• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Yok kutlayamıyoruz öyle korunma şeysimiz yokmuş :olamaz:sonradan farkettik :olamaz:

Kız üst üste :110: çok kıskandım bizim ardarda 2 gün bile olmaz :cry:

Herkesin popisi kendine :KK53:
Ahahajaja kız senn ki idolsün nasıl unutursun anacım gündüz uyudun tabi o kadar gitti beyin hücreleri doğum gunusunde o kutlama olmadan olurmu simdi:kahve:

Yok kutlayamıyoruz öyle korunma şeysimiz yokmuş :olamaz:sonradan farkettik :olamaz:

Kız üst üste :110: çok kıskandım bizim ardarda 2 gün bile olmaz :cry:

Herkesin popisi kendine :KK53:
Gecen bizim de kalmamisti koruma seysimiz :p esim lastik toka takti :D :D bir de yumurtlama gunume denk geliyordu telaseyi sen dusun :D
Yok ikinciye degil kiz yemege ciktik eve geldik cocuklari uyuttuk film izliyoruz yarin cumartesi gece uzun.
Ama tek gecede ust uste cok nadir bibim :D bulduk bunamayalim ama insan ozeniyor be :D

Gecen bizim de kalmamisti koruma seysimiz :p esim lastik toka takti :KK70: :KK70: bir de yumurtlama gunume denk geliyordu telaseyi sen dusun :KK70:
Yok ikinciye degil kiz yemege ciktik eve geldik cocuklari uyuttuk film izliyoruz yarin cumartesi gece uzun.
Ama tek gecede ust uste cok nadir bibim :KK70: bulduk bunamayalim ama insan ozeniyor be :KK70:

Aynen dimi zor bu musluğun suyu nerden geliyor :70: bizde riske hiç girmiyoruz çünkü kesinlikle istemiyoruz korkuyoruz :KK17: ki ben regli falan olmuyorum kısır bile olabilirm genede riske giremeyiz :sus:

Gecen bizimde kalmamisti koruma seysimiz :p esim lastik toka takti :KK70: :KK70: bir de yumurtlama gunume denk geliyordu telaseyi sen dusun :KK70:
Ama tek gecede ust uste cok nadir bibim :KK70: bulduk bunamayalim ama insan ozeniyor be :KK70:
Kız sen ne aldın göster bakım anacım ben görmedim nasılmış merak ettim:KK31::KK31::KK31:

Back