İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

40 50 tane mesela şikayet edip belediyeye evimi boşaltırlar
Vardı benim öyle bi komşum illlallah ettirmişti. Ama o kapısı sürekli açık, bütün sokak kedilerini alıyordu. Ve evin içinde heryere pisliyorlardı . Temizlemiyordu da , yazın cam açamıyodum

Vardı benim öyle bi komşum illlallah ettirmişti. Ama o kapısı sürekli açık, bütün sokak kedilerini alıyordu. Ve evin içinde heryere pisliyorlardı . Temizlemiyordu da , yazın cam açamıyodum
Öyleleri yüzünden hayvanseverlere sevmeyen çok benim evime gelsen bir tüy bulamazsın gelenler şaşırıyor nasıl hiç tüy yok diye e temiz düzenli bakıyoruz hayvanımıza tüy bende sevmiyorum hele öyle ev kedi dışkısı çişi kokucak bibimin kumu hep balkondadır günlük temizlenir lavanta kokulu mis gibi zaten bibi temiz olmazsa yapmaz hoş hiç bir kedi pis olan yere yapmak istemez o yüzden oraya buraya yapıyordur hayvanlar

Ya annemde bakıyor, arkadaşı da onların ki de kokmuyor. İşte bakmak var bakmak var. Kedi zaten pis hayvan değil ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…