He benim annem ve eşimin annesiSizden başka herkes bebek istiyor yani
He benim annem ve eşimin annesiyapmıyok la yapmıyok söylediklerinde hadi gidek bebek yapak diyorum hemen kaşlarım aynı böyle gülüyorlar
Ohhhhh anasını satıyım bende şuan aynıyım arkadaşlar hep çocuklu peşlerinden koşuyorlar benim koca bana ohhhhh keyfin yayla senden Başka herkes ayakta sen istediğin saatte yat istediğini yap istediğine git bak millete diyorBebeylemi uğraşıcam bide istediğim satte yatıyorum kalkıyorum kocam dersen yemek yapmazsan neden yapmadın demek peynir ekmek yer tost yer keyfim gıcır ne bebek yapıcam
Bebeğim belki istersiniz birgun ne var yani o zaman olursun anne sende ama inşallah bebisin olur seninde aminnnnnHe benim annem ve eşimin annesiyapmıyok la yapmıyok söylediklerinde hadi gidek bebek yapak diyorum hemen kaşlarım aynı böyle gülüyorlar
Bugün dedim herifime bak libidomdan kurtulmak istiyorsan bebek yapıcazOh ne güzelama istekli olanı bebiste cok etkilemez
Yok ya istemem zaten martta 37 oluyorum geçti benden
Hayırlısı ya , belki birgün hazır hissedersin kimbilir :)
Ben de şuan için istemiyorum mesela. Bakalım ne zaman nasip olur
Aynen keyfim yerindeOhhhhh anasını satıyım bende şuan aynıyım arkadaşlar hep çocuklu peşlerinden koşuyorlar benim koca bana ohhhhh keyfin yayla senden Başka herkes ayakta sen istediğin saatte yat istediğini yap istediğine git bak millete diyor
Sence9 ziyaretçinin geyik topiğinde ne işi var be
Nıç nıç nıçBebeğim belki istersiniz birgun ne var yani o zaman olursun anne sende ama inşallah bebisin olur seninde aminnnnn
Ahahahahah şaka şaka hayırlısı de öyle illa hayır demeYok ya istemem zaten martta 37 oluyorum geçti benden
Aynen keyfim yerinde
Sence+18 sexili şeysler
Nıç nıç nıçgit la burdan beddua mı ediyon
Kim diyor onuBugün dedim herifime bak libidomdan kurtulmak istiyorsan bebek yapıcazkızlar diyorki bebekden önce kocalarımızın üstününe atlardık bebekten sonra tık yok diye
Şaka maka bazen düşünüyorum, hiç yapmasam acaba pişman olur muyum, pişman olduğumda iş işten geçmiş olur mu diye..Yok ya istemem zaten martta 37 oluyorum geçti benden
Aynen keyfim yerinde
Sence+18 sexili şeysler
Nıç nıç nıçgit la burdan beddua mı ediyon
Kiz valla doğruyu söylüyorumYesemmi
Nisan haricBugün dedim herifime bak libidomdan kurtulmak istiyorsan bebek yapıcazkızlar diyorki bebekden önce kocalarımızın üstününe atlardık bebekten sonra tık yok diye
Bibi bak aksini iddia eden varKim diyor onu
Ben olmam hep kedim olur kedili teyze derler bana kesinŞaka maka bazen düşünüyorum, hiç yapmasam acaba pişman olur muyum, pişman olduğumda iş işten geçmiş olur mu diye..
çocuksuz o kadar rahat ki..
Sayılarınıda arttırırsın oh misBen olmam hep kedim olur kedili teyze derler bana kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?