• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Instadan sahiplendirmeyi denedin mi? Yavrular daha kolay yuva bulur?
Aynen ben kedişcanla ilgili herseyi cok abarttim, cok ugrastim oyuzden adamin gozu yemiyor 2. Sahiplenmeyi yoksa isterdi bence, kendide sever cunku aslinda. O gece esim uyuyordu senin başini yedim. :KK70: haha
İnstagramda nerde paylaşıcam petarkadaş ve şimdi bi siteye daha paylaştım inş. Çıkar biri alıştilarda eve kıyamıyorum keşke benim esimde 2.yi kabul etse istemiyorum zaten kedi seven biri değil daha doğrusu benim gibi :KK53::deli:

Instagramda haysev ve hacikodernegi isimli sayfalara resim yollayip ilan actirabilirsin daha cok kisi gorur. "Kedi_sahiplendirme" buraninda takipcisi çok burdada yayinlattirabilirsin. Kedinin fotografi ve kediyle ilgili bilgileri yazip yollarsan yayinlarlar kendi sayfalarinda. Bibibella Bibibella

Instagramda haysev ve hacikodernegi isimli sayfalara resim yollayip ilan actirabilirsin daha cok kisi gorur. "Kedi_sahiplendirme" buraninda takipcisi çok burdada yayinlattirabilirsin. Kedinin fotografi ve kediyle ilgili bilgileri yazip yollarsan yayinlarlar kendi sayfalarinda. Bibibella Bibibella
Kedi sahiplendirmeye attım simdi evet çok sahiplendiriliyorda gördüm aktif bir sayfa inş. Sahiplenirler :dua:

Back