İnstagramda nerde paylaşıcam petarkadaş ve şimdi bi siteye daha paylaştım inş. Çıkar biri alıştilarda eve kıyamıyorum keşke benim esimde 2.yi kabul etse istemiyorum zaten kedi seven biri değil daha doğrusu benim gibiInstadan sahiplendirmeyi denedin mi? Yavrular daha kolay yuva bulur?
Aynen ben kedişcanla ilgili herseyi cok abarttim, cok ugrastim oyuzden adamin gozu yemiyor 2. Sahiplenmeyi yoksa isterdi bence, kendide sever cunku aslinda. O gece esim uyuyordu senin başini yedim.haha
Kedi sahiplendirmeye attım simdi evet çok sahiplendiriliyorda gördüm aktif bir sayfa inş. SahiplenirlerInstagramda haysev ve hacikodernegi isimli sayfalara resim yollayip ilan actirabilirsin daha cok kisi gorur. "Kedi_sahiplendirme" buraninda takipcisi çok burdada yayinlattirabilirsin. Kedinin fotografi ve kediyle ilgili bilgileri yazip yollarsan yayinlarlar kendi sayfalarinda.Bibibella
Bakalim insallah :)Kedi sahiplendirmeye attım simdi evet çok sahiplendiriliyorda gördüm aktif bir sayfa inş. Sahiplenirler
Mesaj tekrariKedi sahiplendirmeye attım simdi evet çok sahiplendiriliyorda gördüm aktif bir sayfa inş. Sahiplenirler
Nıç nıç nıçHerifcigime masaj yaptirip sonra onu ortada biraktim :)))) simdi sizdi :)
Bugun de kurtuldum sukur
Hicte sandiginiz gibi degglll
Yorgunum bibi bu gece olmazssssNıç nıç nıçlibidosuzlara ölüm
Kirpik dipleerin mi ağırıyorYorgunum bibi bu gece olmazssss
Kirpik dipleerin mi ağırıyor
Hahabu saatte burayı gezen ziyaretciye selam olsun..senide mi uyku tutmadı
seninde mi bebelerin uyumuyor? :/Hahahalen okuyor ama :)
Evet =/ benim ki karnı tok olunca uslu sakin ama aç olunca ortalığı yıkıyor meme diyeseninde mi bebelerin uyumuyor? :/
:)) napsin cocuk :) bizde sabaha kadar 7-8 kere kalkiyoruz, öyle emecek iki cekip uc uyuyacak falan...Evet =/ benim ki karnı tok olunca uslu sakin ama aç olunca ortalığı yıkıyor meme diye
Orası öyle tabi:)) napsin cocuk :) bizde sabaha kadar 7-8 kere kalkiyoruz, öyle emecek iki cekip uc uyuyacak falan...
Evet..Orası öyle tabisenin bebiste emiyor mu ?
Masallah ♡ Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin ♡Evet..
Sağol canım amin cümlemizinkine :*Masallah ♡ Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin ♡
7 ay olacak canım valla babası kasten kapıyı sert çalıyoki uyansın.bağırdım zaten uyandirdiği için:))Eneee o nasıl bebiş bu saatte ayakta , ne kadarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?