkk ahahahahajahKiz benimle uğraşma
DeliiiiiBak dokerim bakkkk ahahahahajah
Neyse şimdi. Gidiyorum yarın konu yine sana gelecek sakın kacmaDeliiiii
Neyse şimdi. Gidiyorum yarın konu yine sana gelecek sakın kacma
Öyleleri yüzünden hayvanseverlere sevmeyen çokVardı benim öyle bi komşumilllallah ettirmişti. Ama o kapısı sürekli açık, bütün sokak kedilerini alıyordu. Ve evin içinde heryere pisliyorlardı . Temizlemiyordu da , yazın cam açamıyodum
Ya annemde bakıyor, arkadaşı da onların ki de kokmuyor. İşte bakmak var bakmak var. Kedi zaten pis hayvan değil ki :)Öyleleri yüzünden hayvanseverlere sevmeyen çokbenim evime gelsen bir tüy bulamazsın gelenler şaşırıyor nasıl hiç tüy yok diye e temiz düzenli bakıyoruz hayvanımıza tüy bende sevmiyorum hele öyle ev kedi dışkısı çişi kokucak bibimin kumu hep balkondadır günlük temizlenir lavanta kokulu mis gibi zaten bibi temiz olmazsa yapmaz hoş hiç bir kedi pis olan yere yapmak istemez o yüzden oraya buraya yapıyordur hayvanlar
Anneminki bana bunu çok yapıyordu
Çok seviyorum böyle yaptığinda aşk yaşayabiliyoruz nornalde sevdirmez pek :)Anneminki bana bunu çok yapıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?