- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Değilsin, herkesin hayatına kimse karışamazYeni üye sevmek zorundamıyım gı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değilsin, herkesin hayatına kimse karışamazYeni üye sevmek zorundamıyım gı
Nerdesin senHahahahhahahah
Kizlar yarildim mesajlariniza ya.
Dur ben bi daaa kaybolayim
Rica ederimAhahahaha teşekkürler
Kendimi ariyorken olmaktan korktugum yerdeyimNerdesin sen
Yok kutlayamıyoruz öyle korunma şeysimiz yokmuş sonradan farkettikKız sen hala burdasın hayırdır kutlamadinizmi doğum gununu
Kız üst üste çok kıskandım bizim ardarda 2 gün bile olmazHahahahhahahah
Kizlar yarildim mesajlariniza ya.
Dur ben bi daaa kaybolayim
Herkesin popisi kendineDeğilsin, herkesin hayatına kimse karışamaz
Hahaa kardeş kardes oturduk vallaBen bizim kızlardan herşeyi beklerim
Aynen küçüğü uyutuyor olabilir
10 dk daha gelmezse biletini kesicem
Ahahajaja kız senn ki idolsün nasıl unutursun anacım gündüz uyudun tabi o kadar gitti beyin hücreleri doğum gunusunde o kutlama olmadan olurmu simdiYok kutlayamıyoruz öyle korunma şeysimiz yokmuş sonradan farkettik
Kız üst üste çok kıskandım bizim ardarda 2 gün bile olmaz
Herkesin popisi kendine
çıbık bırıyı gilKendimi ariyorken olmaktan korktugum yerdeyim
Bugünde boş geçti pofff
Sen palavere bırakHahaa kardeş kardes oturduk valla
Niye ya aşk yaşadık herşey sex mi evet sexAhahajaja kız senn ki idolsün nasıl unutursun anacım gündüz uyudun tabi o kadar gitti beyin hücreleri doğum gunusunde o kutlama olmadan olurmu simdi
Gecen bizim de kalmamisti koruma seysimiz esim lastik toka takti bir de yumurtlama gunume denk geliyordu telaseyi sen dusunYok kutlayamıyoruz öyle korunma şeysimiz yokmuş sonradan farkettik
Kız üst üste çok kıskandım bizim ardarda 2 gün bile olmaz
Herkesin popisi kendine
Dişlerini sıkmış anne modeliçıbık bırıyı gil
merah eettiriyorrr , alışveriş yaptı ondan yani. Birde ben bidaha gideyim diyor nımıssızDişlerini sıkmış anne modeli
Niye ya aşk yaşadık herşey sex mi evet sex
Gecen bizim de kalmamisti koruma seysimiz esim lastik toka takti bir de yumurtlama gunume denk geliyordu telaseyi sen dusun
Yok ikinciye degil kiz yemege ciktik eve geldik cocuklari uyuttuk film izliyoruz yarin cumartesi gece uzun.
Ama tek gecede ust uste cok nadir bibim bulduk bunamayalim ama insan ozeniyor be
Kız sen ne aldın göster bakım anacım ben görmedim nasılmış merak ettimGecen bizimde kalmamisti koruma seysimiz esim lastik toka takti bir de yumurtlama gunume denk geliyordu telaseyi sen dusun
Yok ikinciye degil kiz yemege ciktik eve geldik cocuklari uyuttuk film izliyoruz yarin cumartesi gece uzun.
Ama tek gecede ust uste cok nadir bibim bulduk bunamayalim ama insan ozeniyor be
Hiç utanmasıda yok sevişen var sevişemeyen varmerah eettiriyorrr , alışveriş yaptı ondan yani. Birde ben bidaha gideyim diyor nımıssız