- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Bibi yine de güvenmeyin siz ona yaAynen dimi zor bu musluğun suyu nerden geliyorbizde riske hiç girmiyoruz çünkü kesinlikle istemiyoruz korkuyoruz ki ben regli falan olmuyorum kısır bile olabilirm genede riske giremeyiz
Bibi siz hicmi çocuk istemiyorsunuz canimAynen dimi zor bu musluğun suyu nerden geliyorbizde riske hiç girmiyoruz çünkü kesinlikle istemiyoruz korkuyoruz ki ben regli falan olmuyorum kısır bile olabilirm genede riske giremeyiz
Sprail Yok ya prezervatif kullanıyoruz en temizi :) zaten aslında dediğim gibi benim bebem falan olmuyor genede korunuyoruz ailelerimiz o kadar dua ediyorkiBibi yine de güvenmeyin siz ona yaşu çıbığın adı neydi ondan taktırsana
Evet canımBibi siz hicmi çocuk istemiyorsunuz canim
Elde olmayan sebeplerden ötürüFarkettiiimm
Olmayanlara bak
Karar sizin bebeğim esinde tamamsa millete bişey yemek düşer AhahahahaEvet canım
Kız sen bana yalanmi söylüyonnisankralicessöylüyon 52803884 .!.:Elde olmayan sebeplerden ötürü
Evet ikimizde istemiyoruz neysekiKarar sizin bebeğim esinde tamamsa millete bişey yemek düşer Ahahahaha
Ahahahjajajaja aynen ama çok tatlı maşallah mutlu ve güzel bakımlı belli gözlerinden kidileri bende çok seviyom seninkini ayrı bi sevdim lavaboda ki pozu harikaEvet ikimizde istemiyoruz neysekibibim yetiyor bana annesinin kuzusu
En güzeliSprail Yok ya prezervatif kullanıyoruz en temizi :) zaten aslında dediğim gibi benim bebem falan olmuyor genede korunuyoruz ailelerimiz o kadar dua ediyorkikorkuyoruz
Sağol canım çok tatalıdır sıpa :)Ahahahjajajaja aynen ama çok tatlı maşallah mutlu ve güzel bakımlı belli gözlerinden kidileri bende çok seviyom seninkini ayrı bi sevdim lavaboda ki pozu harika
Sizden başka herkes bebek istiyor yaniSprail Yok ya prezervatif kullanıyoruz en temizi :) zaten aslında dediğim gibi benim bebem falan olmuyor genede korunuyoruz ailelerimiz o kadar dua ediyorkikorkuyoruz
Uykumun gelmesiKız sen bana yalanmi söylüyonelde olmayan sebep ne
Nasıl yani sen şimdi iki uyudun geldin oylemiUykumun gelmesi
Bebeylemi uğraşıcam bide istediğim satte yatıyorum kalkıyorum kocam dersen yemek yapmazsan neden yapmadın demek peynir ekmek yer tost yer keyfim gıcır ne bebek yapıcamEn güzeli
Tokayi nasil takti ya yokken bizimde aklimizda bulunsun :)))Gecen bizim de kalmamisti koruma seysimizesim lastik toka takti bir de yumurtlama gunume denk geliyordu telaseyi sen dusun
Yok ikinciye degil kiz yemege ciktik eve geldik cocuklari uyuttuk film izliyoruz yarin cumartesi gece uzun.
Ama tek gecede ust uste cok nadir bibimbulduk bunamayalim ama insan ozeniyor be
EvetNasıl yani sen şimdi iki uyudun geldin oylemi
Oh ne güzelBebeylemi uğraşıcam bide istediğim satte yatıyorum kalkıyorum kocam dersen yemek yapmazsan neden yapmadın demek peynir ekmek yer tost yer keyfim gıcır ne bebek yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?