• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Çok seviyorum böyle yaptığinda aşk yaşayabiliyoruz nornalde sevdirmez pek :)
Annemin kedisi diyorsun yabancı gibi :110: sevmiyormusun sen kedi :bicak:
Belirtmek amacıyla şeyettiydim :27:
Yok , aksine onunki tam bir cadııı çok seviyorum onu. Ama o kadından sonra uzunca bir süre yaklaşamamıştım kedilere. Üstelik hayvanları çok severim yani , ama öyle oldu :110: sonra yavaş yavaş kırdım o duvarı tekrar . Ama en çok köpek severim :dondurma:

Belirtmek amacıyla şeyettiydim :KK53:
Yok , aksine onunki tam bir cadııı çok seviyorum onu. Ama o kadından sonra uzunca bir süre yaklaşamamıştım kedilere. Üstelik hayvanları çok severim yani , ama öyle oldu :110: sonra yavaş yavaş kırdım o duvarı tekrar . Ama en çok köpek severim :dondurma:
Ben köpüşte severim her hayvanı seviyorum :dondurma:

He sırt kaşıtsın yemek istesin çiş kabını temizletsin hayat bunlara güzel :KK53:

O hayat bende olsaaaa...
Bu siralar cok fena bebek kedi bakasım var. :D annesiz kalmiş süt kedisi buyutmek istiyorum tekrar, bizimki esek kadar oldu. :D Ama esim kabullenmiyor tekrar baba olmayi :KK53: hahahaha

O hayat bende olsaaaa...
Bu siralar cok fena bebek kedi bakasım var. :KK70: annesiz kalmiş süt kedisi buyutmek istiyorum tekrar, bizimki esek kadar oldu. :KK70: Ama esim kabullenmiyor tekrar baba olmayi :KK53: hahahaha
İzmirdeysen sana bitane vereyim cok üzülüyorum buna annemde şimdi sokağa bırakıcaz daha doğrusu annem sokak kedilerine bakıyor oralara koyucak en azından sabah akşam doyurucak annem napalım :(

İzmirdeysen sana bitane vereyim cok üzülüyorum buna annemde şimdi sokağa bırakıcaz daha doğrusu annem sokak kedilerine bakıyor oralara koyucak en azından sabah akşam doyurucak annem napalım :KK43:

Aslinda 3 tane eve getirmistim ama aninda talip cikinca sahiplendirdim. Simdi bitane daha olsaydi hem oynarlardi diyorum ama bu seferde esim istemiyor. Birazda benden kaynakli istemiyor sanirim en ufak seyi okadar problem yaptim ki :KK70: azcik kakasi sivi olsa basliyordum vay hasta olduda noldu da car car yapiyordum
sonra veterinere kostur, habirede veteriner degistirdim durdum, veterinerde begenemiyorum o oyle yapti bu boyle yapti taa sehrin obur uclarina goturuyordum. :KK70: Adam bıktı heralde 2. Istemiyor. :KK70:

Aslinda 3 tane eve getirmistim ama aninda talip cikinca sahiplendirdim. Simdi bitane daha olsaydi hem oynarlardi diyorum ama bu seferde esim istemiyor. Birazda benden kaynakli istemiyor sanirim en ufak seyi okadar problem yaptim ki :KK70: azcik kakasi sivi olsa basliyordum vay hasta olduda noldu da car car yapiyordum
sonra veterinere kostur, habirede veteriner degistirdim durdum, veterinerde begenemiyorum o oyle yapti bu boyle yapti taa sehrin obur uclarina goturuyordum. :KK70: Adam bıktı heralde 2. Istemiyor. :KK70:

Evet banada yazmıştın çok evhamlısın gerçekten diyorum hep kedilere kolay kolay birşey olmaz korkma ;) bu kedişi sahiplendirmek istiyorum burada hiç bulamıyorum ya ne güzel sahiplendirmişsin 2 tane var annemde de :/

Evet banada yazmıştın çok evhamlısın gerçekten diyorum hep kedilere kolay kolay birşey olmaz korkma :KK66: bu kedişi sahiplendirmek istiyorum burada hiç bulamıyorum ya ne güzel sahiplendirmişsin 2 tane var annemde de :/

Instadan sahiplendirmeyi denedin mi? Yavrular daha kolay yuva bulur?
Aynen ben kedişcanla ilgili herseyi cok abarttim, cok ugrastim oyuzden adamin gozu yemiyor 2. Sahiplenmeyi yoksa isterdi bence, kendide sever cunku aslinda. O gece esim uyuyordu senin başini yedim. :D haha

Back